2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

pazartesi cnm cevap bende cuma buldum ama nasıl pazartesi olur ki

kopya çektim
şimdi postası 19.günü soruyo 1 eksiğini alıyoruz formül öleymiş :44:
18,5 günde 1 posta dağıtıyo
18.5=90
90ın 7 ile bölümünden kalan 6 (7 dedik haftada 7 gün var diye)

0.gün salıydı
1.gün çrş
...
6.gün pzt canım

mod sorusumu bu acaba cnm hiç böyle olacağı aklımın ucuna bile gelmezdi

problemleri sonunda bitirdim cnm listeye eklermisin sırada kümelere var

kızlar ben geometriye başladım üçgende alana kadar geldim
bi mola verdim alana başlıcam birazdan

kızlar ben geometriye başladım üçgende alana kadar geldim
bi mola verdim alana başlıcam birazdan

aaa öle konularmı varmış :44::44:
benim geoda bildiğim tek açılar

bu arada matta bi taktik öğrendim
mesela 364x25 nedir dendi ya oturup çarpmıcaz bundan sonra.364 ü 4 e bölün çıkan sonucun sağına 2 sıfır ekleyin sonuç o kızlar
yani 9100

kız geometride çalış azıcık
ben çok seviyorum geometri eğlenceli oluyor

bana yardımcı olurmusunnnn iktisat 3. sınıfım.artık bi hedef belirleme zamanı geldi geçiyor ama hala ne yapacağımı bilemiyorum önümde bir sürü sınav var... kpss a kpss b ales üds... bi yandan acaba sigortacılık olabilir mi diyorum.hangi meslek avantajlı getirisi daha çok bilemiyorum.... bildiğim tek bişey var ki o da rotasyonlu bir meslek istemiyorum:S

sanırım aöden banka sig okuyosun aynı ben
eğer rotasyonlu istemiyosan ve ben şehir şehir gezemem sabit yerim olsun dersen hiç kpss a ya bulaşma canım
hedefin ne peki yani iktisata isteyerk girmediysen dersleri gördün az çok ilgini ne çekti.mesela ben finanstan başka bişey yapamam muhasebe çok uzak bana ona göre bi kaç tavsiye verebilirim canım

yok canım sigortacılık okumuyorum.yalnızca iktisat okuyorum. öncelerinde bölümüme çok fazla ısınamasam da artık alıştım... derslerim ve ortalamam çok iyi.makro mikro muhasebe dersleri en başarılı olduğum dersler... evet şehir şehir gezmek asla istemiyorum. bildiğim kadarıyla sadece gelir uzmanlığı rotasyonsuzmuş... dolayısıyla aklım gelir uzamanlığına takıldı... sigortacılıkta şöyle oldu... hayata daha kolay yoldan atılmış olursun sigortacılığı düşünebilirsin diyenler oldu... ama bir türlü karar veremiyorum hangisine yöneleceğime.vakit kaybetmek beni daha çok geriyo... aslında bi yolumu belirlesem ah azmederim gayret ederim. ama işte bana bilgi veren şu meslek şöyledir bu meslek böyledir diyen hiç kimse yok :SS dolayısıyla yanlış tercih yapmaktan korkuyorum

sende finansçısın benim gibi
şöyle yardımcı olıyım sana.ben ayrıca banka sigorta okudum kendimi geliştirmek için.ama 2.sınıftan itibaren hedefim hep bankaydı benim.mezun olunca heryere başvurdum haliyle.sigortada bitirdiğim için garantiden arandım şubede sigorta satışı yapılcaktı.istemedim sonra ergo sigorta için gittim.satış md ile görüşmem oldu.resmen şu kelimeler kullandı.biizm saatimiz belli değildir.ama sabah8.30 da işte olursun 2 3 saat şubede gülük plan yaaprsın daha sonra belirlediğin müşteri ziyaretlerinde bulunursun(yaptığın masrafları sen karşılıyosun) yaptığın sigorta başına prim alırsın hafta 2 kişiyi sigortalı yapsan ay sonu maaşın 2800den aşağı yatmaz dedi.ilk yapman gerekende bi a4 kağıt alıp telefon başına geçiceksin önce eş dostu arayıp çevre genişletip referans toplucaksın dedi.bana kesinlikle uymaz sigortacılık bu.mesela sigortacılarda çalışan arkadaşlarım var yeni işe girenleri primleri yüksek tutuyolar çevresinde sigortalanacak insan kalmayınca o kişiyi işten çıkartıyolar sistem bu
banka düşünürsen eğer şubene yerine ve pozisyonuna göre değişir.bu arada bu yaz mutlaka staj yapmaya çalış canım.bende 3.sınıf sonuda staj yapmıştım.bireyselde çalışırsan çalışma saatlerini sen belitrliyosun.müşteri ziyareti diye çık gelme ama işinide yap 4 kademedir bireyse lrütbene ve çalıştığın bankaya göre maaş alırsın.ben bireyseldeydim ama bana göre değil o yüzden hedefim hep operasyon oldubankada bu şekilde.
arkadaşım ik firmaların çalışıyo işe alım illa eve iş getiriir kişi analizlerini yetiştiremediğ için.personel özlük 3 aydan sonra otomatiğe bağlarsın aynı işi yapar durursun.
en temizi kpss dir
kpss b grubu en düşük memur maaşı 1600 tl 5i 1 geeç kimse tutamaz seni cts pazar tatil kadrolu olursan emekli olana kadar çalış aynı yerde

