2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar meraba bende kpss ye hazırlanıyorum konu anlatımı olan bütün derslerle alakalı önerebiliceğiniz yayın hangisi? ben ilk defa kpss ye giricem okulumu dondurduğum için ortaöğretimden giricem ve soru, yaprak test hangi yayının güzel araştırmam sonucunda ihtiyaç data güvender duydum sizler ne dersiniz ? ve son olarak vatandaşlıkla alakalı 2012 kitabı mı olması lazım bazı bilgiler değişiyomuş diye duydum şimdiden teşekkürler

canım ben lisanstan giricem ama ihtiyac güzel bende set soru bankasını aldım 10000 soru. datanın tarihi var ama ben ona yazarak calısmayı denedim cok ayrıntılı insanın kafası karısıyor. en iyisi tarihi konu anlatımlı set icinden calısıp data tarihi kaynak kitap olarak kullanmak.

vatandaslıgı 2012 kitabından calıs muhakkak. öyle yapacagım bende muhtemelen herkesde öyle yapıyordur ^^

Son düzenleme:

teşekkür ederim canm okadar kafam karıştı ki heryerde bişey yazıyo araştırmaktan ders çalışamıyodum en iyisi ihtiyaç alıyım. inşallah herkes emeğinin karşılığını alır

teşekkür ederim canm okadar kafam karıştı ki heryerde bişey yazıyo araştırmaktan ders çalışamıyodum en iyisi ihtiyaç alıyım. inşallah herkes emeğinin karşılığını alır

yine kafan karısıcak ama bak ben yargıdan calısıyorum konu anlatımlı set olarak. ona da bak bi. ihtiyac soru bankası seti var bende.

sorunun çözümünü ekol hocanın videosunda buldum yani benzerini. böyle mutlak değerde > işareti varsa eşitsizliğin işareti - yapılıp işaret küçüktüre dönüşüyormuş. hem + hem - lisiyle x in aralığı bulunuyormuş.

2x-3>7 ________ 2x-3<-7
2x>10 __________ 2x<-7+3
x>5 __________ 2x<-4
_____________ x<-2

-2 ile 5 arasındaki sayılar eşitsizliği sağlamıyor
-2,-1,0,1,2,3,4,5

yani 8 tane cevap 8

Son düzenleme:
kızlar cevaplar için çokkkk teşekkür ederim sayenizde anladım soruları

bide mum sorum var bunada bakarmısınız bi mantığını kuramıyorum

uzunlukları eşit farklı kalınlıktaki iki mumdan birincisi 3 saatte ikincisi 4 saatte tamamen yanmaktadır.İki mum birlikte yakıldıktan kaç saat sonra birinin boyu diğerinin boyunun 3 katı olur?

bugünkü hedefim 100 mat 150 türkçe sorusu çözmek haftaya tarihe başlıyorum artık bir ay boyunca tarihle ilgilenicm

sorunun cevabı 11/3 sonucu bulan eklerse çok sevinirim

bugünkü hedefim 100 mat 150 türkçe sorusu çözmek haftaya tarihe başlıyorum artık bir ay boyunca tarihle ilgilenicm

benimde hedefim 3 bölüm mat 2 bölüm türkce 1 bölüm cografya bitirmek umarım yaparım geceye kadar ^^

cevap 8/3 mü? ne güzel soruymus bu böyle ^^

edit; 11/3 mü bidaha bakayım

Son düzenleme:

Hoşgeldin. Ne mühendisliği okuyorsun

Aramıza hoşgeldın cnm
Matematiğininde iyi olması buyuk avantaj tüm zorlukları hep bırlıkte aşıcaz inşallah başarılar dilerim

Hoşbulduk canım, çok sağol. İnşallah dediğin gibi birlikte birbirimize destek olarak tüm konuları hallederiz.
Bugün de tarihten devam edeceğim bakalım.
Başarılar sana da.
:44:

Hoşgeldin. Ne mühendisliği okuyorsun

Hoşbuldumm:) Kimya mühendisliği okuyorum. Ve malesef kpss'den en az bi 90 almam lazım ki atanabileyim :26: Sen de mi mühendislik okuyorsun?

Hoşgeldin Küfür neden olsun ki :26: Tarihe biz de yarın geçiyoruz. Hadi bakalım İyi eğlenceler sitede

Ya kızlar bu aralar kpss'yle ilgili çok forum sitesinde takıldım bilgi almak için,
memurlar.net'teydi sanırım, bi yorum okudum. Coğrafyadan "bölgeler" konusu kaldırıldı diye, doğru mu bu? Temel bir konu olduğu için bana saçma geldi de :26:

Hoşgeldin Küfür neden olsun ki :26: Tarihe biz de yarın geçiyoruz. Hadi bakalım İyi eğlenceler sitede

küfür olmasın tabi ki. :)) internette, paylaşım sitelerinde malesef sıkça karşılaşıyoruz.o yüzden burayı çok sevdim: :) teşekkürler.ben dershaneye gidiyorum ve konuları dershaneyle beraber götürüyorum.acaba yanlış mı yapıyorum?? :/

ben ösym nin sitesinden genel duyurular bölümüne baktım şimdi.öyle birşeye rastlamadım.değişiklik olsa orada yayımlanırdı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…