kızlar meraba bende kpss ye hazırlanıyorum konu anlatımı olan bütün derslerle alakalı önerebiliceğiniz yayın hangisi? ben ilk defa kpss ye giricem okulumu dondurduğum için ortaöğretimden giricem ve soru, yaprak test hangi yayının güzel araştırmam sonucunda ihtiyaç data güvender duydum sizler ne dersiniz ? ve son olarak vatandaşlıkla alakalı 2012 kitabı mı olması lazım bazı bilgiler değişiyomuş diye duydum şimdiden teşekkürler
canım ben lisanstan giricem ama ihtiyac güzel bende set soru bankasını aldım 10000 soru. datanın tarihi var ama ben ona yazarak calısmayı denedim cok ayrıntılı insanın kafası karısıyor. en iyisi tarihi bi kitaptan calısıp data tarihi kaynak kitap olarak kullanmak.
vatandaslıgı 2012 kitabından calıs muhakkak. öyle yapacagım bende muhtemelen herkesde öyle yapıyordur ^^
teşekkür ederim canm okadar kafam karıştı ki heryerde bişey yazıyo araştırmaktan ders çalışamıyodum en iyisi ihtiyaç alıyım. inşallah herkes emeğinin karşılığını alır
arkadaşlar dün de söylemiştim mutlak değerde çok zorlandım diye üç gündür uğraşıyorum bugün netten video izledim şu soru nasıl yapılır bilen var mı?
/2x-3/>7
eşizsizliğini sağlamayan kaç farklı x tamsayısı vardır?
şıklar sırayla 10-9-8-7-6
kızlar cevaplar için çokkkk teşekkür ederim sayenizde anladım soruları
bide mum sorum var bunada bakarmısınız bi mantığını kuramıyorum
uzunlukları eşit farklı kalınlıktaki iki mumdan birincisi 3 saatte ikincisi 4 saatte tamamen yanmaktadır.İki mum birlikte yakıldıktan kaç saat sonra birinin boyu diğerinin boyunun 3 katı olur?
bugünkü hedefim 100 mat 150 türkçe sorusu çözmekhaftaya tarihe başlıyorum artık bir ay boyunca tarihle ilgilenicm
sorunun cevabı 11/3 sonucu bulan eklerse çok sevinirim
Selam kızlarr,
malesef ben de daha çok başta olanlardanım(
mühendislik okuyorum şu an ve okul ile kpssyi aynı anda idare etmek çok zor malesef. Dersane konusu maddi açıdan imkansız şu an, kendi imkanlarımla birşeyler yapmaya çalışacağım artık :44:
matematikte hiç konu eksiğim yok gibi. sadece ezber olan bazı kuralları ve geometrinin son konularını hatırlamam gerekecek.
asıl sıkıntım genel kültür kısmı, sıfırım desem yeridir, ve ezberim de çok kötü malesef, nasıl yapacağım bilmiyorum
Tarihten başladım çalışmaya geçen hafta. 1 ünitecik de olsa ilerledim bakalım.
Burası beni güzel motive edecek inanıyorum :)
Hepinize kolay gelsin, Allah istediğimz yerlere atanabilmeyi nasip etsin hayırlısıyla inşallah!
Aramıza hoşgeldın cnm
Matematiğininde iyi olması buyuk avantaj tüm zorlukları hep bırlıkte aşıcaz inşallah başarılar dilerim
Hoşgeldin. Ne mühendisliği okuyorsun
merhaba arkadaşlar, ben de kpss'ye hazırlananlar kervanındayım. :) bu aralar çalışamıyorum ve özellikle tarih baş belam oldu. :/ uyku düzenim yok, geç yatıp geç kalkıyorum ve bir türlü düzelmiyor bu durum.odaklanmakta zorluk yaşıyorum.bir an önce kendime gelmem lazım. :/
siteye yeni üye oldum.gerçekten herkes çok ilgili, faydalı bilgiler var.tek olmayan şey; küfür. :) harikasınız.umarım ben de sizden feyzalıp gaza gelirim. :) herkese kolay gelsin..
canım ne yaparsam yapayım 8/3 buldum. cevap dogru mu kesin?
Hoşbuldumm:) Kimya mühendisliği okuyorum. Ve malesef kpss'den en az bi 90 almam lazım ki atanabileyim :26: Sen de mi mühendislik okuyorsun?
HoşgeldinKüfür neden olsun ki :26: Tarihe biz de yarın geçiyoruz. Hadi bakalım İyi eğlenceler sitede
Ya kızlar bu aralar kpss'yle ilgili çok forum sitesinde takıldım bilgi almak için,
memurlar.net'teydi sanırım, bi yorum okudum. Coğrafyadan "bölgeler" konusu kaldırıldı diye, doğru mu bu? Temel bir konu olduğu için bana saçma geldi de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?