2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ttmmm tamam sorucam ya ben 5-6 basamaklı sayıları 3 basamaklı sayılara bölemiyorum.. bölünenin basamaklar 5 i geçince,böleninde basamakları 2 yi geçnce yapamıyorum mesela 1809617: çok uğraştım öyle böldüm ama hepsine o kadar uğraşrsam kafayı yerm bu kitapta pratk olsun die 1 syfa böle bölme vermşler. rakamlar büyünce turktum kaldım başıma ağrılar girdi

kızlar noldu nie yazmıosunz.. ben böle uzun rakamları bölemiorum bunun kolayı yok mu

kızlarrrrr kolay gelsinnn ve başarılar şimdiden..

bende kpss hazırlanıyorum ilk defa giricem bu sene suan 2 ünite 2ünite bütüm dersleri ilerletmeye çalışıyorum matematik hariçç napıcm hic bilmiyorum

şuan çalıştıklarımı aradan zaman geçtiği için unuttum gibi geliyor.kendime nasıl bir program hazırlamalıyım.uzakten eğitim yardımıyla ders alıyorum .allak bullak oldum unuttum gibi geliyor ya. matematkte zamanımı aldığı için en son 1 ay ona zaman ayırmayı düşünüyorum sizce yanlışmı yapıyorumm ((

hoşgeldn cnm bölüm ne???

hoşgeldn cnm bölüm ne???

hoşbuldummm tatlım.işletme ama alan dışı tercih edebilirm yanii genel yetenek genel kültürden giricemm .nasıl sistem tamda bilmiyorum ya :s

hani diyorumm mat zzayıfım diğerlerine mi yönelsemm türkçem çok iyi gidiyorr ne yapacağımı şaşırdım

günaydın kızlarrrrr yemeklerim pişmekk üzere başlıycm ders çalışmayaaanlatım bozukluğunu bitiricem bugn 200 türkçe 50 mat sorusu hedefim bakalım hedefe ulaşabilcekmiyimsiz hangi konuya çalışıyosunuz bakalım bugün kızlarr

cnm matematkten net çıkarıyor musn kaç net çıkarıosun??????

henüz konu çalışıyorum soru çözmeye başlamadım.mat anlatılanı anlıyorum ama soru gelince nasıl çözebilecğimi bilemiyorum çok sinirlerim bozuluyor

vay işemi girdin yoksa kızzz:112::118:

bir ykb personeli olarak vadaaaaaa diyorum
iş teklifi ettiler bugün pzt eğitim var 3 hafta yokum sonra iş başı
birazdan çıkıcam belgeleri hazırlıcam onları araştırıyom şimdi yarın 12 ye kadar fax lamam lazım

ay hadi çok sevindim canım hayırlı olsun özlücem seni işe başladıktan sonra akşamları gelirsin topiğe bırakma bizii

ay hadi çok sevindim canım hayırlı olsun özlücem seni işe başladıktan sonra akşamları gelirsin topiğe bırakma bizii

saol canım benim
canım zaten pzt cuma çalışıcam bi de yoğun olduğunda yine burdayım yani
sadece 3 hafta yokum ama kpss kitaplarımıda alıcam ayrılamayız biz

ahh şu kpsss ömrüm hayatım bıktımm ders çalışmaktann (

saol canım benim
canım zaten pzt cuma çalışıcam bi de yoğun olduğunda yine burdayım yani
sadece 3 hafta yokum ama kpss kitaplarımıda alıcam ayrılamayız biz

al tabi kitaplarınıda ihtiyaç yayınlarını al özellikle çalışmadığın günlerde gelirsin çözeriz soruları bende bugün anlatım bozukluğuna çalışıp türkçeyi bitiriyorum
mattanda 2 konum klıyor olasılık fln bu hafta onuda bitirip artık tarihe geçicem bakalım nasıl halledicm tarihi bilmiyorum

ayyy canım gözün aydın hadi hayırlısı olsun bakalım

kitaplarını al tabi mutlaka buralarda yoğluğunu çok hissetcez ama hersey senin iyiliğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…