inşşş canım inşşş :S buarada ben 3. sınıfımya hani.bu yılki kpss ye girme hakkım var değilmi
eğer 3.sınıfın kesin biticek ve 4.sınıf olucaksan sınav döneminde lisanstan girebilirsin.ama ben sana ortaöğretimden girmeni tavsiye ederim
sorular daha kolaydır ve yapabilme oranın yüksektir.lisanstan mezun oluncada maaşın artar
ama bi kpss kursuyla gidip konuş bunu canım.benim arkadaşım önlisans bitrimişti lisans okurken bu şekilde yapıp çalışmaya başladı
ben geçen sene ortaöğretimden kpss ye girdim 85 aldım canım.... her yeri tercih ettim ama malesef gelmedi... haklısın bi dershaneye soruyum
onalr daha detaylı bilirler canım.ben önlisans girmedim diye pişman oldum
bana yardımcı olurmusunnnniktisat 3. sınıfım.artık bi hedef belirleme zamanı geldi geçiyor ama hala ne yapacağımı bilemiyorum önümde bir sürü sınav var... kpss a kpss b ales üds... bi yandan acaba sigortacılık olabilir mi diyorum.hangi meslek avantajlı getirisi daha çok bilemiyorum.... bildiğim tek bişey var ki o da rotasyonlu bir meslek istemiyorum:S
Günaydın kızlar
Ya akşam baktım kimse yok erken çıktım:121: Quiet nerdesin
Bi türlü denk gelemedk
mrb bende üniversitede de istatistik okuyorum ve hala 3. sınıfım bu yıl ortaöğretimden gircem kpssye çünkü hem okul dersler hem kpss gk gy ve alan hiç bana göre değil...kuzenimde iki yıl önce ortaöğretimden girdi ve atandı suan ikinci yılı okulunuda bitirdi ve memuriyet derecesi yükseldi bu yılda alandan girip kpss a dan tercih yapcak...bu banada cok mantıklı geldiği için bende aynı seyi yapmayı düşünüyorum çünkü alan gercekten cok zor...sigortacılığa gelince bende 7 aydır bi acentede çalışıyorum ve benm şöyle bi avantajım var ben sahada değil ofisteyim ve ofise gelen müşterilerin sigortalarını yaparım...ama bu işin sahası gercekten cok zor quiet inde dediği gibi insanların peşinde dolaşman gerek.bu bazılarına göre sorun olmayabilir ama ben yapamazdım acıkcası.sigortacılık getirisi gayet iyi bi secim ama dediğim gibi pörtföyün geniş ve sürekli devam etmek zorunda yoksa biyerde tıkanıp kalırsan cok büyük sorun oluyo...
günaydınnnn
kimsecikler yok daha dün bende eve gittim kitap yüzü açmadım çok kızıyorum kendime çok
quiet in iş görüşmesi varya o da yok ortalıkta inş istediği gibi geçer
Cnm ya ewet mantıklı düşünmüşsünlise soruları hem kolay oluyor okulunu bitirincede memurluk derecen artar.. iş garantin oluncada artık için rahat girrsn A grubu kpss ye
Bi an önce iş sahibi olmak gerekio sınavlar zorlaşıo ii düşünmüşsün cnm
ben geçen sene ortaöğretimden kpss ye girdim 85 aldım canım.... her yeri tercih ettim ama malesef gelmedi... haklısın bi dershaneye soruyum
Önlisans dan 85 alsaydın kesin atanırdın cnm... ortaöğretmler genelde 90 la kesin atanıyo cnm sen yine bi dersaneye sor.. ama orta öğretm taban puanları hep 90
