2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çıktın mı çağla, çatlıycam meraktan burda ilk kez bi soruya cevap vermiştim

gerçi eminim gibi bişi, 16 çıkıyo

Geldimmm.

8000 i parçaladım 2 nin küpü ve 10 un küpü olarak. 64= 2 üzeri 12 ve elimizde 5 üzeri 12 var.

sonra 2 nin küpü kaldı 10 un küpü kaldı üsleri aynı olduğundan 5 ve 2 yi 10 üzeri 12 şeklinde yazdım.

son olarak elimizde şunlar kaldı: 2 üzeri 3, 10 üzeri 15

10 üzeri 15, 15 tane sıfır demek bi de 8'imiz var.

Yani toplam 16 basamaklı bir sayı, sıfır sayısını sorsaydı 15 diyecektik.

İnş anlatabilmişimdir

böyle sorularda 5 ve 2 yi yakalayıp birleştirmeye çalışıyoruz çünkü 10 üzeri bişey demek sıfır sayısını veriyo bizi gerisi de çok kolay zaten.

Canım hani üstler aynı oldugundan 10 üzeri 12 dedık gerıyede 2 uzeri 3 le 10 üzeri 3 kaldıya orda ustler aynı tabanı çarpmıyozmu?

tabanlar aynıysa üstleri topluyoruz canım

ben yatıyorum iyi geceler

cnm çok sevindim güzel geçmesine hayırlısı olur inşallah

gününüz aydın olsun hanımlar güzel rüyalar gördüm iyice dinlendim bomba gibiyim
güzel bi kahvaltı sonrası sorularım ve ben burdayız

günaydın kızlarrr bugün bol bol sorulu geçer inş. günümüz bol bol çalışırız kpss ye bir gün daha yaklaştık

günaydın kızlarrr bugün bol bol sorulu geçer inş. günümüz bol bol çalışırız kpss ye bir gün daha yaklaştık

günaydın tatlım
mülakatım olumlu geçmiş bu arada referanslar aranıyomuş
bol bol soru çözelim valla

günaydın tatlım
mülakatım olumlu geçmiş bu arada referanslar aranıyomuş
bol bol soru çözelim valla

aa hadi gözün aydın hayırlısı olsun cnm ben başlıycm şimdi çalışmaya saat 5e kadar çalışıcm yemegimi pişirdim akşam kurabiye fln yapıcm çalışamam muhtesem yüzyıl var bide yrn akşam çaya misafir gelick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…