2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hayırlı olsun. ykb ne ki?

yaaa 200 türkçe sorusuçözdüm anlatım bozuklugundan ama çok yanlışım çıkıyor yaaa konuyu yeni çalıştım diyemi öyle acaba valla çok moralim bozuldu

yaaa 200 türkçe sorusuçözdüm anlatım bozuklugundan ama çok yanlışım çıkıyor yaaa konuyu yeni çalıştım diyemi öyle acaba valla çok moralim bozuldu

o yüzdendir canım
tv izle bol bol bi sürü anlatım bozukluğu yapıyolar.zaten bellidir anlatım bozukluğu ben burdayım der
genelde fazla söz kullanımı ve özne yüklem uyumsuzluğu vardır.bi de virgüllü olan cümlelere dikkat et ordada sürekli tamlama eksikliğinden dolayı yanlış vardır onlara dikkat et canım

tmm cnm çok saollllbir kaç gün sonra tekrar çözücm bakalım bukadar yanlış çıkacakmı yinee

Tünaydın.

Ben iyice serdim bugünlerde hiç içimden gelmiyo çalışmak :18:

kızlarr napıyorssunuz bakalım ??

ben ders çalışmaya yeni başladım mat haric hepsinden 2 kınu calıstm .ama suan türkceyi bitirip mat son aylara doğru coğ ve tarih çalışmayı düşünüyorum sözel unutuluyor çünkü.hergün 1 konu çalışyorum ve ardından soru çözüyorum.sizce yavaş mı gidiyorum :s

Tünaydın.

Ben iyice serdim bugünlerde hiç içimden gelmiyo çalışmak :18:

bende dün alatım bozukluğu çalıştım sürekli yanlışım çıkıo valla çok moralim bozuldu testlerin yarısı yanlış çıkıyor şimdide genel yetenek deneme çözdüm mat 23 doğru 1 yanlış 6 boş

türkçe 22 doğru 8 yanlış çok yanlışım çıkıyor offfffmatta boşlarım geometri ve üslü sayı aslında üzlü sayıya çalışmıştım ama yapamadım

bende dün bitirdim türkçeyi cnm mattanda 2 konum kaldı sonra tarih ve geometrye geçicem 2 ay onlara ayırdım sonra anayasa ve coğrafyayı bitiricm bende 2 ders 2 ders gidiyorumbence iyi gidiyorsun bende öyle bir konu çalışıp soru çözüyorum konunun testleri uzunsa 2 gün çözüyor sonra yine konu çalışıyorum

quetle komşu çıkıyoruz sonra aynı bankadan işe çağrılıyoruz iyi mi ayarlasak bu kadarı olmazdı

türk ve mattanmı 2 2 gidiyorsun ? ben tamamen türkçeyi bitirp öyle mat gecmeyi son aylarıda tarih coğr vs ayrcam unutuyorm cünkü.zaten matla aram dertte hc anlamıyrm ya acaba yoğnluğu diğerlerinemi versem kafam allak bullak

türk ve mattanmı 2 2 gidiyorsun ? ben tamamen türkçeyi bitirp bitirdkten sonrada soru çözp. öyle mat gecmeyi son aylarıda tarih coğr vs ayrcam unutuyorm cünkü.zaten matla aram yok başım dertte hc anlamıyrm ya acaba yoğnluğu diğerlerinemi versem kafam allak bullak

quit tekrar sorcam. türkçe için tavsiye ettiğin kitap vardıya. neydi o. alıcam onu. türkçe için iyi olur sankim.s

cnm bir mat bir türkçe çalıştım türkçe bitti mattan olasılık ve permutasyon kaldı bu hafta toparlayıp geometri ve tarihe geçicm benim mat iyi o yüzden onu önce bitirdim şimdi tarihe başlıcm bir haftaya kadar tarihim 0 benimde artık hatim edicem sözlelleri haftalık aylık tekrarlarla götürücem bakalım hayırlısıyla

ben konu çalışıyorum sonra tüm kitaplardaki soruları çözüyorum bir konu çalışıp yaklaşık 200 soru çözüyorum konu pekişiyor iyi oluyor yavaş oluyor ama kalıcı oluyor

bende konu arkasından olabildiğince çözmeye çalışıyorum iyice beynim sulanana kadar.bir türlü rotasyon çizemedim kendime nerden başlıcam nası l götürücem yanii bilemedimm ve sıkıldım m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…