hiç sorma canım.mülakatta elendim.kabul edilen ve eğitime çağrılanlarsa sadece 4 yıllık mezun o kadar.ne staj ne ek eğitim ne iş tecrubeleri var.çok sinir oldum vallaCanım ne yaptın mülakatın sonucu ne oldu ?
canım eğer temel bilgi istiyosan güvender seti öneririm çok temel olarak anlatıyo.eğitim için yediiklimi tek geçiyolar.öğretmen arkadaşlarım hep yediiklim çalışıyolardı.ihtiyaç ve yargı gk gy de çok iyiarkadaşlar bana acil evde kendim çalışabileceğim matemetik kitabı ismi önerebilir misiniz? Bir de eğitim de yargı ve ihtiyaç dışında alabileceğimiz setler nelerdir?
canım işte ezber diye başlarsan işe olmuyoben sayısalcıyım ve benim kabusum sözel
oldum olası sözele yatkınlık sağlayamadım
şimdi özellikle anayasa öyle büyüyor ki gözümde
ezber yapmak benim için çok zor. tarihleri yasaları hatırlamak falan
off
selam canımselam kızlar
merhaba
yazılarınızı okuyunca bende başlasam artık çalışmaya dedim.2010 da 76 almıştım ama hala evdeyim yerleşebilmem için 85 altına düşmemeliyim.
matematiğim,coğrafyam iyi ama türkçe ve tarih beni mahvediyo.
kolay gelsin rabbim zihin açıklığı versin.
topiğin tembel ttenekesi benm canımkitap bile almadım
bu hafta alcam,kk olaarAk ÖSYM korksun bizden
selam kızlar ben de konulara çalışıyorum mat dışında, mat sorunum yok allahtan... ocaktan sonra soru çözeceğim inşallah hep
arada sırada moralim bozuluyor yapamayacağımı düşünüyorum, bu karamsarlık bitirecek beni :2:
ya kızlar elind türkçe konu anlatımlı kitap llinki olan var mı, türkçeyi bulamadım, almak da istemiyorum 2 3 konu için, sonra test kitabı alacağım zaten
anlatım bozukluğu beni deli ediyor ya
canım anlatım bozukluğu en kolay pratiği her akşam haberleri izlemen
o kadar çok varki alt yazılarda daha da çok pratik oluyo hem eğlenceli
KPSS Trke Konular, KPSS Trke Konu anlatm, KPSS Trke Video
buyur canım video
ben netten takip etmiyom ama bunu tavsiye ediyolar bi bak istersen
ay canım çok sağol ya çok güzel site buradan izleyeyim nasıl çözdüklerini iyi olur
bazen bi bakıyorum soruya, hepsi doğru ya bunların diyorum :) o zaman kötü oluyor işteçook teşekkürler :13:
kızlar bana matematik soru bankası indirebileceğim site ismi verirmisiniz..Bende başlıyorum Allah çalışmalarımızın karşılığını versin inş..
rica ederim tatlım
sınava kadar omuzomuza çalışmaya devam
sen mezun musun canım ne okudun hangi mesleği istiyorsun?
ben iktisat son sınıfım, sgk icra istiyorum :18:
nasıl çalışıyorsun?
ben mesela konuları çalışıp 2 3 konu testini çözüp bırakıyorum diğer konulara geçiyorum
ocaktan itibaren de hep soru çözüp pekiştiririm diyorum
yanlış mı acaba? unutmam değil mi konuları
of bu karamsarlık, bu stres öldürecek beni
hep böyle oluyorum mutsuz oluyorum sonra da motivasyon düşüyor tabi... :26:
canım sende mezun olunca meslektaş olucazbende iktisat mezunuyum 2010da mezun oldum.bu sene ilk defa girdim kpssye o da 2 aylık deneme çözerek 70 aldım valla alanda da bütün derslere çalışmadan girdim bilgiler taze olunca fena değildi puanım.eğer şehir şehir gezip denetleme yapıcam dersen alandan gir.hedefinin olması iyi.ben bilgisayar işletmeni olıyımda nerde olursam olıyım ist içinde fark etmiyo yani
ben bütün konuları bitirip öle test geçicem.yazarak çalışıyorum çünkü.ilk testleri önümde notlarla çözücem
canım nasıl rahatsan öle çalış.çünkü herkesin çalışma yöntemi farklı.
topicteki kızlara en büyük motive sözüm şu bu sene 411725 kişi sınava girdi.bu senede bu kadar kişi gircek ve daha fazlası.ne kadar erken başlarsan o kadar çok kişinin önüne geçersin
ben alandan değil de b'den hazırlanıyorum canım, icra b'den alıyor maaşı da iyialandan hazırlanmak bu yıl zor olur, okul zaten zorluyor kalmamam lazım derslerden, bi yandan da mikro falan çalışamazdım...
ama istediğim meslek bu, il olarak da izmir
ben de notlar alıyorum bazen defterime, sen de konu çalışıp teste dönecekmişsin en iyisi bu bence de. ben de zaten konudan sonra 2 test çözüyorum sadece.
asıl olay test çözerek zaten, o yüzden konu bitirip sonra hep test ve deneme çözmek en güzeli evet evet
erken başladık yine de değil mi ya? gerçi ben eylülde farkettim kpss diye bir şeyihep özel sektör düşünüyordum.
konuları az çok toparlıyorum ben,ocaktan itibaren teste başlamak yeter değil mi
ay yine karamsarlık geldi bana
hiç karamsar olma canım eylülde farketmen çok çok iyi ben mayıs döneminde acba girsem mi 2010 kpssye diyodum
dedim zaten özel sektör düşünüyorum boşveriyim.ama özel sektörde çalışınca yok dedim böle olmıcak.çalıştığım yerde kpss denemesi çözüyodum benbu arada canım ben baya bi araştırdım bu kpssyi bizim nitelik kodundan tercihlerimiz istanbul bile 85le kapatan 79la kapatan yerler var.mesela 4001 kodu genel kod ptt düz memur 98le almış istediğin bölümün nitelik kodunuda araştır bence
özel çok kötü ya ben de 6 ay haftada 3 gün çalıştım herkes bi garip, ne iş varsa yüklüyorlar.. maşallah sen de azimlisin inşallah istediğin yer olacak
4001 tüm lisans mezunları oluyor değil mi, sgk iibf alıyor diye biliyorum, iibf kodu olup olmadığına bak diyorsun değil mi? ben bi araştırayım bunu çok sağol canım
bi kere kendine haksızlık etme canım.
1.biz erken başladık
2.benim arkadaşlalrım sınava daha çok var şubat gibi başarım diyolar
o yüzden ocaka kadar başlayanlar şanslı
ben ağardan alıyorum biraz az konum kaldı.testtede çok hızlıyım o yüzden alan çalışıyorum şimdi o daha beter
tamam canım sizleri böyle görünce geç kaldım sandım. erkenden başlayayım
hangi yayını alayım?
canım eğer hiç temelin yoksa güvender modüler set çok temel anlatıyo.
onun dışında temelim var dersen yargı nın tek kitapları var ama sözellerine baktım bence iyi (coğ ordan çalıştım)
bide pegem akademi ders notları var tarih ve anayasası çok güzel.özetlenmiş halde gerekli bilgiler var.
soru bankası olarak ihtiyaç ve yargı derim çok çok çok iyi
ben şimdi kampanya bekliyorum ihtiyacın tek tek soru bankası çıksında alıyım diye.bende 2011 soru bankası var ihtiyacın gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?