Ya kızlar bu aralar kpss'yle ilgili çok forum sitesinde takıldım bilgi almak için,
memurlar.net'teydi sanırım, bi yorum okudum. Coğrafyadan "bölgeler" konusu kaldırıldı diye, doğru mu bu? Temel bir konu olduğu için bana saçma geldi de :26:
bide mum sorum var bunada bakarmısınız bi mantığını kuramıyorum
uzunlukları eşit farklı kalınlıktaki iki mumdan birincisi 3 saatte ikincisi 4 saatte tamamen yanmaktadır.İki mum birlikte yakıldıktan kaç saat sonra birinin boyu diğerinin boyunun 3 katı olur?
küfür olmasın tabi ki. :)) internette, paylaşım sitelerinde malesef sıkça karşılaşıyoruz.o yüzden burayı çok sevdim: :) teşekkürler.ben dershaneye gidiyorum ve konuları dershaneyle beraber götürüyorum.acaba yanlış mı yapıyorum?? :/
ben ösym nin sitesinden genel duyurular bölümüne baktım şimdi.öyle birşeye rastlamadım.değişiklik olsa orada yayımlanırdı diye düşünüyorum.
ben ösym nin sitesinden genel duyurular bölümüne baktım şimdi.öyle birşeye rastlamadım.değişiklik olsa orada yayımlanırdı diye düşünüyorum.
can hosgeldin. öyle bisey yok benim bildigim. ^^ bu arada bende yeni baslamıs sayılırım nerdeyse. o yüzden sıkıntı etme daha 5 ay var hemen hemen.
Türkçeyi bitirdim.Dün tekrar etmeden 50 deneme çözdüm, 30 doğru 19 yanlış 1 i boş 20 de sen ona si yanlışş bu ne yaa çok moralim bozuldu kızlarrrr(( tekrar edip sorumu çözsem. daha diğer derslerim duruyuo yetiştiremicem diye korkuyorumm huff.
cnm öncelikla sakin ol yetişir...yanlışların cok diye panik oluyosun sende benim gibi. ama yanlışlarına göre bi tekrar yap paragrafsa daha çok soru çöz çünkü o konu çözdükçe oturuyo sakin ol öncelikle
kızlar yeni bir formül öğrendim Türkçede hemen paylaşmak istedim :)
Atasözü ve deyimleri karıştıranlar için ;
Cümle başına :"UNUTMA" kelimesini getirdiğinde sana öğüt veriyorsa atasözü , öğüt vermiyorsa deyim.Bir de atasözleri kötü öğüt vermez unutmayın.
(UNUTMA) // Ayağını yorganına göre uzat. ATASÖZÜ
(UNUTMA) // Ele verir öğüdü kendi keser söğüdü . DEYİM
Selam kızlar kimseler var mı bi kaç sorum var ?
ben burdayım cnm sor baklm yapabilirim inş.
Canım problemlerle aram pek yok bugun geçtim.
/Soru 1: Bir öğrenci bir kitaptaki soruların 2/7sini günde 80 soru çözerek,gerıye kalan sorularıda gunde 60 soru çözerek tüm soruları 13 gunde bıtırmıstır. Buna göre kitapta toplam kaç soru vardır?
Nerde hata yapıyorum ki anlamadım :s
yapamadım yaa 560 buldum ama geriye dönüp baktığımd işlemi toprlayamadım kesin yanlıştır kafam karıştı çokbir mantık kuramadım
başka varsa ekle onlara bakayım ben problemlerde iyiydim ama yapamadım bunu:26:kendimde şüphe ettim öğrenememişim bende
Anlamadım gıtdı nıye cıkmıyo delı oldum
Diğer soruyu yazıyım cnm
Soru: 3 Kişi bir iş sonunda kazandıkları primden önce 200er tl alıyorlar. İçlerinden biri kalan miktarın 1/3nü,diğeride son kalanın 1/4ünü alıyor.
Son kalan kişi toplam 1100 tl prim almş old göre paylaşılan prim miktarı?
2640 tl buldum cnm
cevap 2400 tatlım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?