haklısın canım... kuzenin kaç puanla atanmıştı. ben 85 aldım ama malesef yetmedi atanamadım:S o ki hiç kitap yüzü açmadan girdim... çalışsam üzerine düşsem çok daha ii alacağıma inanıyorum.ama işte dersler müsade etmiyo bana. çok yoğun ve çok zor dersler. onlarla anca başa çıkıyorum:Smrb bende üniversitede de istatistik okuyorum ve hala 3. sınıfım bu yıl ortaöğretimden gircem kpssye çünkü hem okul dersler hem kpss gk gy ve alan hiç bana göre değil...kuzenimde iki yıl önce ortaöğretimden girdi ve atandı suan ikinci yılı okulunuda bitirdi ve memuriyet derecesi yükseldi bu yılda alandan girip kpss a dan tercih yapcak...bu banada cok mantıklı geldiği için bende aynı seyi yapmayı düşünüyorum çünkü alan gercekten cok zor...sigortacılığa gelince bende 7 aydır bi acentede çalışıyorum ve benm şöyle bi avantajım var ben sahada değil ofisteyim ve ofise gelen müşterilerin sigortalarını yaparım...ama bu işin sahası gercekten cok zor quiet inde dediği gibi insanların peşinde dolaşman gerek.bu bazılarına göre sorun olmayabilir ama ben yapamazdım acıkcası.sigortacılık getirisi gayet iyi bi secim ama dediğim gibi pörtföyün geniş ve sürekli devam etmek zorunda yoksa biyerde tıkanıp kalırsan cok büyük sorun oluyo...
haklısın canım... kuzenin kaç puanla atanmıştı. ben 85 aldım ama malesef yetmedi atanamadım:S o ki hiç kitap yüzü açmadan girdim... çalışsam üzerine düşsem çok daha ii alacağıma inanıyorum.ama işte dersler müsade etmiyo bana. çok yoğun ve çok zor dersler. onlarla anca başa çıkıyorum:S
haklısın canım... kuzenin kaç puanla atanmıştı. ben 85 aldım ama malesef yetmedi atanamadım:S o ki hiç kitap yüzü açmadan girdim... çalışsam üzerine düşsem çok daha ii alacağıma inanıyorum.ama işte dersler müsade etmiyo bana. çok yoğun ve çok zor dersler. onlarla anca başa çıkıyorum:S
Cnm hiç çalışmadan 85 aldıysan çalşsan rahat en az 90 alırsın.. bence araaya sıkıştr çalş...
Ben meslek lisesi mezunuyum üniversite de 2 yıllık m.y.o. okudum.... hep meslek üzerine okuduğum için temel kültür derslerini çok fazla göremedk okuduğum okullarda:2: o yüzden matematk temelm yok diğerleri yine iii..... uzun zamndr da ara vermştm 2008 den beri hiç kültür derrslernn kitplarını açmadım.. açıktan iktsat okuyorum ama ondan da kültür derslernden muhaf oldum önlisans mezunu olduğum için.. yani 4 yıldr türkçe mat tarih coğrafya anayasa hiç birini görmedm.. daha önceleride hep kısıtlı alıyorduk meslek okullarında okuduğum için... o yüzden ben şu an da matemetği temelden öğrencm die uğraşyorumo yüzden zorluk çekiyorum.. keşke okulu bitrnce ddirek kps ye hazrlansaydım çok zamn kaybettim usta öğretcilik, ücretli öğretmnlk yapmayla geçti vaktim pişmanım şimdi.. şimdi olsa önlisans okurken ders çalışırdım bi taraftan 2008 kpss sine girerdm ama hiç önmsemedm memurluğu şimdi başımı vuruyorum yine de geç kalmş sayılmm ama o zaman taban puanlar dha düşüüktü her işte bir hayr vardr
geldim kızlar
tam tamına 9 saat topuklu üzerindeydim öldüm öldüm
kızlar güzel geçti gibi birebirdi mülakat bakalım hayırlısı olsun.sabah 9 akşam 6 iş aileme söledim akşam çıkış benim için sıkıntı olucak biraz şubenin ordan minibüs dolu geçiyo :26:
bakalım olumlu olursa iş teklifinde bulunucaklar o zmana kadar oturup bi düşünücem.tabi kpssye tam gaz devam
eeee nerdesiniz kılar ders çalışan yok sermişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?