ama sana şiddetle stajı tavsiye ederim.başvur her yere nerde merakın varsa orda staj yap.gönüllü staj yap para alma ama işi öğren.ben işi öğreniyim diye şubeye gitmek için 2 araba değiştiriyodum kendim karşılıyodum ve maaşta yotu sadece yemek parası vardı.ama ne kadar azimli olduğumu gördüler şube müdür referans aldım

hayatını değerlendirmek kendi elinde
merak ettiğin dallar varsa sor artadaşlarımda iktisatçı olduğu için iş yelpazaesi geniş

öncelikle tşk ederim canım bana zaman ayırdığın için. benim bahsettiğim sigorta bankadan ziyade özel sigorta acentesi almak. bugün gittim konuştum bi sigortacıyla. iyi çalışırsan paranıda kazanırsın dedi. yaklaşık 30 milyar para harcadım bu acenteliği almak için dedi. acentelik alalı 2 yıl olmuş ve henüz 30 milyarı toparlayamamış.ama hiçte pişman değilim çünkü herşey yeni yeni oturuyor dedi. kafama yatmadı değil ama işte tek sorun tabiki de devlet kadar garantisi yok... kpss e gelince kafamdaki soru işaretleri şunlar... dediğim gibi öncelikle rotasyon durumu.ayrıca çok zor ve oyalıyan bir aşaması var diyolar. yani önce kpss den yeterli puan alacaksın sonra kurum sınavlarına gireceksin bundanda yeterli olursa mülakatlara gireceksin.... bir çok kişi özellikle 2. 3. aşamalarda malesefki elendiğini söylüyor. hayata çabuk atılmayı çok istiyorum.biliyorum biraz da sabırsız davranıyorum. nişanlıyım ben... nişanlım da iktisat 4. sınıf. bu sene inş mezun oluyor. dolayısıyla hayatıma biran önce atılıp yuva kurmak ta istiyorum... düz memurluk evet en rahatı... en azından başın ağrımaz... ama yine de bi a grubundan gelir uzmanlığını deniyim diyorum... kpss a için genel yetenek genel kültür mutlaka yapmam gerekiyor değil mi? peki öncelikle hangi derslere başlamam gerek.... alan derslerime mi yoksa gk gy mi? kafamda bir sürü soru off offf

rica ederim canım
benim kuzenimde sigortacıda çalıştı acentede 2 sene kendiside sigorta mezunu ama sürekli insanların peşinde koşuyosun diyo.o memnun bu halinden tabi.
ben 2011de alan sınavında girdim canım hepsine hemde
kpss a için gkgy ve ing sınavında sonra alan sınavlarına girersen 120 tane puanın hesapların.dedikleri doğru uzun bi süreç ve genelde bayanlar az tercih ediliyo.dediğim gibi denetmenlik girdiği an işin içine şehir şehir geziyosun.ama alan sınavına girme mantığı şu.bi kurum belrliceksin ona göre sınava giriceksin.çünkü her kurum farklı katsayılarla eleman alıyo
sorularında maşallahı var canım özellikle ekonometrisi takdire şayandı bu sene
ilk olarak gk gy sonra seçtiğin kuruma göre katsayısı en çok olan alan dersinden başlaman daha doğru.ama kpss mantığı farklıdır.nasılsa mikrom makrom iyi deme sorular başka çünkü
bende şu an alana bakıyorum ara ara hala kararsızım çünkü denesem mi diye.ama çalışmak eziyet gibi geliyo
bence gk gy için değil ama alan sınavı için kpss kursu şart

anlıyorum canım ben bu sene herhangi bi kursa veya dershane başvurmadım... derslerimi iyi bir şekilde öğrenmeye çalışıyorum. hani en azından alan derslerden gelecek sorulara yatırım oluyo gibi düşünüyorum.haklısın sorular gerçekten de zor... geçmiş yılların sorularına bakmıştım... hakkımızdan hayırlısı canım yaa. hayat gerçekten zor... dediğim gibi bi hedefe yönelememek beni çok sıkıntıya sürüklüyor... nereye gideceğini bilmeden bi yola çıkmış gibiyim...

şu an hedefin yok o zaman her iş kolunda bilgi sahibi olaya çalış canım yoksa yaptığın iş sıkıcı gelir sana.umutsuzluğada kapılma daha 1 senen var şekillenir aklında 1 senede

şu an hedefin yok o zaman her iş kolunda bilgi sahibi olaya çalış canım yoksa yaptığın iş sıkıcı gelir sana.umutsuzluğada kapılma daha 1 senen var şekillenir aklında 1 senede

inşşş canım inşşş :S buarada ben 3. sınıfımya hani.bu yılki kpss ye girme hakkım var değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…