2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar bugün 165 tarih 105 türkce sorusu çözdüm yarın hayirlisiyla tarihten Osmanlı'ya geciyorum

Canım naber nasıl gidiyor çalışmalar quiet eğitime gitmiş.. Ne zamandır uğrayamadım buralara.

Canım naber nasıl gidiyor çalışmalar quiet eğitime gitmiş.. Ne zamandır uğrayamadım buralara.

İyiliğim cnm sen nasılsın mat türkce bitti geometri ve tarihe geçtim tarihle boğusuyorum Osmanlı'ya başlayacağım yrn kısmese senin çalısmalar nasıl gidiyor özledim buradaki muhabbetlerimizi soru cozmelerimizi

Bende çok şükür iyiyim canım. Bende çok özledim valla ya. Bu ara isteksizlik var bende. siteye giriyorum bakıyorum yazasım gelmiyor çıkıyorum. Ders çalışmaya aşırı hevesim kalmadı tatilden sonra toparlamaya çalışıyorum.

kızlar bende vatandaslık konu anlatımı 2010un var malum vatandaslık sürekli değişen eklenen güncellenen bı konu...2012 ye kadar neler değişmiştir....ricam 2010a gore değişen siyası guncel olaylarıda paylasırmısınız...

günaydın kızlar
baya oldu buraya yazmayalı ama kk da eskisi gibi vakit geçiremiyorum
kpss için çalışmaya cevam ediyorum bi yandan okul bi yandan o derken sıkışıyorum iyice ama olsun
tarihte osmanlıya geçtim yavaş yavaş ilerliyorum bakalım

slm kızlar nasıl gidiyor çalışmalar? bende tarihte Osmanlıya geçiyorum artık son iki sınavda 17 ve 18 net yaptım tarihten ama sıfırdım yani çalışmadan önce 4netim falan çıkıyordu.O yüzden motivasyonum yüksek ama bakalım osmanlıya geçince nasıl olcak.coğrafyam olduğu gibi duruyor onu tarihten sonra halletmeyi düşünüyorum.mat ve türkçe bitti türkçede sadece cümlenin öğeleri falan var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için bol bol çalışmalı günler

merhaba kızlar nasılsınız neden kimseler yok sayfada herkez dersmi çalışıyorr

tarihte osmanlı kültür ve uygarlığa çalışıyorum konu bitmek üzere ama pek bişi kalmadı aklımda soru çözücem konuyu bitirince bugün bu osmanlıdan 300 soru çözmeden uyamuycam

haftayada osmanlı duraklama dönemine çalışıcam yavaş ilerliyorum çünkü hiçbirşey anlamıyorum hadi hepinize kolay gelsin

guiettt çok özledim seni gel artık yaaaaaaa ne güzel ders çalışma programı yapıyorduk sorular çözüyorduk

kızlar izin günüm bugün evdeyim :)) belki akşam giderim 1 hafta daha olmıcam burda
eeeeee napıyosunuz bakalım

kızlar izin günüm bugün evdeyim :)) belki akşam giderim 1 hafta daha olmıcam burda
eeeeee napıyosunuz bakalım

bir gittin pir gittin kız
tarih çalışıyorum ben canım osmanlıda duraklama dönemi de bitti birazdan yeni konuya geçicem

bir gittin pir gittin kız
tarih çalışıyorum ben canım osmanlıda duraklama dönemi de bitti birazdan yeni konuya geçicem

öle oldu valla canım ya
net çok yavaş orda o yüzden rahat giremiyorum derste çalışamıyorum valla
maşallah maşallah yetişicem bende size

bugün hiç elim değmedi kitaba yaa çok canım sıkıldı huff .ihtiyaçın siteside çöktüü az dinliyeyim dedim huff ki ne huff.önümüzdeki 3 gün çalışabilecğimi sanmıyorum gitti 3 günn

sabahtan beri osmanlı devleti uygarlığa çalışıyorum şükur sorulara geçtim ama onlardada çogunu yanlış yapıyorum uff nolck bu tarih böyle sorulara geçince kalıyorum öyle

Maşallah cnm çok güzel
Senin konuların bittimi

cnm benim mat bitti yani konularla iyi olduğum için soru bankasını bitirdim 2 kez türkçemde iyidir bu ikisinden sadece test çözüyorum ama 25 netin altına hiç düşmedin tükçe ve matta.benim problemin tarih açıkcası ondanda inkılap tarihini bitirmek üzereyim ilk sınavlarda 4 netim falan çıkıyordu şimdi 16 netim çıktı osmanlıya geçmedim henüz.coğrafyaya başlamadım ilk konuları biliyorum biraz birde grafikler falan 12 net çıktı bu sınavda.vatandaşlığa da başlamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…