2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba kızlar 4 ay önce annemi kaybettim sınava da az bir süre kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum.bir yol gösterin emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum...(((

Canım başın sağolsun
Kendini zorlama bu konuda cnmm
Nasıl içinden geliyorsa öyle davran
Dertleşmek istersen de buraya gel bizimle konuş emi

canım akmarda çok uygun olmuyo 2 tl falan fark eder.netten alman daha iyi bencede akmarı arşınlamış biri olarak sölüyorum

Canım ben kitaplarımı internetten alıyorum uyguna geliyor ihtiyacın konu anlatımı setini kırtasiyeden almıştım 65 tl ye netten bir baktım 35tlÖküzden uygun bulduğum sitelerden alıyorum

öküz de okyonuscum

cevap 40 mı tatlım

berfin81 cim başın saolsun canım allah sabırlar versin.senin asıl şimdi daha çok sarıllman lazım derslere başarman lazım herkes için senin bunu unutma.yapamıyorum konsantre olamıyorum demiceksin asla.burda elimizden geldiğince yardımcı olurus sana.

günaydın kızlarrrr 1de burdayım başlayalım çözmeye yetti serdiğim kendmi

Bugün senin sahalara dönüş günün dimiiiiii
Hoşgeldin ozaman bunlar senin için:119:

Bugün senin sahalara dönüş günün dimiiiiii
Hoşgeldin ozaman bunlar senin için:119:

aynen canım çok heyecanlıyım

hoşbulduk tatlım hazırlayın soruları
akşama bende tarih çalışam bugün mat günü

canım akmarda çok uygun olmuyo 2 tl falan fark eder.netten alman daha iyi bencede akmarı arşınlamış biri olarak sölüyorum

öküz de okyonuscum

Ya bende şimdi farkettim ipadden giriyorum artık nete kendi kafasına göre duzeltiyor o yüzden yazmıştım öküzden die duzeltmiş mal bu iPad valla

1/a+1/b=1/15
1/b+1/c=1/20
1/a+1/c=1/30

Burdan ikinci denklemi -lie çarpıyoruz

2/a=3/60. İse 120=3a. -------- a=40 olur ins. Doğrudur cevap

Oooo kızlar bu sitede de yok yok ben mart'ta bebek bekleyenler topiğini takip ediyodum bi baktım kpss ne güzel yaa :)

Karışık mı çalışıyorsun sen cnm.
Benim sorular çok aslında
Ama şuan kitaplarım yanımda değil

mat bitti benim canım türkçe ve coğ da tarihin yarısı bide vatandaşlık var o kadar aralra alanda sıkıştırdım

Oooo kızlar bu sitede de yok yok ben mart'ta bebek bekleyenler topiğini takip ediyodum bi baktım kpss ne güzel yaa :)

ay darısı başımıza inşallah seneyede memur olmuş hamişler diye topic açarıs

Pazara gitttim geldim yemegimide yaptım saat 5bucuga kadar buradayım kocis gelene kadar

kızlar çok saldım bu aralar canımın içi askere gitti ve dağıldım

tabi toparlanma zamanım geldi. şimdi bir şey sorucam Türkçe'de paragrafta ana düşüncede hep yanlış yapıyorum yokmu bunun şifresi ( genelde ilk ve son cümleler de yer alıyor ama yinede yanlışım çıkyıor ne öneririsiniz ?

Turkcede benimde sorun var ya 22dogru8 yanlış çıkıyor gecen 24dogru 6 yanlış yaptım tek yolu bol bol soru çözmen ben faydasını. Gördüm tavsiye ederim bide kitap oku ben yatmadan önce bir saatimi kitap okumaya ayırıyorum hem dinlendiriyor iyi oluyor.sayili gun çabuk gecer canım üzülme benim kocam emekli olana kadar asker

ahh canım ama akşamları yanında inş geçicek bakalım yola devam .... kitap okuyorum okumasına ya bende 20 net yapıyorm bitirdiğimden beri çok soru çözemedim tarihe daldım direk .bazen 23 de olabiliyor.zaten cıkan yanlış soru sayısı ve yanlış konu hep aynı. noktalama , ana düsünce bazende anltım bozk hüff ..

Yok canım bu yıl tayin var güneydoğuda karakol çıkarsa ben gidemiycem 2 yıl ayri kalicazEvliyken ayri kalmak daha zor

Yok canım bu yıl tayin var güneydoğuda karakol çıkarsa ben gidemiycem 2 yıl ayri kalicazEvliyken ayri kalmak daha zor

ee sen napıcaksın canım ozaman ailenin yanındamı olucaksın .tabi evli olunca çok zordur ALLAH kolaylık versin

ee sen napıcaksın canım ozaman ailenin yanındamı olucaksın .tabi evli olunca çok zordur ALLAH kolaylık versin

Ailemde aynı sehirde ev tutucaz KPSS ile atanirsam atandığım sehirde tutucaz ev hersey belirsiz allah yardımcımız olsun hayırlısı bakalim

Oyy ağzından bal damlıyooo
Hayallerimi anlatmışsın resmen yaaaaa

Pazara gitttim geldim yemegimide yaptım saat 5bucuga kadar buradayım kocis gelene kadar

Hamarat hatun seniiii

Tatlım anlamadığın soruların anafikrini öğrenmeye çalış
Eğer yapamadıklarının üstüne düşmezsen netlerin olduğu yerde sayar.
Önemli olan yapamadıklarınla iligli sorular çözmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…