2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

şimdi şöleki canım 4.(-2) nasıl -8 oluyosa burda + ve - işaretleri çarpılır burdan - gelir.
(-2)+(-3) te de (-2)+.(-3) ten işaret değişir -2-3 olur
-.+=-
-.-=+
+.+=+ dır

:84::84: yaaa bunları kafama oturtmam zor olucak ben bunu not alayım cnm çok sağol:26::26::26:
o antremanlarla matematk kitabı gayet güzel anlatıyor ince detaya kadar ama bunu anlatmamaş Neyse ki sen varsın cnm sağol

:84::84: yaaa bunları kafama oturtmam zor olucak ben bunu not alayım cnm çok sağol:26::26::26:
o antremanlarla matematk kitabı gayet güzel anlatıyor ince detaya kadar ama bunu anlatmamaş Neyse ki sen varsın cnm sağol

kpss için dayanışıyos tatlım işte

işe başlarsan yine girermsn cnm kk ya

tatlım zaten iş part time.pzt cuma kesin çalışıcam diğer günler ihtiyaç olursa o yüzden burdayım yani biyere gitmiyom
ben kpss ye baş koydum
ama teklif gelsede kabul etmicem sanırım :26:
ailemle konuştum olanları anlattım şubenin akşam dönüşü bana sıkıntı yaratıcak

Cnm şöle düşün -:düşman +:dost olsun

- ile - nin çarpımı : + (düşmanınım düşmanı dostumdur)

+ ile + nın çarpımı : + (dostumun dostu dostumdur)

+ ile - nin çarpımı : - (dostumun düşmanı düşmanımdır)

Anladım cnm aslında akşam dönüşlerde sorun olmasa iiyyymşş

Cnm ya sağolun iii kiii varsnz

kız allah iyiliğini versin çok hoşmuş bunlar

Anladım cnm aslında akşam dönüşlerde sorun olmasa iiyyymşş

evet bakalım işte canım ya hayırlısı

kızlar ben kaçıyorum bu akşam erkenden yoruldum valla
yarın erken kalkıp şöle güzel bi kahvaltıdan sonra ders başı
iyi geceler kızlar

Kaç basamaklıdır gb sorularda sıkıntım var kızlar sorumu yazayım mı yapan olur belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…