2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bir bisikletli rüzgara karşı dakikada 15 metre rüzgar yönünde dakikada 35 metre yol alabiliyor.bu bisikletli belli bir noktadan harekete başlayıp 50 dk da başladığı noktaya geri döndüğüne göre harekete başladığı noktadan en çok kaç metre uzaklaşmıştır?

sağol cnm.. ya ne zaman öğrendin bende yoğunlaşıcam. hiç yapamıyorum ya mat 1-2 net anca çıkıyo. bende deenklem kurmayı öğreneblrmym cnm

kız insan alıştırmak için kolay sorar başta

sağol cnm.. ya ne zaman öğrendin bende yoğunlaşıcam. hiç yapamıyorum ya mat 1-2 net anca çıkıyo. bende deenklem kurmayı öğreneblrmym cnm

valla topici takip ettim kızlar sordu çözdüler anlamadığım yerleri sordum anlattılar anladım bende
sende sor mutlaka anlamadığın yerleri tamam mı canım elbet öğrenicen

tamam başka bir soru sorayım bu tarz soruların mantığını kuramıyorum

bir araç gideceğin yolun 1/4 ünü gittikten sonra hızını 2 kat arttırıyor.araç bu yolun tamamını 10 saatte gittiğine göre yolun ilk bölümünü kaç satte gitmiştir?

3 saat 20 dak buldum

Merhaba

üslü sayılar testlerimle başlıyorum yeter bu kadar tembellik:103:

inşallah cnm.........

ya soru ekleyemiyorum guiet tatlım ihtiyaç soru bankası sayfa 60 soru 4 ve sayfa 61 soru 9a bakarmısın yapmışmısın soru ve çözümleri eklersen sevinirim o tarz soruları çözemiyorum

Çok teşekkürler cnm çok güzel anlatmşsn

aa süpermiş soru cevaplıyorsunuz yani kızlar çok sevindim:))Balıklama daldım bu arada kusura bakmayın

Ben 2008 iktisat mezunuyum fakat evliyim ve 3 aylık bi cadım var Kpss b grubu için hazırlanıyorum mümkün olduğunca ders çalışmaya çalışıyorum..Matematikle başladım ihtiyaçtan çözüyorum mutlak değerdeyim şu anda:) biraz yavaş gidiyor olabilirim tabi ama napalım:) Yapamadığım soruklar oluyor zaman zaman bende soracak birilerini arıyordum çok sevindim..Zor olcak ama 4.atamadada olsa doğunun en ücra köşeside olsa gitcez artık eşimle olsa keşke..Hayırlısıyla...
Bu arada diceksiniz ki şimdiye kadar aklın nerdeydi..Bazı özel nedenlerle evlenmeden önce çalışamıyordum sağolsun eşimin destekleriyle şu anda eskisinden daha iyi çalışıyorumartık aboneyim kızlar size haberiniz olaaa

Hoşgeldin cnm :)

ya soru ekleyemiyorum guiet tatlım ihtiyaç soru bankası sayfa 60 soru 4 ve sayfa 61 soru 9a bakarmısın yapmışmısın soru ve çözümleri eklersen sevinirim o tarz soruları çözemiyorum
bakıyorum tatlım
kızlar bu arada soruları eklicem biraz okyonusla kitaplarımız aynı foto çekip elicem
Çok teşekkürler cnm çok güzel anlatmşsn
rica ederim tatlım

hoşgeldin canım benim
ay maşşalah maşşalh nazar deymesin minik cadıya kız çocuklarına zaafım var benim
zor olucak ama olucak el birliğiyle üstesinden geliriz canım.ne tür sorun olursa olsun ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…