spk yı düşünüyorum canım bende ama ileri düzey çok zor ya
2012de girerim büyük ihtimal ona şu an kendimi hazır hissetmiyorum :18:
ama alana çalışmaya karar verdim bu aralar.bütün notlarımı çıkardım ortaya üstünden geçicem en azından bi soru bankası almıştım onu bitiriyim dedim
Evet çok zor bende ileri düzeyden hazırlanıyorum ama 3 derse tam odaklandım diğerlerine çalışmıyorum
alanda zor ya bütün konuları tekrar baştan çalış işimiz çok zor valla
çok zor dediğin için saol canımiçim rahatladı bana zor glmiyomuş demekki en azından düşük alırda geçemezsem derim zaten herkese zor
içimde alan çalışma aşkı var şu an körelmeden bakıyım biraz en azından hatırlarım konuları tekrar dedim.sınava girmekte hala kararsızım aslında
allah kolaylık versin hepimize valla canım
Hazır içinde o çalışma aşkı varken bence çalış birde bana gelse o aşk izinden döndüğümden beri bir miskinim ki anlatamam
kızlar tarihten 6 konum bitti
kasımda artık sorulara geçicem büyük ihtimalle ben
Ben de 6 ünite tarihten, 5 ünite de matematikten bitirdim. Tarihle matematik bitince diğer derslere geçmeyi düşünüyorum.
6 üniteyimi bitirdin cnm , maşallah
kızlar ilk sayfada bitirdiğimiz konuları ekliyoruz
bitti valla dün 1 de yattım aralarda çalıştım falan bitti az kaldı şunun şurasında konuların bitmesine
meraba quiet :) konu bitirdikçe benim başlığa da yaz ekleme yapayım senin bitirdiğin üniteleri gördükçe bende çalışıyorum :) kolay gelsin :)
merhaba canımhemen ekliyorum o zman senin başlığada :) ben yine ara verdim.bi sunum hazırlıyorum şu an.çalışamıcam galba yaaaaaa
canım senin zaten az kalmış konular bitince başka bir kitaptan yine konu mu çalışıcaksın yoksa sorumu çözüceksin
sorulara geçicem canım.hedefim kasımda artık sorulara başlamak.gerçi canım sıkıldıkça mat çözüyom tv karşısında ama onları saymıcam
şu an 2011 ihtiyaç soru bankası var elimde o bitince tarih soruları için kardeşimin ygs kitaplarından soru çözücem.anayasa içinde şubat mart gibi yoğunluk vermeyi düşünüyorum.bu aradada alana bakıcam çünkü kararsızım girip girmemekte en azından imkanım varken çalışmış olurum
bende de eski bir öss kitabı var tarihten ve matematikten ben de onlardan soru çözerim diyıorum tabi konuyu bitirebilirsem sen baya hızlısın ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?