2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Merhaba kızlar bende aranıza gelebılır mıyım kpss ye hazırlanmıyorum ama sorunum kpss ile ilgili

neden utanıyorsun kii utanılacak ne var ? benimde matematik nanay .. ee ilkokulda temeli alamayınca hayatın boyunca bu sıkıntıyı çekersin işte ben gibi :)

kızlarrr yaaaa bu türkçede yazım kurallarında bitişik ve ayrı yazımları bir türlü doğru yapamıyorum yok mu bunun bir şifresi yaa .. bide : ; ü bir türlü yapamıyorum hep tersini koyuyorumm :d gıcık oldummm yaa.aslında : açıklamalarda örneklerde ; cümle ayrımlarında bilmem nelerde ama sorularda öyle veriyorlarkii karşıyorr hüff gıcık şeyyy

size tarihle alakalı aklımda kalan şarkıyı yazım bu bilim adamları ve özellikleriyle alakalı .. :)

tıbbın kanununu yazsam yeniden
KÜÇÜK KAN DOLAŞIMI AKAR DERİNDEN (İBNİ SİNA)
Kimi MUALLİMİ SANİ FARABİ
kimi TASAVVUFÇU İBNİ GAZALİ

Ömer'in TAKVİMİ ,RUBA sı varmış
BİRUNU dünyayı kaç kez dolaşmış
HAREZMİ sıfırla CEBİRle uğraşmış
İBN-İ RÜŞT AKLA yel olur giderr ..

lay lay lay lay la lalalala lay laylay laa laaaa

cnm bende yapamıyorum o soruları bide anlatım bozukluğuyla başım dertte konu anlatımında nalıyorum sorulara geçincetıkanıyorum

cnm ilk soruyu 92 yaprak buldum ikinciyide 133 buldum ?????

dogru canım gec oldu cevap özür. ^^ cözdüm bende sonradan.

kızlar yeni bir sorum var ; cözemedim

bunu yapana pes dicem. ^^

bes basamaklı xxyxy sayısı 33 ile tam bölünebilmektedir. buna göre x in alabilecegi degerler toplamı nedir??? 14,15,16,17,18 c:14

edit; erreS şiirini cok sevdim . ^^

Son düzenleme:
kızlar bide yarın cografya icin soru bankası almak istiyorum ya da yaprak test. önerisi olan var mı?

arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum önlisans mezunuyum. birşey sormak istiyorum bu mutlak değer sorularını ben hiç anlamıyorum. çözümlülere bakıyorum hatta. nasıl ne yapayımda öğreneyim bilmiyorum yardım edebilir misiniz bana?

ben bu soruyu şöyle buldum

xxyxy sayısı 33 e bölünüyorsa 3 ve 11 e de bölünmesi gerek

3 e bölünebilme kuralından 3x+2y=3k olur
11 e bölünebilme kuralından 2y-x=11k eder.

3x zaten 3 ün katı 2y nin 3 ün katı olması için y nin alabileceği değerler 3,6,9 olur.

bu durumda 2y = 6,12,18 eder.
şimdi diğer denklemi ele alırsak
yani 2y-x=11k burda sonuçlar şu şekilde olur

6-x=11k
12-x=11k
18-x=11k her birine değer verip x sonucu buluruz x=6,1,7 eder toplamı da bunların 14 yapar

D tarih hocam arkadaşlarıyla yazmışlar videosuda var :))

30 soruluk mini bi matematik genel test yaptım
hepsi doğru çıktı acayip motive oldum şu an

kizlar almanyada dogup büyüdüm
seneye temelli türkiye ye gidicem

evde oturmak istemiyorum ve kpss sinavlarina girmeyi düsünüyorum da bikac sorum olucak:

1. sinavlar zor mu? cok zor oldugunu duydum
2. kazanabilmem icin en az kac puan gerekli?

noktaları aşağıda kalanlardan sonra büyük harfle başlarr;yalnız : dan sonra cümle ya da cümle niteliği varsa büyük ,örnek sıralanıyorsa küçük harf olur buna dikkat edicez .. bu şifreyle şık elemek kolay oluyorr
.. okyonus bu şifreyle artık çözebiliyorumm datlumm dene bunu öpüyorum hepinizi :)) paylaşmayı ne kadanda seviyooom yavv

Selamlar kimseler var mı acaba?

Yapamadığım sorular varda ben yazayım gelınce bakan olur .

Soru 1 : ( 7 üzeri 13 +11 üzeri 29)5 üzeri 31 sayısının en küçük asal böleni kaçtır ?

Soru2: x bir sayma sayısı olmak üzere obeb(6 üzerix+2, 3, 2 üzeri x) = 48 ise x kaçtır?

Canım sınavın zorluğu bence çalışmaya bağlı ben çok çok zor oldugunu düşünmüyorum tabıkı zorluyan sorularda mevcut..
Kaç puan alman konusu bölümüne bağlı kpssye hangı duzeyden gırıceksın ön lisans,orta öğretim, lisans?

ben anlamadımmmm :18::18:

tabikide cnm hoş geldin aramızakpss ile ilgi ne sorunun var :26:

teşekkur ederım canm. benm ablam kpss ye hazırlanyo sanırım çok zor bı dönem. ve bu aralar hiç ders çalışamyo geçenlerde atıştık çok saçma bi bahaneydi ve kırdımmı bılmıyorum onu ders çalışması için napabılırım. onun için bişeler yapmak istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…