2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hanımlar sayfalar almış başını gitmiş
bende bi işe başladım anca bitti sinir oluyorum bu halime başlayınca bırakamıyorum işte
naptınız bakalım benim sorularım var

hanımlar sayfalar almış başını gitmiş
bende bi işe başladım anca bitti sinir oluyorum bu halime başlayınca bırakamıyorum işte
naptınız bakalım benim sorularım var

Hoşgeldin canım.. Problemse bakayım, üslü köklü bişeyse benden bişey çıkmaz

5/19+4/21-3/31 = A olduguna göre
14/9+38/21-28/31 ifadesinin a türünden eşiti hangisidr?

Kızlar bu sorunun kısa yolu nasıl?

merhaba kızlar misafirlerin nihayat gitti ev hediyesi getirmişler Allahın isimleri yazıyor güzel bir tablo

bugün 60 mat 200 türkçe çözdüm 260 soruyla sanırım bugünü kapatıcm belki 40 mat daha çözerim ilerleyen saatlerde şimdi öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum siz varsa sorunuz ekleyin

hedefim 250 soruydu bugün 10 soru geçtim bile

quitcim pekı bu tip sorularda ılk verilen ıfadeler hıc dokunmuycazmı yanı a turunden ıstendıgınden dolayı hep b ıfadesıne değer vericez değilmi?

quitcim pekı bu tip sorularda ılk verilen ıfadeler hıc dokunmuycazmı yanı a turunden ıstendıgınden dolayı hep b ıfadesıne değer vericez değilmi?

bu soruların mantığı sorulana önce değer vermek b de x de ne dersen de
ama toplayarak çıkartarak paydadaki sayıya benzetmek meslea burda topladık 42/21 oldu yani paydanın 2 katı
bu soruların sistemi bu

hız sorusunun cevabı söyle cnm

x=40.t ilk gidişte hızı 40mış

x=60.(t-6) dönüştede hızı 20 artmış 60 oluyor toplam zamanda 6 saat onu bu denklemde bullanıyoruz

yollar eşit oldugundan birbirine eşitliyoruz

40t=360-60t -------------------------> t=36/10

denkelmimiz x=40.t ise x=40.36/10 -------------< x=144 çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…