kız insan alıştırmak için kolay sorar baştabir bisikletli rüzgara karşı dakikada 15 metre rüzgar yönünde dakikada 35 metre yol alabiliyor.bu bisikletli belli bir noktadan harekete başlayıp 50 dk da başladığı noktaya geri döndüğüne göre harekete başladığı noktadan en çok kaç metre uzaklaşmıştır?
sağol cnm.. ya ne zaman öğrendinbende yoğunlaşıcam. hiç yapamıyorum ya mat 1-2 net anca çıkıyo. bende deenklem kurmayı öğreneblrmym cnm
kız insan alıştırmak için kolay sorar başta
valla topici takip ettim kızlar sordu çözdüler anlamadığım yerleri sordum anlattılar anladım bende
sende sor mutlaka anlamadığın yerleri tamam mı canım elbet öğrenicen
tamam başka bir soru sorayım bu tarz soruların mantığını kuramıyorum
bir araç gideceğin yolun 1/4 ünü gittikten sonra hızını 2 kat arttırıyor.araç bu yolun tamamını 10 saatte gittiğine göre yolun ilk bölümünü kaç satte gitmiştir?
Merhaba
üslü sayılar testlerimle başlıyorum yeter bu kadar tembellik:103:
kız insan alıştırmak için kolay sorar başta
valla topici takip ettim kızlar sordu çözdüler anlamadığım yerleri sordum anlattılar anladım bende
sende sor mutlaka anlamadığın yerleri tamam mı canım elbet öğrenicen
canım ben soruları çözmeyi kızlardan öğrendim saolsunlar
böle sorularda gömlek değri veriliyo ya günlemri eşitlicez birlikte dedği için
4 ve 3 ün birleşmesi 12 de o zman
terzi 4.3 =12 günde 5.3=15 gömlek
çırak 3.4=12 günde 2.4=8 gömlek
yani ikisi birlikte 12 günde 23 gömlek
soru 46 gömlek o yüzden 2yle çarpmak gömlek ve gün 2 yle çarpılır.12.2=24
aa süpermiş soru cevaplıyorsunuz yani kızlar çok sevindim:))Balıklama daldım bu arada kusura bakmayın
Ben 2008 iktisat mezunuyum fakat evliyim ve 3 aylık bi cadım varKpss b grubu için hazırlanıyorum mümkün olduğunca ders çalışmaya çalışıyorum..Matematikle başladım ihtiyaçtan çözüyorum mutlak değerdeyim şu anda:) biraz yavaş gidiyor olabilirim tabi ama napalım:) Yapamadığım soruklar oluyor zaman zaman bende soracak birilerini arıyordum çok sevindim..Zor olcak ama 4.atamadada olsa doğunun en ücra köşeside olsa gitcez artık eşimle olsa keşke..Hayırlısıyla...
Bu arada diceksiniz ki şimdiye kadar aklın nerdeydi..Bazı özel nedenlerle evlenmeden önce çalışamıyordum sağolsun eşimin destekleriyle şu anda eskisinden daha iyi çalışıyorumartık aboneyim kızlar size haberiniz olaaa
bakıyorum tatlımya soru ekleyemiyorum guiet tatlım ihtiyaç soru bankası sayfa 60 soru 4 ve sayfa 61 soru 9a bakarmısın yapmışmısın soru ve çözümleri eklersen sevinirim o tarz soruları çözemiyorum
rica ederim tatlımÇok teşekkürler cnm çok güzel anlatmşsn
aa süpermiş soru cevaplıyorsunuz yani kızlar çok sevindim:))Balıklama daldım bu arada kusura bakmayın
Ben 2008 iktisat mezunuyum fakat evliyim ve 3 aylık bi cadım varKpss b grubu için hazırlanıyorum mümkün olduğunca ders çalışmaya çalışıyorum..Matematikle başladım ihtiyaçtan çözüyorum mutlak değerdeyim şu anda:) biraz yavaş gidiyor olabilirim tabi ama napalım:) Yapamadığım soruklar oluyor zaman zaman bende soracak birilerini arıyordum çok sevindim..Zor olcak ama 4.atamadada olsa doğunun en ücra köşeside olsa gitcez artık eşimle olsa keşke..Hayırlısıyla...
Bu arada diceksiniz ki şimdiye kadar aklın nerdeydi..Bazı özel nedenlerle evlenmeden önce çalışamıyordum sağolsun eşimin destekleriyle şu anda eskisinden daha iyi çalışıyorumartık aboneyim kızlar size haberiniz olaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?