günaydın şekerimmmhemen bir soru patlatayım bn x,y,z,t farklı çift rakamlar ve x+y=z+t olacak seilde yazılabilecek dört basamaklı xyzt doğal sayılarının en büyüğü ile en küçüğünün toplamı kaçtır?
günün ilk sorusu benden
rakamları farklı 4 ile bölünebilen üç basamaklık en büyük sayı ile rakamları farklı 5 ile bölünebilen 3 basamaklı en küçük doğal sayının farkı kaçtır
değil cnm cevap 10670 miş yapamadım
8264 le 2406 şekerim
ben ilk başta küçük olanı 4206 aldım
işlem hatası yaptın büüyk ihtimal cevap 879
ben büyük olamı 8264 aldım küçüğüde 2846 aldım ondan çokmamış 0 almadım çift değil die
evet işlem hatası yapmışım 879 9dan 1i çıkarmışım 7 bulmusum
söle şekerim
günaydın günaydın
0 pozitif değil negatifte değil karıştırmışın fazla uyku yaramadı bize
tatlım anlatırmısın ben sayıları bulamadım :26:
günaydın tatlım. napiyosunuz diye bakmaya geldim.
günaydın tatlım. napiyosunuz diye bakmaya geldim.
4 ile böülünen dediği için son iki rakamı 4ün katı olacak 984 verdim rakamları farklı olmasaydı 996 olcktı.
5ile bölünen en küçük 3 basamaklı sayımız 100 ama rakamlar farklı oldugu için 105 aldım
4ile bölüne 984
5ile bölünen 105 ise farklarıda 879
günaydın kuzum bugn annem gelicek bana bir kaç gün kalıcak bende ortalığı topladım makinaya çamaşır attım biraz test çözeyim dedim 60 soru çözücemannem gelene kadar en az şart koydm kendimesen nasılsın sen ailenle aynı şehirdemisin cnm
biz iyiyzde sen nasılsın asıl nasıl oldun bakalım
rezilliğimi göstermek istedim bi daha yapmıyım diye
4 ile bölünen diyo ben onu 4 basamaklı ve 4e bölünen diye algılıyorum yaptığım işlemler buyrun kızlar kınayın beni
sıkma canını canım daha var sınava gör bak ösym bizi konuşacak
daha iyiyim canım. ağrılarım var onlarda geçecek inşallah. ilaç kullanıyorum işte.
senin hazırlıklar nasıl gidiyo. [ayy ben sizin derse engel oldum :26:]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?