2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ya işte ben de onu diyorum denemelerde hep çıkıyo ve ben de hep bakıyorum

mrb kızlar ya benm cnm ççoook sıkılıo ya önlisanslar içinde en kadersz biz varz sadece 3001 den terch yapabliorum en az kadro ve en yüksek taban puanlar 3001 de minimum 90 almam lazım

mrb kızlar ya benm cnm ççoook sıkılıo ya önlisanslar içinde en kadersz biz varz sadece 3001 den terch yapabliorum en az kadro ve en yüksek taban puanlar 3001 de minimum 90 almam lazım

cnm benimde aynı sorunun hala üni okuyorum ve durumum çok parlak değil bu yıl ortaöğretimden gircem ve ankara olması için en az 95 civarı almam lazım.ben şuanda 87leri zar zor görüyorum tabi konu eksiğim daha çok ama yinede 95 almakta kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun..Çalışmaya devam o yüzden :26: ben bu psikolojiyle ne kadar çalışabilirim bilmiyorum biraz önce sevgilimden ayrıldım Allahım bana dayanma ve çabuk atlatma gücü versin

cnm üzzülme erkekler zaten moral bozmaya birebir
87 leri zorlaman ççok güzel ben daha baştan mat. öğreniyorum aöf okuyorum iktisat 7 dersim var bu yıl
mat.+aöf çalışabiliyorum sadece diğerlerine bakamıyorum şu an benm halim vahim Allah yardmcımz olsun

benim bi an önce lisansı tamamlayıp bu önlisansdan kurtulmam lazım 3001 den tercih yapıorum bize 50 kadro anca açılıo bide benm kodla herkes terch yapabilio ben sade bu kodla yapıorum
Lisansa baktım 400 kadar kadro var..

şimdi 90 alcam die yırtıyorum kendimi lisansda 78 alsan atanıosun zorluk dercesi yine aynıya gelio en azından daha düzgün yerlere gidiosun bide 50 nerde 400 kadro nerde keşke 2 yıllık başka bi bölüm okusaydım sosyal hizmet vs..

Ahhh ahhh 91 hedefim, bakalım ne yapacağız...

hoşgeldn quiet özlüorz seni

valla bende özlüyorum her akşam yorgunlukla birlikte kpss çalışamama ve sizinle birlikte soru çözemediğim için vicdan azabımla birlikte uykuya dalıyorum inşallah mart 3 te bütün gün burdayım kızlar

Kızlar soru çözüm sayfamız, alt bölüm olarak açılmıştır.
Keyifli paylaşımlar hepimize...

hayırdır canım editör falan hayırlı olsun komşucum görüşmeyi naptın merak ettim bak
kızlar öptüm hepinizi kolay gelsin hepinize bol soru çözümleri olsun inşallah

öss zamanında hatırlıyorum güvender yayınlarının konu anlatımı en basite indirgeyerek iyice açıklayıcı anlatıyor
genelde tarih ve coğrafyadan zorlanıyoruz güvender ygs konu anlatım kitaplarına baktım resimlerle önemli yerlerin üstüne basa basa daha basit bir şekilde anlatmış ne dersiniz ondan mı denesem birde konular aynı hatta ygs de daha fazla konu var hem ygs de giricm

quiet 3 martta izinli missn cnm

Ben varimmm bu aralar diyetteyim, duzenli spora gidiyorum 2.5 kilo verdim. Her sey atandigimda benim icin "ne kadar bakimli, fit bir bayan" demeleri icin

Simdi tarih calisicam bu cmtsi deneme sinavi var da...

Ben varimmm bu aralar diyetteyim, duzenli spora gidiyorum 2.5 kilo verdim. Her sey atandigimda benim icin "ne kadar bakimli, fit bir bayan" demeleri icin

Simdi tarih calisicam bu cmtsi deneme sinavi var da...

ayyy ne güzel 2.5 kilo benimde 7 kilo vermem nisana kadar ama homini gırtlak yiyorum

bence de sence.

kızlar günayyydın ^^

​günaydınnnnnnnnnnnnnnnn cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…