2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Biz hazırlasak daha güzel hazırlarız di mi kuzum bu kitapları

Bu da evrensel küme bilmemne sorusunun doğruluğundan emin olamadığım cevabı..

Eki Görüntüle 337405
aynen canım ya yada ihtiyaç bize kontrol için versin kitabı hemide para kazanırız

evrensel kümeyi 58 buldum

faiz sorusunun cevabı 90

58 doğru canım formülü bilmediğim için bulaşmadım
sedulucum faiz 90 değilmiş cevap 60 diyo ama bende 90 buldum hemen soralım okyonus budamı yanlış

Son düzenleme:

cevap 60 diyor cnm doğru senin soru27:

olasılık ve istatistik

ben 1/4 buldum

canım zarın 4 ten büyük gelme olasılığı sadece 5 ve 6 olacağından 2/6 dır bu da 1/3 yapar.
paranın tura gelme olasılığı 1/4 ikisini çarptığımızda 1/12 cevap

canım faiz sorusu şöyle
3 katı diyor ama bize faiz 2 katı olması lazım ki parayla birlikte topla 3 katı olsun
hesabı öyle yaparsak sonuç 60 olur

cevap 60 diyor cnm doğru senin soru27:

tüh ya

canım zarın 4 ten büyük gelme olasılığı sadece 5 ve 6 olacağından 2/6 dır bu da 1/3 yapar.
paranın tura gelme olasılığı 1/4 ikisini çarptığımızda 1/12 cevap

saol canım
sedulu faiz 60 mış cevap bak yanlış çıkmadı ama nasıl 60 ya 90 olmalı o

canım 5 yıldır istatistik okuyorum benim halim nolsun pekiiiiiiiii

kıyamam canım ya :26:
ben iktisat çıkışlıyım 1.dönem istatistiği 3 defa aldım ama 2.dönemden cc yle geçtim gel aban sor nasıl geçtim
aö den de tek derse kaldım 2 defada ordan aldım istatistiği peşimi bırakmadı yani ondandan 79 aldım onuda sor nasıl aldım bilmiyom

günaydın kızlar

hanımlar sürpriz testlerime başlıyorum bakalım hayırlısı kesin tuhaf sorularla karşılaşıcam öle hissediyorum
cins sorularla 1 saate burdayım

günaydın cnmmm

ah sen onu bide bana sor daha 1.sınıftan dersim var düşün işte gerisini o yüzden bu yıl ortaoğretimden atanmam şart.ondan sonrada onlara asılcam zaten ikinci öğretimim ankara ağırlıklı tercih yapıcam bu yüzdende 95i zorlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…