2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

temizlik bitti ama bende bittim bir kendime geleyim bende başlıycam grafik problemlerine konuyu çalışayım akşamda sorularını bitiririm

Allah yardımcınız olsun kızlar geçen sene benide çok yormuştu bu KPSS işleri çok şükür atandım ilk senemde darısı başınıza

temizlik bitti ama bende bittim bir kendime geleyim bende başlıycam grafik problemlerine konuyu çalışayım akşamda sorularını bitiririm

olsum evin mis şimdi
ben daha başlayamadım okyonus

Allah yardımcınız olsun kızlar geçen sene benide çok yormuştu bu KPSS işleri çok şükür atandım ilk senemde darısı başınıza

allah razı olsun inşallah bizde atanırız

olsum evin mis şimdi
ben daha başlayamadım okyonus

allah razı olsun inşallah bizde atanırız

iş görüşmesi içinmi çağırdılar hayırlısı olsun cnm iyi düşün taşın mantığına uyanı yap eşin ailen ortak bir karara varırsınız çok sevindim senin adına cnm

Okul öncesi öğretmenliği canım 93 puanla Samsun merkezde bi okula atandım.:) Senin neydi?

ay ne güzel yaabenim inşaat teknikerliği 90 almam gerekiyor benimde bölümüm olmazsa düz memurluk yazıcam gy ve gk den giricem darısı bizim başımıza inşalllah:13:çok soru soruyorum ama hangi kaynaklardan çalıştın

Yoo estağfirullah sor tabi valla Ayyıldız diye bir kitap vardı kırmızı tüm derslerin içinde olduğu bayağı faydalı oldu canım o kitaptan çalıştım.Yani çok meşhur değil aslında belkide bana anlaşılır geldi.

Quiet kitaptan örnekler için tşkler canım
rica ederim canım

iş görüşmesi içinmi çağırdılar hayırlısı olsun cnm iyi düşün taşın mantığına uyanı yap eşin ailen ortak bir karara varırsınız çok sevindim senin adına cnm

evet canım sevdiceğimde benim gibi sevindi
inşallah 6 ay olur iş bakalım öğrencez yarın

kızlar yokmu sorunuz ben şimdi grafik problemlerine çalışıcm ama temizlik yaptım tüm gücüm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…