2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar kitaplarım geldi
Gerçekten matematiği çok güzel anlatıyor tam benim anlaycağım şeklde fakat bişeyi anlamadım küçük bişi
Gülmyceksenz sorcam

Nereye kayboldunuz kızlar Benm aptalca mat sorularıma maruz kalmamak için mi kaçtınız??

hoşgeldin canım varmı soru

hoşbuldum cnmm var sorum sorayım hemen

soru 1:

etiket fiyatı 32 tl olan bir gömlek indirimli satışlarda 27 tl ye satılarak maliyet fiyatına göre %20 daha az kar edilmiştir. Buna göre gömleğin indirimli satışındaki kar oranı maliyet fiyatı üzerinden %kaçtır?

soru 2:

bir postacı bir sokaga 5 günde bir mektup dağıtmaktadır.sokağa ilk kez salı günü mektup dağıttığına göre 19. kez hangi gün mektup dağıtır?

soru 3:

x,y,z birbirinden farklı negatif tamsayılardır.

x-y=2 ve y-z=5 olduguna göre x+y+z toplamı en çok kaç olur?

Cnm hayırlı olsuuunnn :))))) hade bakalım yarın neler olacak yaa ayda 11gün 550 çok iyi hem sigortanda yatacak:) Bak yarın güzel bi giyin beyaz gömlek giy mutlaka:) saflığı temsil eder. Kendine güven dimdik dur dimdik otur:) Ama hafifde mahçup dur, siz herşeyi bilirsiniz gibisinden çünkü mülakatta ya torpilli adamlarını alırlar (ki seni aradıklarına göre torpil söz konusu değil) Yada duruşu bakarlar. Ne giyeceğini şimdiden ayarla parfüm az sık:) verilen sorulara ikna edici cvplar ver

ıııı aklıma geldikçe yazarım ben daha

saol canım özel sigortası artı yemeğide var
bakalım olur inşallah ben garanti gibi olmasından korkuyorum mülakatta elediler beni
valla ben topuklu üstünde nasıl durucam onu düşünüyorum
dün gezdim gezdim düz yerde zor yürüyom
dünyanın yolunu gidicem bide offf

Olsun cnmmm olmadı babetle gidersin değiştirirsin bi lavaboda:) Hadi bakalım umarım iyi geçer ama haberlerini bekliyoruzz hemen açıklanıyormu yoksa bikaçgün sonramı belli oluyor?

doğru cnm cevapçözümü anlatırmısın

Olsun cnmmm olmadı babetle gidersin değiştirirsin bi lavaboda:) Hadi bakalım umarım iyi geçer ama haberlerini bekliyoruzz hemen açıklanıyormu yoksa bikaçgün sonramı belli oluyor?

valla canım sınav sonucu baya sonra açıklandı.ama şubatta eğitim varmış heralde onu yetiştiriler o yüzden açıklanır inşallah hemen sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…