temelim var canım. bende inkılap tarihi için çok güzel bi kitap var ondan çalışırım
ben yargı alayım o zaman. benim korkum anayasa, hep ordan gidiyorum
coğrafya içinse coğrafya oyunları var bende. beşeri coğrafyayı ordan buluyorum
dağ yerleştirme,maden oyunları falan çok zevkli.tavsiye ederim hepinize
bi konulara bakıp hatırlamam lazım şimdisoru bankalarına sonra bakarım
artık topiğindeyim,çok faydalı bilgiler veriyosun(uz)
Amcamın kızı kimya mühendisiydi 4yıllık okudu 5 6 yıl önce kpssye girdi kitabi bana kaldı benimki önlisans bu kıtap bana uyarmı acaba tüm adaylar için kpss genel yetenek genel kültür yazıyor bu kıtap uyarmı yoksa yenı kıtapmı almalıyım 2012 kpss için ve hangı yayınları tavsiye ediyorsunuz
merhaba,
bende maliye bölümü mezunuyum. alandan korktuğum için düz memurluktan girmeyi düşünüyorum seneye.. kursum bugün başladı.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn...
alan korkulcak bişey değil ama çalışmak lazım gasme.ben gözümü kararttım girdim bu sene çokta kötü geçmedi
hadi bakalım hayırlı olsun senin içinde
bende bu sene alandan girdim 65-70 civarıydı puanım ama seneye riske atmak istemiyorum.. o yüzden kolaya kaçmak istedim galiba..:26:
hiç sorma canım.mülakatta elendim.kabul edilen ve eğitime çağrılanlarsa sadece 4 yıllık mezun o kadar.ne staj ne ek eğitim ne iş tecrubeleri var.çok sinir oldum valla
canım eğer temel bilgi istiyosan güvender seti öneririm çok temel olarak anlatıyo.eğitim için yediiklimi tek geçiyolar.öğretmen arkadaşlarım hep yediiklim çalışıyolardı.ihtiyaç ve yargı gk gy de çok iyi
canım işte ezber diye başlarsan işe olmuyobende hukuk dersi almama rağmen çok cazip gelmiyo anayasa ama toparladım.güncel örnek ver kendine.zaten sınavdada çok temel sorulmuyo.stres yapma
selam canımnasıl gidiyo çalışma
inşallah canım
matematikte problem sorusu kaçırmıyosan emin ol türkçe senin için çok çok kolayproblem soruların ımantığını kavramadan çözemiyosun türkçede sayısal sonuç değil sadece cümle soruyo.ve türkçenin hepsinde cevap içinde gizli tarih içinse o dönemi düşünerek çalış ezber yapma faydası oluyo
saol canım sanada kolay gelsin :)http://forum.donanimhaber.com/m_39033940/tm.htm kızlar şuraya bir bakın..Güzel site adresleri vermişler..Kolay gelsin..
canım bu bunalım döneminden herkes geçiyo bozma moralinioof of,vizeler yaklaştı diye malesef bıraktım kpss çalışmayı, son senem zaten okul uzamasın diye mecburum...
oof aşırı bunalıyorum arkadaşlarımdan biri sevgilisiyle diğeriyle görüşemiyorum, tek kaldım çok sıkılıyorum ve artık bir şey yapmak istemiyorum
oysa kazanmayı istiyorum....
artık kısmet canım zaten en büyük hedefim o bakalım artıkÜzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah kpss hedefin olur
saol canım sanada kolay gelsin :)
canım bu bunalım döneminden herkes geçiyo bozma moralini
tek olman senin avantajına.olduğun durumu artıya çevirbenimde arkadaş grubum vardı.sonra bi dağıldık 2 sene tek başıma gittim geldim okula.ort 2 katına çıktı
artık kısmet canım zaten en büyük hedefim o bakalım artıksenin nasıl gidiyo çalışmalar
Benim son bir haftadır çok sıkıntılı ve üzücü olaylarla geçti... Ben apandist ameliyatı oldum tam geçen pazar van depreminin olduğu saatlerde sonra da vanda eşimin kuzeni ev eşi malesef enkaz altında hayatlarını kaybettiler... Ben şimdi raporluyum bu haftasonuna kadar falan artık evde yapıcak bişey yok ders çalışıcam ama aralıkta spk sınavım olduğu için önceliği ona verdim ondan sonra kpss devam...
canım çok zor zamanlar geçirmişsin.geçmiş olsun ilk olarak nasılsın şimdi.
başınız sağolsun ayrıca.ben haberleri izlerken ne hale geldim sizi tahmin edebiliyorum.allah sabır versin hazalcım.
spk daha önemli canım senin için olsun kpssye var daha.spk için gazi kitap evindenmi çalışıyosun.ben tüyapa gidicem 12sinde bi bakim diyorum.ayrıca ihtiyacın yargının da standı olucakmış en az %20 indirim oluyomuş her sene soru bankalarını ordan alıyım diyorum.
Tşk ederim canım şimdi iyim evdeyim raporluyum dinleniyorum...
Evet spk çalıştığım kitap gazinin kitabı güzel anlatıyor... Ama çok test çözmek gerekiyor ondada inşallah yapabilirim çok zor ama şimdilik 4 ders çalışıyorum ben hepsinin birden veremem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?