Kızlar mrb.. Biliyorsunuz benm mat. problemm var matematiği temelden alıyorum.. Çalşmak için antremanlarla mat. kitabı aldım çok güzel alıştrmalar verio.. temelden güzel öğretio.. Ama arada takıldğm yerler oluosize göre çok basit yine bişeyi anlamadım yardmcı olursanz çok sevinrm kızlar...
144/24:108/18-102/17.105/15=?
144/24:18/108=6.1/6=1
1-102/17.105/15=1-6.7
1-42= -41
(kesirlerde bölme yapınca birinci olduğu gibi bırakılıo ikinci ters çevrlip yazılıo bu kurallı biliorum ama bişi anlamadımne olur gülmeyin kızlar matematiği öğrenmm lazım)
144/24:18/108=6.1/6=1kızlar işte burda 6.1/6 olayını anlamadım tamm 144 ü 24 e bölüyorz 6 oluo sonra 18 i 108 e bölüorz o da 6.... :18: 6.6 olması gerekmio mu kızlar nie 6.1/6 oluo 1 nerden çıkıo işte onu anlamadım gülmeyin ne olur
144/24:18/108=6.1/6=1
1-102/17.105/15=1-6.7
1-42= -41
kızlarrr yaaaa bu türkçede yazım kurallarında bitişik ve ayrı yazımları bir türlü doğru yapamıyorum yok mu bunun bir şifresi yaa .. bide : ; ü bir türlü yapamıyorum hep tersini koyuyorumm :d gıcık oldummm yaa.aslında : açıklamalarda örneklerde ; cümle ayrımlarında bilmem nelerde ama sorularda öyle veriyorlarkii karşıyorr hüff gıcık şeyyy
Merhaba kızlar bende aranıza gelebılır mıyım kpss ye hazırlanmıyorum ama sorunum kpss ile ilgili
cnm ilk soruyu 92 yaprak buldum ikinciyide 133 buldum ?????
aslında sınava kadar hepsini alıp çözmek lazım. biz de yargı var güzel.kızlar bide yarın cografya icin soru bankası almak istiyorum ya da yaprak test. önerisi olan var mı?
dogru canım gec oldu cevap özür. ^^ cözdüm bende sonradan.
kızlar yeni bir sorum var ; cözemedim
bunu yapana pes dicem. ^^
bes basamaklı xxyxy sayısı 33 ile tam bölünebilmektedir. buna göre x in alabilecegi degerler toplamı nedir??? 14,15,16,17,18 c:14
edit; erreS şiirini cok sevdim . ^^
cnm bende yapamıyorum o soruları bide anlatım bozukluğuyla başım derttekonu anlatımında nalıyorum sorulara geçincetıkanıyorum
dogru canım gec oldu cevap özür. ^^ cözdüm bende sonradan.
kızlar yeni bir sorum var ; cözemedim
bunu yapana pes dicem. ^^
bes basamaklı xxyxy sayısı 33 ile tam bölünebilmektedir. buna göre x in alabilecegi degerler toplamı nedir??? 14,15,16,17,18 c:14
edit; erreS şiirini cok sevdim . ^^
kizlar almanyada dogup büyüdüm
seneye temelli türkiye ye gidicem
evde oturmak istemiyorum ve kpss sinavlarina girmeyi düsünüyorum da bikac sorum olucak:
1. sinavlar zor mu? cok zor oldugunu duydum
2. kazanabilmem icin en az kac puan gerekli?
Eki Görüntüle 342656
noktaları aşağıda kalanlardan sonra büyük harfle başlarr;yalnız : dan sonra cümle ya da cümle niteliği varsa büyük ,örnek sıralanıyorsa küçük harf olur buna dikkat edicez .. bu şifreyle şık elemek kolay oluyorr
.. okyonus bu şifreyle artık çözebiliyorumm datlumm dene bunu öpüyorum hepinizi :)) paylaşmayı ne kadanda seviyooom yavv
tabikide cnm hoş geldin aramızakpss ile ilgi ne sorunun var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?