2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım anayasa temel sorular geliyo.zaten sınava kadar 10 sayfa anayasa çalışsan haftada 320 sayfa kitabı ezberlemiş olucaksın
hoşgeldin canım aramıza.artık daha sık giricem topiğe bi ara baya bi boşladım çünkü

Amcamın kızı kimya mühendisiydi 4yıllık okudu 5 6 yıl önce kpssye girdi kitabi bana kaldı benimki önlisans bu kıtap bana uyarmı acaba tüm adaylar için kpss genel yetenek genel kültür yazıyor bu kıtap uyarmı yoksa yenı kıtapmı almalıyım 2012 kpss için ve hangı yayınları tavsiye ediyorsunuz

2012 baskıları eğitime göre değiştirdiler ama oda yeterli.konular aynı
ama yeni kaynakta al mutlaka tabi tek bi kaynağa bağlı kalma.kolaydan zora sıralama şu :güvender-ihtiyaç-yargı-data(çok ayrıntıya giriyo)
en önemlisi aslında bi kitapçıya gidip içeriğine bakman çünkü herkesin seviyesi farklı oluyo.içeriğini incelemeden alma nette uygun gördüklerini önce araştır öle al canım

merhaba,

bende maliye bölümü mezunuyum. alandan korktuğum için düz memurluktan girmeyi düşünüyorum seneye.. kursum bugün başladı.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn...

merhaba,

bende maliye bölümü mezunuyum. alandan korktuğum için düz memurluktan girmeyi düşünüyorum seneye.. kursum bugün başladı.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn...

alan korkulcak bişey değil ama çalışmak lazım gasme.ben gözümü kararttım girdim bu sene çokta kötü geçmedi
hadi bakalım hayırlı olsun senin içinde

alan korkulcak bişey değil ama çalışmak lazım gasme.ben gözümü kararttım girdim bu sene çokta kötü geçmedi
hadi bakalım hayırlı olsun senin içinde

bende bu sene alandan girdim 65-70 civarıydı puanım ama seneye riske atmak istemiyorum.. o yüzden kolaya kaçmak istedim galiba..:26:

bende bu sene alandan girdim 65-70 civarıydı puanım ama seneye riske atmak istemiyorum.. o yüzden kolaya kaçmak istedim galiba..:26:

benimde öleydi o yüzden bu aralar alandan ders çalışıyorum gk gy bitti gibi bende sorulara geçmeden bi bakim dedim.belki seneye yine denerim hazırlıklı olıyım en azından

oof of,vizeler yaklaştı diye malesef bıraktım kpss çalışmayı, son senem zaten okul uzamasın diye mecburum...

oof aşırı bunalıyorum arkadaşlarımdan biri sevgilisiyle diğeriyle görüşemiyorum, tek kaldım çok sıkılıyorum ve artık bir şey yapmak istemiyorum
oysa kazanmayı istiyorum....

Üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah kpss hedefin olur

http://forum.donanimhaber.com/m_39033940/tm.htm kızlar şuraya bir bakın..Güzel site adresleri vermişler..Kolay gelsin..
saol canım sanada kolay gelsin :)
canım bu bunalım döneminden herkes geçiyo bozma moralini
tek olman senin avantajına.olduğun durumu artıya çevir benimde arkadaş grubum vardı.sonra bi dağıldık 2 sene tek başıma gittim geldim okula.ort 2 katına çıktı

Üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah kpss hedefin olur
artık kısmet canım zaten en büyük hedefim o bakalım artık senin nasıl gidiyo çalışmalar

Benim son bir haftadır çok sıkıntılı ve üzücü olaylarla geçti... Ben apandist ameliyatı oldum tam geçen pazar van depreminin olduğu saatlerde sonra da vanda eşimin kuzeni ev eşi malesef enkaz altında hayatlarını kaybettiler... Ben şimdi raporluyum bu haftasonuna kadar falan artık evde yapıcak bişey yok ders çalışıcam ama aralıkta spk sınavım olduğu için önceliği ona verdim ondan sonra kpss devam...

canım çok zor zamanlar geçirmişsin.geçmiş olsun ilk olarak nasılsın şimdi.
başınız sağolsun ayrıca.ben haberleri izlerken ne hale geldim sizi tahmin edebiliyorum.allah sabır versin hazalcım.

spk daha önemli canım senin için olsun kpssye var daha.spk için gazi kitap evindenmi çalışıyosun.ben tüyapa gidicem 12sinde bi bakim diyorum.ayrıca ihtiyacın yargının da standı olucakmış en az %20 indirim oluyomuş her sene soru bankalarını ordan alıyım diyorum.

Tşk ederim canım şimdi iyim evdeyim raporluyum dinleniyorum...
Evet spk çalıştığım kitap gazinin kitabı güzel anlatıyor... Ama çok test çözmek gerekiyor ondada inşallah yapabilirim çok zor ama şimdilik 4 ders çalışıyorum ben hepsinin birden veremem...

spk aklımda benim ama tereddütteyim canım ya yinede bi bakıcam canım

kızlar tabloda sorun varmış ilk sayfaya bakmadığım için yeni farkettim.düzenleme yapılacak.
ben yine burda yazıyım kaç tane konum kaldığını belki sizi motive eder
coğrafya 16 konunun 16sı bitti
tarih 13 konunun 8i bitti
türkçe 6 konunun 6 sı bitti
matematik 16 konunun 12si bitti
geometri 8 konunun 2si bitti
vatandaşlık 8 konunun 2 si biti
bu arada alan dersleri de çalışıyorum.hukukta vergi,ekonometride bağlantılar,ve türkiye ekonomisi bitmiş bulunmakta

kIZLAR ARANIZDA İST DA MALTEPE CİVARINDA OTURAN VAR MI? ONUN KPSS ARKADASLIĞI YAPMAK İSTERİM ÖLE BİRİ VARSA :) CÜNKÜ YALNIZ CALIŞILMIO BU MERET. Bİ GRUP BİRBİRİNİ DESTEKLEYEN BİRİLERİ ŞART.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…