Eşit boydaki iki mumdan birincisi 3saatte ikincisi 5 saatte eriyip bilmektedir.iki mum aynı anda yakildiktan kaç saat sonra birinin boyu digerinin boyunun. 2kati olur?ihtiyac soru bankası sayfa 316 soru 14)
Bir izci kampında 20 ogrenciye 15 gun yetecek kadar yiyecek vardır.4gun sonra bu kampa 2ogrenci daha katıldığına göre kalan yiyecekler kaç gundebiter?( ihtiyac soru bankası sayfa 315 soru 4)
A ve b birer doğal sayı olmak üzere 45!= 8[SUP]A[/SUP].b ifadesinde a nin alabileceği en büyük deger nedir.?(ihtiyac soru bankası sayfa 307soru 8)
Kolay gelsin kızlar
yapı kredi bankası gişe part canım
6 aylık iş sözleşme devam edebilir tabi kadroya geçerek
ayda en az 10 gün çalışıyom asgarinin biraz altında alıoyurm +yol+ssk+yemek canım he bide 3 haftalık eğitim var ondan sonra başlıyosun eğitimdeykende maaş yatıyo
1 aydır ondan yoktum ben
72x4y bes basamakli sayısının 12 bolumunden kalan 10 dur.buna göre X in alabileceği degerler toplamı kaçtır?(ihtiyac soru bankası sayfa 306 soru 14)
X ve y birer tam sayı olmak üzere 1/(x+y-6)+1/(x-y-2) olduguna göre x.y nedir.? (ihtiyac soru bankası sayfa 307 soru7)
6[SUP]1-x[/SUP]=A
2[SUP]x-1[/SUP]=B olduguna göre 27[SUP]-x[/SUP] ifadesinin eşiti nedir?(ihtiyac soru bankası sayfa 310 soru10)
Kız nerelerdesiniz sen özledim seni gel topige mat cozelim
quiet cim ben konuyu okuyorum da kim ne yapmış falan diye
Senin bu mesajını gördüm.
Ben önlisans mezunuyum da
Allah izin verirde memur olursam ve lisansı da 3 ve 4 den tamamlarsam
Maaşımmı artıyo eğer öyleyse çok sevindimmm
onu görmedim ben
aynen öle tatlım
1. soru 30
3.soru b[SUP]3[/SUP]a[SUP]3[/SUP]/9 mu
Bende özledim canım bak soruları gördüm dayanamadım çözüyorum.
Eşit boydaki iki mumdan birincisi 3saatte ikincisi 5 saatte eriyip bilmektedir.iki mum aynı anda yakildiktan kaç saat sonra birinin boyu digerinin boyunun. 2kati olur?ihtiyac soru bankası sayfa 316 soru 14)
Bir izci kampında 20 ogrenciye 15 gun yetecek kadar yiyecek vardır.4gun sonra bu kampa 2ogrenci daha katıldığına göre kalan yiyecekler kaç gundebiter?( ihtiyac soru bankası sayfa 315 soru 4)
A ve b birer doğal sayı olmak üzere 45!= 8[SUP]A[/SUP].b ifadesinde a nin alabileceği en büyük deger nedir.?(ihtiyac soru bankası sayfa 307soru 8)
Kolay gelsin kızlar
burada sadece 2. soruyu buldum cevap 10 mu canım
3. soruyuda 15 buldum canım ama sölediğin sayfada bu soru yok bende
İlk soru doğru üçüncü yanlış canım ilk sorunun çözümünü eklermisin
Evet canım cevap 10Nasıl yaptın ya ben sorunun matigini anlayamadim Çözümü eklermisin
Hadi ya soru yokum söylediğim sayfadaCevap 13 olacakmış
Eki Görüntüle 361681
Afiyet olsun
3. soru nazar olsun artık
12 ile bölüm demek 3 ve 4 e bölmek demek. 10 kalanı dendiğinde hep kafa karışıyor ama şöyle düşün. 3 le bölünen sayı 10 kalanını verirse bir daha 3 e böleriz 1 kalmış olur. 4 le bölünen sayı 10 kalanını verirse birdaha böleriz kalan 2 olur. yani;
72x4y sayısı 4 e bölündüğünde kalanını, 3 e bölündüğünde 1 kalanını verecek. Önce 4 e bölünene bakacağız. 2 kalanını vermesi için y yerine; 2 ve 6 yazılır. X içinde 3 e bölünende 1 kalanını veren sayılar koyacağız.
y:2 için x: 1,4,7 olur
y:6 için x: 0,3,6,9 olur. toplarsak 1+4+7+3+6+9= 30
20 izci için 15 gün yetecek yemek varmış. Aradan 4 gün geçiyor 20 izci için hala 11 gün yetecek yemek kalmış oluyor. Ama 2 öğrenci daha gelmiş. O zaman şöyle denklem kuruyoruz;
20 izciye 11 gün yeten yemek
22 izciye x gün yeter.
ters orantı oluyor. 20.11/22 = sonuç 10
kız ağzım sulandı günah bana tamda zayıflamaya çalışırken pek güzel duruyo iskenderden sonrada kaymağı üstünde eiyen bi künefe allah allah :18::18:
çünkü sayfa 305 te soru tatlım sen 307 yazmışın
şimdi şöleki 45 i 2 ye bölmüşüm 24 çıkmış nasıl çıktıysa ondan yanlış çıkardım sonucu
şimdi canım 8 2nin 3 katı o zman 45 içinde 2 arıcaz burdan 22-11-5-2-1 çıkıyo paydalar.bunları topladım 41 yaptı.ama bana 2[SUP]3[/SUP] lazım o yüzden 41i 3 e bölüyoruz ordan 13 çıkıyo
kız ağzım sulandı günah bana tamda zayıflamaya çalışırken pek güzel duruyo iskenderden sonrada kaymağı üstünde eiyen bi künefe allah allah :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?