Cnm merhabaaa:) Bişey var dı ya sende kpss taban puanları ile alakalı (lisans için.. Onu bulamadım tekrar paylaşabilirmisin acaba???
temizlik bitti ama bende bittimbir kendime geleyim bende başlıycam grafik problemlerine konuyu çalışayım akşamda sorularını bitiririm
Allah yardımcınız olsun kızlar geçen sene benide çok yormuştu bu KPSS işleri çok şükür atandım ilk senemde darısı başınıza
Allah yardımcınız olsun kızlar geçen sene benide çok yormuştu bu KPSS işleri çok şükür atandım ilk senemde darısı başınıza
olsum evin mis şimdi
ben daha başlayamadım okyonus
allah razı olsun inşallah bizde atanırız
bölümün neydi cnm kaç puanla nereye atandın çok merak ettim:26:
Okul öncesi öğretmenliği canım 93 puanla Samsun merkezde bi okula atandım.:) Senin neydi?
ay ne güzel yaabenim inşaat teknikerliği 90 almam gerekiyor benimde bölümüm olmazsa düz memurluk yazıcam gy ve gk den giricem darısı bizim başımıza inşalllah:13:çok soru soruyorum ama hangi kaynaklardan çalıştın
rica ederim canımQuiet kitaptan örnekler için tşkler canım
iş görüşmesi içinmi çağırdılarhayırlısı olsun cnm iyi düşün taşın mantığına uyanı yap eşin ailen ortak bir karara varırsınız çok sevindim senin adına cnm
kızlar yokmu sorunuzben şimdi grafik problemlerine çalışıcm ama temizlik yaptım tüm gücüm gitti
valla ben araştırma yapmaktan başlayamadım
bu arada mail geldi şimdi 6 aylıkmış iş nasıl sevindim anlatamam
valla ben araştırma yapmaktan başlayamadım
bu arada mail geldi şimdi 6 aylıkmış iş nasıl sevindim anlatamam
ay canım gözün aydın cok sevindim hadi hayırlısı
şimdi daha çok heyecan yaptım valla
martta işe başlasam ağustosta biticek iş
11 dünde 550 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?