istanbulda yaşıyoruz elektrik kesiliyo vay arkadaş ya
ben bu akşam seninle konuşmuyorum hep bilmediğm yerden sorucaksın
sen sor bir kaç soru sonra ben sorayım canım arkadaşım
canım diplomanda ne olarak yazıyo o önemli özel lise ama yd ağırlıklımı yada bölüm say söz ea mı hangisi hepsinin kodu farklı
istanbulda yaşıyoruz elektrik kesiliyo vay arkadaş ya
ben bu akşam seninle konuşmuyorum hep bilmediğm yerden sorucaksın
sen sor bir kaç soru sonra ben sorayım canım arkadaşım
canım benim bende yok soru bugün çözemedim ki
sen sor ben şaka yapıyorum hem öğrenmiş oluyorum tatlım
canım benim bende yok soru bugün çözemedim ki
sen sor ben şaka yapıyorum hem öğrenmiş oluyorum tatlım
tamam cnmbir soru daha geliyor
fevzi 5 sat timur 2 saat çalışırsa bir işin yarısını, timur 3 saat can 5 saat çalışırsa aynı işin 1/3 ünü bitirebiliyorlar.buna göre fevzi timur ve can bu işi kaç saatte bitirebilirler?
canım nitelik kodun 2005Özel Lise EA'yım canım :)
quietnrk cnm sen idari hakimlik sınavlarına girmeyi hiç düşündün mü?
tamam cnmbir soru daha geliyor
fevzi 5 sat timur 2 saat çalışırsa bir işin yarısını, timur 3 saat can 5 saat çalışırsa aynı işin 1/3 ünü bitirebiliyorlar.buna göre fevzi timur ve can bu işi kaç saatte bitirebilirler?
5F+2T=x/2
3T+5C=x/3
hepsini topla 6(F+T+C)=x 6 saatte yaparlar
3 musluktan birincisi boş bir havuzu 6 saatte ikincisi 12 saatte dolduruyor ve havuzuun dibindeki 3. musluk ise dolu havuzu 24 saatte boşaltıyor. Havuz boşken 3 musluk birlikte açılıyor ve 3 saat sonunda dipteki musluk kapatılıyor.Buna göre havuz toplm kaç saatte dolar? buyrun kızlarr
canım nitelik kodun 2005
ayrıca 2001dende tercih yapabilirsin
canım nitelik kodun 2005
ayrıca 2001dende tercih yapabilirsin
yok canım ya hiç düşünmedim vallasıkıyo beni öle ortamlar hedefim hep banka oldu ya ilk sene asistanlığı düşündüm o kadar
rica ederim canımCanım çok teşekkürler, kolay gelsin, inşallah istediğin yere atanırsın
Bilgin var mı acaba yazılı sınaavı çok mu zor oluyor. Giren ünv. den falan arkadaşların var mı? İdari hakimlik sınavı mülakatı için iyi referanslar ayarlayacak tanıdığım var da bana okulu bitirnce gir yazılıyı geç mülakatta sana kefilim dedi. Ama aöf mezunu olarak (daha olamadım gerçi) yani olunca o kadar örgün mezun varken aöf mezunu larak ne derece başarılı olabilirim bilemiyorum Cnm aslında zeki kızsın hem örgün okumuşsun senin yerinde olsam hiç çekinmezdim ama senin hedeflerin farklı tabi mesela bana da bankacılık sıkıcı geliyor.. Ama şimdi iş olsun da hiçfarketmz yeterki bi baltaya sap olayım
rica ederim canıminşallah hepimiz istedğimiz yerlerde oluruz
valla canım pek bilgim yok açıkçası :26:
ama şöle bişey duymuşluğum var genelde iktisat çıkışlılar alınıyomuş.çünkü görmedğim hukuk dersi kalmamıştı.borçlar hukuku dersine avukat geldi kendimi hukuk fak gibi hissetmiştim
hevesini kırmak gibi olmasın ama örgünleri dikkate alırlar canım bu konuda genllikle :26:
canım bankanın bölümleri var amaoperasyon çok eğlencelidir bende illede o olsun istiyorum zaten artık geçti meeeemur olucam inşallah başka işlere bakmıyorum ben artık
bi yakınım var o da vaktinde bu sınavlara çok girmş şu an savcı bana yazılıyı geç aöf leri mülakatta eliyolar mülakatta kefilim sana dedi yazılı hep hukuk soruları hep ezber dedi benmde sadece ezberim iyidir mat olsa korkardım o yüzden düşündümdü zaten çok da hayaletmmemştim
kızlar habertürk ihtiyacın elektronik soru bankasını veriyor.
içinde 10000 soru ve 10 deneme var.
49 kupon ilk kupon yarın.
almalıyız kaçmaaaz
Vatandaşlığa nasıl çalışıyosunuz acaba, benim tarihten sonra en korktuğum ders... Ezberim çok iyi değil. Pazartesileri vat. dersine giriyodum başka bi grupla. Bugün dersten önce eski sevgilimle bi olaylar oldu, ağlama krizine girdim gidemedim derse. Şu an o kadar kızıyorum ki kendime! O mu kurtaracak beni sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?