2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

burada sadece 2. soruyu buldum cevap 10 mu canım

Ama ben onu dememiştim kiiiiii
Daha da ileri git gözden kaçırmışsın

1. soru 30

3.soru b[SUP]3[/SUP]a[SUP]3[/SUP]/9 mu

Kız nerelerdesiniz sen özledim seni gel topige mat cozelim

Bende özledim canım bak soruları gördüm dayanamadım çözüyorum.

Selam bu arada kızlar
Balıklama daldım sorulara mı geçtiniz
Hani akşam başlıyorduk yahu
Kızlar ben bugün obeb okek e geçiş yapmayı düşünüyorum inşallah
En nefret ettiğim konu yaa napcam ben

onu görmedim ben
aynen öle tatlım

3. soruyuda 15 buldum canım ama sölediğin sayfada bu soru yok bende

İlk soru doğru üçüncü yanlış canım ilk sorunun çözümünü eklermisin

3. soru nazar olsun artık

12 ile bölüm demek 3 ve 4 e bölmek demek. 10 kalanı dendiğinde hep kafa karışıyor ama şöyle düşün. 3 le bölünen sayı 10 kalanını verirse bir daha 3 e böleriz 1 kalmış olur. 4 le bölünen sayı 10 kalanını verirse birdaha böleriz kalan 2 olur. yani;

72x4y sayısı 4 e bölündüğünde kalanını, 3 e bölündüğünde 1 kalanını verecek. Önce 4 e bölünene bakacağız. 2 kalanını vermesi için y yerine; 2 ve 6 yazılır. X içinde 3 e bölünende 1 kalanını veren sayılar koyacağız.

y:2 için x: 1,4,7 olur
y:6 için x: 0,3,6,9 olur. toplarsak 1+4+7+3+6+9= 30

Evet canım cevap 10 Nasıl yaptın ya ben sorunun matigini anlayamadimÇözümü eklermisin

20 izci için 15 gün yetecek yemek varmış. Aradan 4 gün geçiyor 20 izci için hala 11 gün yetecek yemek kalmış oluyor. Ama 2 öğrenci daha gelmiş. O zaman şöyle denklem kuruyoruz;

20 izciye 11 gün yeten yemek

22 izciye x gün yeter.

ters orantı oluyor. 20.11/22 = sonuç 10

Hadi ya soru yokum söylediğim sayfadaCevap 13 olacakmış

çünkü sayfa 305 te soru tatlım sen 307 yazmışın

şimdi şöleki 45 i 2 ye bölmüşüm 24 çıkmış nasıl çıktıysa ondan yanlış çıkardım sonucu
şimdi canım 8 2nin 3 katı o zman 45 içinde 2 arıcaz burdan 22-11-5-2-1 çıkıyo paydalar.bunları topladım 41 yaptı.ama bana 2[SUP]3[/SUP] lazım o yüzden 41i 3 e bölüyoruz ordan 13 çıkıyo

kız ağzım sulandı günah bana tamda zayıflamaya çalışırken pek güzel duruyo iskenderden sonrada kaymağı üstünde eiyen bi künefe allah allah :18::18:

Çok teşekkür ederim canım ilk soruda 6 koyduğumda 3un katı olanları akmıştım ben orda yanlış yapmıştım İzci sorusunda kolaymış ama mantığını anlamayınız zor geliyor

Ben 41 sen sonrasını yapmadığım için 41 buldum direk atlarımda a cevaba soru üretmiştim bak gene olmayan sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…