2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

habertürk ihtiyaç kampanyası !!
kızlar ben kupon biriktirmeye başladığımda kayıt için sms yoluyla oluyor die okumuştum gazetede ve sadece sms atarak kayıt oldum onay mesajı da geldi.bugün kardeşime gazete aldırdığım yerde adam sözleşme kayıt fln cart curt bişiler söylemiş.ben ztn smsı gondrirken alacagım şubeyıde eklemıstım msja, şu konuda benı bı aydınlatsanız illa ki şubeye gtmek mı gerekıo

canım sen sms ile kayıt yapmışsın yeterli bu. ayrıca şubeye gitmeye gerek yok.

canım kampanya fırsatı tarzı bişey varmı? ben kendi sitesinde bulamamıştım sonra uğraşmadım bilgi verebilirmisin

Murat yayınları yeterli bence.. Ben onların müfredatına güveniyorum.. Hepimize başarılar :81:

murat yayınlarıda bana aö de iyi geliyo.bide alanda. gk ve gy pek uyumlu değil.yargı denemeleri daha iyi bence

valla canım ben izden performans bekliyorum
şu an alana yöneldim ben bilgilerimi tazeliyorum bitirin yazalım konuları

Tasarı Akademi Yayınları’ ndan 2012 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Soru Bankası 25 TL Yerine 12 TL! (Sınırlı Stok)

Tarih calışıyorum. okuduğum aklımda kalmıyo . yazarak caalışırsam da cok sıkılıyorum. 6 aylık hamileyim. Doğurcam şimdi ya sıkıntıdan

canım benim stres yapma daha önümüzde uzun zaman var
tarihi önce bölümlere ayır.daha sonra maddeler halinde ve ezber şeklinde değil sakin sakin sanki o zamandaymışsın gibi oku.okuduğun dönemi yaşa.hem merak uyandırıyo hem daha zevkli hale geliyo.ben coğ 8 günde rahatlıkla bitirdim türkiye ve dünya turuna çıktım çünkü aklımda
matta bulmaca çözer gibi çözüceksin.inan bana ilk konuları yaptınmı gerisi çorap söküğü gibi geliyo.çünkü hepsinin temeli ilk konular.sanırım türkçen iyi.nasıl paragraf soruları çözerken mantığını arıyosun matta problem sorularıda öle.cevapların hepsi içinde gizli.sakin ol canım

Çok tesekkür ederim arkadasım. söylediklerini harfiyyen yapacağım. Rabbim herkese yardım etsin...

arkadaşlar bana acil evde kendim çalışabileceğim matemetik kitabı ismi önerebilir misiniz? Bir de eğitim de yargı ve ihtiyaç dışında alabileceğimiz setler nelerdir?

ben sayısalcıyım ve benim kabusum sözel

oldum olası sözele yatkınlık sağlayamadım

şimdi özellikle anayasa öyle büyüyor ki gözümde

ezber yapmak benim için çok zor. tarihleri yasaları hatırlamak falan

off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…