geldim kızlar
tam tamına 9 saat topuklu üzerindeydim öldüm öldüm
kızlar güzel geçti gibi birebirdi mülakat bakalım hayırlısı olsun.sabah 9 akşam 6 iş aileme söledim akşam çıkış benim için sıkıntı olucak biraz şubenin ordan minibüs dolu geçiyo :26:
bakalım olumlu olursa iş teklifinde bulunucaklar o zmana kadar oturup bi düşünücem.tabi kpssye tam gaz devam
eeee nerdesiniz kılar ders çalışan yok sermişiniz
canım birkaç gündür giremiyorum. İş görüşmesine gitmişsin hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Bizde de gündem kpss den bayaa uzaklaştı. Hamile olduğumu öğrendim, çalışamadım, heyecandan.
İnşallah olur canım iş,hayırlı haberlerini bekliyoruz..ben bugün tarih,coğrafya, anayasa çalıştım biraz..bir de matematikten 2010 sorularına baktım nasıl diye..tatilde tarih,coğrafya ve anayasayı en azından yarılamam lazım dönem içinde çok yoğunum..herkese iyi çalışmalarr
saol canım
ay canım çok sevindim ya maşallah maşallah allah analı babalı büyütsün bebiş geliyo
canım birkaç gündür giremiyorum. İş görüşmesine gitmişsin hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah. Bizde de gündem kpss den bayaa uzaklaştı. Hamile olduğumu öğrendim, çalışamadım, heyecandan.
ayyy hamilemisin cnm istiyormuydunuz bebiş nekadarlık evlisiniz
saol canımguiett hayırlısı olsun cnm hakkında
sağol canım Allah razı olsun, ben o sıcakta karnım burnumda nasıl sınava giricem ve daha kötüsü nasıl çalışıcam bilmiyorum, şimdiden rahatsızlıklar başladı. Neyse inşallah herşeyin hayırlısı olur.
Benim bi silkinip tekrar kpss moduna geri dönmem lazım acilen, bana bol bol gaz ver sınava kadar olur mu
istiyorduk canım, 5,5 yıllık evliyim, 1,5 yıldır da istiyorduk ama daha yeni oldu. Sınav telaşı ile zor olacak biliyordum ama daha fazla ertelemek istemedim. Mutluyum hem de çok ama biraz da endişeliyim.
saol canım
hemen sana bi motivasyon takyivesi
wenice - Google'da Ara
başka söze gerek yok sanırım ders çalışman için
çok güzellerrrrrrrrr.....................
ya sorma eskiden internetten soru çözerdim, şimdi ha bire bebek ismi, bebek odası, dr araştırması için kullanıyorum sadece.
Bak en geç pztsi günü olan dr kontrolümü bi atlatıyım yani bebeğimin kalp atışlarını bi duyayım, tam gaz başlıcam çalışmaya söz veriyorum.
çok sevindim cnm senin adına Allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin biz daha 4 aylık evliyiz ben hamile kalıcm diye korkuyorumbu yıl eşimin tayini var güneydoğu yolu gözüküyor eş götürlemeyen yer çıkarsa ben tek kalıcm bebekte olursa zor oluck hem kpss var babasız büyücek Allah isteyen herkeze nasip etsin bizim için erken daha
valla benimde içim gitti
canım iyisini yapıyosun olsun.bak aklıma şu geldi hemen
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
radyasyondan korunuyomuş bilgisayar kullanıyossun ya bi araştır derim canım
sana daha çok moral olucak daha azimli olucaksın o zaman
pzt gününe kadar tatil sana :119::119::119::119:
Esteban senn adına sevindim inşallah sağlıklı bir bebeğinz olur
quiet cnm inşallah senn banka işi de hayırlısıyla olur cnm
canım çok saol
haydi kpss çalışalım
quietcmmmmm bi sorum var dünden beriama gülmeyeceksen sorucam
Cnm burada iki parantezin ortasındaki + işareti parantezler kaldırıılınca neden kayboluyorNerden anlıyoruz arada artı olduğunu
-2-3=-5 ara daki + niye koyulmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?