2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım tavsiyelerin ve yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol.. tavsiyelerini iri kupada çay içmek hariç yerine getirmeye çalışıcam. (ince bel bardak favorim:)) şaka bi yana tekrar sağol cnm..

Mrb kızlar ben de size katılmak istiyorum. Hacettepe çocuk gelişimi lisans son sınıf öğrencisiyim kpssye giricem ben de bu sene. EGM çocuk şubesi veya hastaneye atanmak istiyorum.75 le ankaraya atanmışlar geçen sene benim de hedefim 80. Genel kültür genel yeteneğe giriyoruz biz sadece, kızılay ihtiyaç a yazılıcam. Hepimize kolay gelsin

canım hoşgeldin aramıza

selamkızlar neler yaptınız bakalımmmm ben tarihi bitirdimmm ama çok zorlandım :) matematik çözüyorumşu ara çok çalışmak lazım 2 çocukla olmaz diyenlerin yüzünü kızatmak lazım :)

selamkızlar neler yaptınız bakalımmmm ben tarihi bitirdimmm ama çok zorlandım :) matematik çözüyorumşu ara çok çalışmak lazım 2 çocukla olmaz diyenlerin yüzünü kızatmak lazım :)

hay maşallah, tarihi daha eylül ortasında bitirdiysen tutmayalım seni zaten müfredat olarak en yüklü olan tarih,diğerleri çıtır çerez.
matematiği de sene sonuna kadar bitirebilirsen kpss'de derece bekleriz artık
valla aynen devam salmonella_rossa,bu hız ve hırsla yüzlerini karartmak şöyle dursun ağlatırsın alemi

tebrikler canım tarih bittiyse gerisi kolay
biz bu hızla gidersek çok kişi geride kalıcak çok

Selam kızlar bende ay sonu başlıcam,kitabu almak için param yok.

acaba şimdiden çalışsam ta eylüle kadar unutur muyum ya?

Selam kızlar bende ay sonu başlıcam,kitabu almak için param yok.

acaba şimdiden çalışsam ta eylüle kadar unutur muyum ya?

canım şimdiden çalışılmaya başlanılan konular tam tersi unutulmuyo.çünkü zaman sorunun yok ve ezbere dayalı çalışmmış oluyosun aklında kalıyo yani

netten dersleri takip et o zaman kitap alana kadar sende

en çok korktuğum şey bu unutmak,
hangi siteden takip etmeliyim canım?
en azından kirtap alınca biraz daha yatkın olurum.

en çok korktuğum şey bu unutmak,
hangi siteden takip etmeliyim canım?
en azından kirtap alınca biraz daha yatkın olurum.

zevkli.org/ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri-t962132.html

canım bunun başına www. koy ihtiyaçın derslerinin linkleri var bunları indirdiğinde bilgisayarına kaydedebilrsin canım

zevkli.org/ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri-t962132.html

canım bunun başına www. koy ihtiyaçın derslerinin linkleri var bunları indirdiğinde bilgisayarına kaydedebilrsin canım

tamam canım çok teşekkür ederimmmm

matematik dediğin nedir o en basiti en çok coğrafyadan korkuyorum ben ama devamm durmak yok tabi

ya kızlar ben kpss konusunda cahilim,

kpssden sonra hangi ilde çalışacağımız nasıl belli oluyor, tercih mi yapıyoruz iller yazıp? puana göre şansımız artıyor mu? nasıl oluyor biri anlatsın lütfenn :26:

canım kpss sınavından sonra yılda 4 defa atama yapılıyo.aynı üniversite tercihleri gibi bölümüne nitelik koduna ve iliyle kadrosuna göre tercih yapıyosun.ünv tercihlerinden daha sıkıntılı dönem.puana göre şansın tabi yüksek ama sadece puan yetmiyo.bazı yerler bilgisayar işletmeni sertifikası istiyo.ama kendi nitelik kodundan terch yapman avantajına.mesela 4001 kodu bütün 4 yıllık mezun grubları kapsar ama 4421 sadece iktisat,iktisat-işletme,ekonomi mezunlarını kapsar.4001le istanbulda ptt 98 puanla alıyosa 4421le istanbulda 79-85 puan arası memur alımı olur

canım çok sağoll, ben iktisat okuyorum 4. sınıfa geçtim hiç kpss düşünmedim özel sektör düşünüyordum,o yüzden bilgim yok.. ben izmir istiyorum mesela izmirdeki kurumu yazacağım tercihte diyelim, puanım yüksekse avantaj dimi. türkiye iş kurumu varmış mesela kpss113. bi kurum hedefleyip ona göre çalışmak daha iyi diye düşünüyorum? çünkü hepsinin konuları farklı oluyor falan. nasıl bi yol izlemeliyim ki. izmir puanları nasıl, ne yüksek istanbuldur tabi. bugün gidip tarih kitabı alacağım çalışmak istiyorum da işte tam bilemeyince sistemi... :26:

canım bende iktisat mezunuyum.kpss 113 dediğin alan sınavlarınada girilmiş olması gerekiyo.şöle anlatıyım.
düz memur (memur,veri hazırlama kontrol işletmeni,bilgisayar işletmeni) olmak için sadece genel kültür,genel yeteneğe girmen yeterli.p1-p2-p3 puanı hesaplanır ve p3le atanılır.%50-%50 doğru sayıları dikkate alınır.
iibf mezunları için isterlerse.(bakanlıklar ve tbmmde çalışmak için)uzman yardımcısı,iç kontrol denetçisi olarak çalışılablir.sınav türü A grubu olarak belirtilmiştir.eğer gk gy girip ing sınavına girip pazar günü bütün oturmlara katılırsan(iktisat,işletme,muhasebe,ekonometri,istatistik,çeko,uluslararsı ilişikiler gibi ders sınavlarıdır) toplamda 120 puanın hesapların.eğer bu şkilde çalışmak istersen bir kurum belirleyip o kurum almış olduğu puan türüne göre derslere çalışman daha iyi.örneğin p12 de hukuk oranı%15tir,p 17de hukuk dikkate alınmaz iktisat önemi vardır.bakanlıkların belirlediği taban puan genelde 80 dir.ve bu puanı alan kişiler tekrar kurumun sınavına girer eğer geçilirse işe alınırlar.ama bi bayan için zor çünkü sürekli şehir dışındasın
ben bu sene alan sınavlarının hepsine girdim öle kolay değil yani ama ben sadece mikro iktisatı bitirmiştim o yüzdende olabilir.alan puanlarımda 65-70 arası değişti.sana kalmış bi durum.bu linkte puan yüzdelikleri ve hangi kurumların aldığı yazılı bi incele istersen
Memurlar.Net (KPSS-A puanlarının kurumlara göre dağılımı...)

mesela izmirde devlet su işleri son tercihlerde 86 ile kapamış.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57894/h/yer20111maxminlis.pdf

burdan 2011 son tercihlerde yerleşen puan aralığı canım

hımm anladım canımm biraz daha oturdu kafamda çok sağoll, ing sınavı da mı var ama ya onu anlamadım :26: onun puanı da mı ekleniyor ki. benim ing kötü... kpssden sonra kurumun sınavı nasıl oluyor neleri soruyorlar ki, sınav üstüne sınav.. izmir e atansam sonra özelde iş bulsam bi gün, oraya geçebiliyorum dimi? istifa mı edip falan? link için sağol cnm inceliyorum, hangi kurum iyi peki sence, hangisine göre çalışsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…