kızlar ya size bişi sorcam ama gülersnz die soramıorum
kızlarrrrr kolay gelsinnn ve başarılar şimdiden..
bende kpss hazırlanıyorum ilk defa giricem bu sene suan 2 ünite 2ünite bütüm dersleri ilerletmeye çalışıyorum matematik hariçç napıcm hic bilmiyorum
şuan çalıştıklarımı aradan zaman geçtiği için unuttum gibi geliyor.kendime nasıl bir program hazırlamalıyım.uzakten eğitim yardımıyla ders alıyorum .allak bullak oldum unuttum gibi geliyor ya. matematkte zamanımı aldığı için en son 1 ay ona zaman ayırmayı düşünüyorum sizce yanlışmı yapıyorumm((
hoşgeldn cnm bölüm ne???
hoşbuldummm tatlım.işletme ama alan dışı tercih edebilirm yanii genel yetenek genel kültürden giricemm .nasıl sistem tamda bilmiyorum ya :s
hani diyorumm mat zzayıfım diğerlerine mi yönelsemm türkçem çok iyi gidiyorr ne yapacağımı şaşırdım
kızlar pztden itibaren 3 hafta yokum
bilin bakalım niye
vay işemi girdin yoksa kızzz:112::118:
bir ykb personeli olarak vadaaaaaa diyorum
iş teklifi ettiler bugün pzt eğitim var 3 hafta yokum sonra iş başı
birazdan çıkıcam belgeleri hazırlıcam onları araştırıyom şimdi yarın 12 ye kadar fax lamam lazım
ay hadi çok sevindim canım hayırlı olsun özlücem seniişe başladıktan sonra akşamları gelirsin topiğe bırakma bizii
saol canım benim
canım zaten pzt cuma çalışıcam bi de yoğun olduğunda yine burdayım yani
sadece 3 hafta yokum ama kpss kitaplarımıda alıcam ayrılamayız biz
bir ykb personeli olarak vadaaaaaa diyorum
iş teklifi ettiler bugün pzt eğitim var 3 hafta yokum sonra iş başı
birazdan çıkıcam belgeleri hazırlıcam onları araştırıyom şimdi yarın 12 ye kadar fax lamam lazım
kızlar pztden itibaren 3 hafta yokum
bilin bakalım niye
ayyy canım gözün aydın hadi hayırlısı olsun bakalım
kitaplarını al tabi mutlaka buralarda yoğluğunu çok hissetcez ama hersey senin iyiliğin için
cnm ya senn adına çok sevndm ama özlycez seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?