2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Evet çok zor bende ileri düzeyden hazırlanıyorum ama 3 derse tam odaklandım diğerlerine çalışmıyorum

alanda zor ya bütün konuları tekrar baştan çalış işimiz çok zor valla

Evet çok zor bende ileri düzeyden hazırlanıyorum ama 3 derse tam odaklandım diğerlerine çalışmıyorum

alanda zor ya bütün konuları tekrar baştan çalış işimiz çok zor valla

çok zor dediğin için saol canım içim rahatladı bana zor glmiyomuş demekki en azından düşük alırda geçemezsem derim zaten herkese zor
içimde alan çalışma aşkı var şu an körelmeden bakıyım biraz en azından hatırlarım konuları tekrar dedim.sınava girmekte hala kararsızım aslında
allah kolaylık versin hepimize valla canım

Hazır içinde o çalışma aşkı varken bence çalış birde bana gelse o aşk izinden döndüğümden beri bir miskinim ki anlatamam

kızlar tarihten 6 konum bitti
kasımda artık sorulara geçicem büyük ihtimalle ben

Ben de 6 ünite tarihten, 5 ünite de matematikten bitirdim. Tarihle matematik bitince diğer derslere geçmeyi düşünüyorum.

Ben de 6 ünite tarihten, 5 ünite de matematikten bitirdim. Tarihle matematik bitince diğer derslere geçmeyi düşünüyorum.

6 üniteyimi bitirdin cnm , maşallah

kızlar ilk sayfada bitirdiğimiz konuları ekliyoruz
bitti valla dün 1 de yattım aralarda çalıştım falan bitti az kaldı şunun şurasında konuların bitmesine

kızlar sanal akademi net te verilen derslere 3 ekim 9 ekim tarihlerinde misafir olarak katılabiliyormuşuz. Siteden misafir kayıt formu doldurun sizde faydalanın.

ben online dersleri verimli bulmuyorum ya :26:
trt 4teki dersler gibi belkide bana faydası olmuyo canım

bugün itibariyle vatandaşlığa yoğunluk veriyorum kızlar

meraba quiet :) konu bitirdikçe benim başlığa da yaz ekleme yapayım senin bitirdiğin üniteleri gördükçe bende çalışıyorum :) kolay gelsin :)

meraba quiet :) konu bitirdikçe benim başlığa da yaz ekleme yapayım senin bitirdiğin üniteleri gördükçe bende çalışıyorum :) kolay gelsin :)

merhaba canım hemen ekliyorum o zman senin başlığada :) ben yine ara verdim.bi sunum hazırlıyorum şu an.çalışamıcam galba yaaaaaa

merhaba canım hemen ekliyorum o zman senin başlığada :) ben yine ara verdim.bi sunum hazırlıyorum şu an.çalışamıcam galba yaaaaaa

canım senin zaten az kalmış konular bitince başka bir kitaptan yine konu mu çalışıcaksın yoksa sorumu çözüceksin

canım senin zaten az kalmış konular bitince başka bir kitaptan yine konu mu çalışıcaksın yoksa sorumu çözüceksin

sorulara geçicem canım.hedefim kasımda artık sorulara başlamak.gerçi canım sıkıldıkça mat çözüyom tv karşısında ama onları saymıcam
şu an 2011 ihtiyaç soru bankası var elimde o bitince tarih soruları için kardeşimin ygs kitaplarından soru çözücem.anayasa içinde şubat mart gibi yoğunluk vermeyi düşünüyorum.bu aradada alana bakıcam çünkü kararsızım girip girmemekte en azından imkanım varken çalışmış olurum

bende de eski bir öss kitabı var tarihten ve matematikten ben de onlardan soru çözerim diyıorum tabi konuyu bitirebilirsem sen baya hızlısın ne güzel :)

bende de eski bir öss kitabı var tarihten ve matematikten ben de onlardan soru çözerim diyıorum tabi konuyu bitirebilirsem sen baya hızlısın ne güzel :)

bu sene zaten gy den çok rahat geçtim.bilgim var diye konu tekrarı yapmadım.öss de çok çalışmıştım bide kardeşime ders çalıştırdım ünv dede konu tekrarı yaptığım için bilgilerim taze benim eksiğim coğ tarih ve vatanadaşlıktan.coğ bitti çok şükür diğerleride rahat zaten şu an.bide ben ders çalışmayı çok seviyorum.bi başladım mı uyuduğumda bile içim rahatsız oluyo ondan böle hızlı oldu

sunumlarım bitti kızlar
yarın güzel bir cumartesi kahvaltısından sonra kahvemi yudumlarken hukuk çalışıcam çok kararlıyım

kızlar sınav daveti aldım
hazalcım sen hangi bankadaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…