2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Anladım cnm teşekkürler

kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalımı
eğitim felaket yoğun geçiyo 28 inde son eğitimimiz var ve 2 gün izinliyiz öldüm yorgunluktan kpssye çalışamıyorum
aklım burda giremiyorumda yılmak yok ders çalışın
sizleri kocaman kocaman öptüm iyi çalışmalar kpss canları

hoşgeldn quiet özlüorz seni

kızlar meraba önlisans okuyodum dondurdum kpss ye ortaöğretimden giricem okula devam etsem harc parasını yatırıp kpss de bi fark ediyo mu?

canım mühim olan şu an okumakta olduğun okul değil en son mezun olduğun okuldur bu durum esas alınarak girebilirsin sınava

bu arada merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
bilgisayar ve kontrol öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim aynı zamanda evliyim eşim askerde mayıs 17-18 gibi terhis olacak ben yeni başladım ders çalışmaya matematik geometri ve türkçede pek sıkıntım yok çünkü üniversite sınavına hazırlanırken çok sıkı çalışmıştım ve iyiyimdir ama gel gör ki tarih coğrafya vatandaşlık ve en kötüsü eğitim bilimleri benim için büyük külfet olacak eşim terhis olana kadar ders çalışma işini bitirmiş olmak istiyorum üniversite sınavına hazırlanırkende sadece 3 ay çalışmıştım
maraton başladı
okuldada aynı dersi bu dönem göreceğimden kaynaklı bugün rehberliği bitirdim şimdi sadece soru çözüyorum fena değildi benim için kolay oldu bukadar kolay olmasını beklemiyordum :) hepinizin Allah yardımcısı olsun kızlar

cevap vericek kimse yok mu yarın harç günümün son günü

harcını yatır bu sene mezun olmadıgın sürece ortaögretimden girebilirsin. hatta sunu yapmanı tavsiye ederim. okudugun bölümün ataması azsa mezun olmamaya calıs. mesela 1 ders bırak. atandıktan sonra mezun olursun maaşın artar.

^^

hosgeldin canım . kolay gelsin

ps: @quiet

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrrrrrrrr

geçen hafta olduğumuz denemenin kitapçığı geldi dün ve ben hayatımda görebileceğim en fazla tarih netini cıkardım galiba ilk iki sınavda 8 ve 4 netten sonra bu sınavda zaten 20 soru işaretlemiştim ve bunların 17si doğruuuuuuu
nerdeyse bir aydır inkılap tarihi çalışıyorum bunun sonucunu almak inanılmaz motive etti toplamda 82 netim var

oh maşallahya ben dün başladım tarihe ama hepsi yanlış çıkıyor çözdüğüm soruların ilk konuya çalıştm çok moralim bozuldu nasıl çalışcm sasırdım kaldım

oh maşallahya ben dün başladım tarihe ama hepsi yanlış çıkıyor çözdüğüm soruların ilk konuya çalıştm çok moralim bozuldu nasıl çalışcm sasırdım kaldım

ilk konularda bende öyleyim cnm ben direk inkılap tarihinden başladım zaten ordan cıkıyo en cok soru...ben yazarak çalışıyorum diğer türlü hiç aklımda kalmıyor.sürekli tekrar etmeye çalışıyorum o şekilde ama cok mutlu oldum valla çünkü oldum olası tarihle yıldızım hiç barışmadı

ya ben baştan başlayayım öyle gideyim dedim konular birbiriyle bağlantılı çünkü birbucuk ay ayırdım tarihe 2-3 günde bir konu bitiriccm bakalım ilerledikçe doğru sayılarım artar inş.benimde tarihim 0 mattan en az 24 net yaparım ama gel gelelim tarihe off bide 30 soru çıkıyorinkılap tarihini dahamı iyi yaparım acaba dahamı akılda kalıcı cnm

ya benim de aynı tarihe basmıyor kafam=( bunun bi çözümü yok mu arkadaşlar ya..2 sene önce çok çaliştim tarihe 12 yanlış yaptım geçen sene kitap yüzü açmadım 18 yanliş yaptım hehehe çalişsam da çalişmasam da farketmiyor sanırım..bunun bi yöntemi yok muu

kesinlikle daha kalıcı cnm inkılap tarihi.ama ilk konular sürekli ezber istiyo sürekli tekrar istiyo onu en sona bıraktım o yüzden...birbiriyle bağlantılı olarak düşünme ben meşrutiyetlerden başladım çalışmaya ve o kadar geriye dönük bağlantılı değil.benimde mat türkçe çok iyi an fazla 3 4 yanlışım cıkar ama işte bu tarih öldürüyo beni.yani 24 falan yapsam yeter de işte oda kolay olmuyo ben ders ders bitiriyorum tarihi bitirince coğrafyaya geçcem.

bende ders ders gidiyorum cnm mat türkçe bitti şimdi tarihe geçtim sonra coğrafya sonra vatandaşlık sonrada full soru çözücm artık ama sözelleri 15 günde bir tekrar edicem bazen haftada bir yoksa unutuyorum

Eskiden kk da 'ruh hali' diye bir şey vardı değil mi, ruh halimizi seçiyorduk her girişte, keşke yine olsa

Bu arada pazar günü bunu aldım, çok güzel bir fikir bence, küçük kartlar var tek tek soruları var, arkasında da cevaplar

Eklentiler

• $KPSS-Nin-ilaci-Genel-Kultur-Tari_2652_1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 24
ben atanmıs biri olarak calıstıgım kaynakları soyliyim en iyisi yedi iklimdi bence ben cok sevmistim sonra uzman kariyer yargı ve ihtiyac bunlardan calıstım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…