2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bizim mat hocamız ihtiyaçın yazar kadrosundan. Yediiklime gereğinden fazla zor diyo

Kızlar merhaba
ya mat dan 1-2 soru var yanlş buluorum cvp anahtarı hatalı galiba bi bakarmısnz

-4-3.(-8)=? sonuç 20 buluyorum ama cvp anahtarı 78 dio

(-5).(-9)+(-6).(-4)-10.(-3)=? bi de bu var sonuç 39 muş ben başka bişi buldum :84:

45+24-30 = 39 oluyo canım

diğerini karışık yazmışsın sadece 8 de mi parantez var:26:

ilk sorun 20 oluyor cnm evet ikinciyide arkadaşımız cvplamış ztn . . .

slm kızlar . . .
nasıl kelimeler cnm . . . ilk türk devletleri ile ilgili mi ?

ayak divanı, galeba divanı, hattı hümatun vs..... tam 95 tane kelime çıkarmış hoca bunları bilmeden tarih öğrenemezsiniz dedi

45+24-30 = 39 oluyo canım

diğerini karışık yazmışsın sadece 8 de mi parantez var:26:

cnm sağol ben 2. yi yanlş yapmmışım dalıom bazen mat yaparken ama birinci o şeklde cnnm.. bi ten 8 de parantez var
o işlemn yanlş olduğunu düşünüyorum:2:

ayak divanı, galeba divanı, hattı hümatun vs..... tam 95 tane kelime çıkarmış hoca bunları bilmeden tarih öğrenemezsiniz dedi

bunları bilmeden tarih öğrenemezsiniz mi dedi . . . bizim tarihçide özellikle osmanlı tarihinin bir okyanus olduğunu mümkün olduğu kadar az ezber yapılması gerektiğini çünkü hali hazırda kullanılabilecek terim ve tabirler olmadığı için çok çabuk unutulduğunu söylüyor . . .

ezberlersiniz biraz zaman geçer, soru çıkar karşınıza hatırlamazsınız diyor . . . fakat mutlaka hatırlanması gerekenleri de ufak notlar biçiminde her zaman gözünüzün önünde olacak biçimde bulundurmamızı söylüyor.

ezber riskli .​

İyi de sorularda direkt bilgi istiyor ezber olmadan yapilmaz ki

günaydın kızlaaarrrr
dün malum deneme vardı...pek iyi geçtiği söylenemz türkçeden o kadar çok dilbilgisi vardı ki bakakaldım sorulara

matematikde de cok garip problemler vardı ............bakalım ne gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…