merhaba kızlar 4 ay önce annemi kaybettimsınava da az bir süre kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum.bir yol gösterin emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum... (((
slm kızlar ben de snava çalşyrm da ...istanbulu pek bilmiyorum ...kpss ile ilgili çözümlü soru bankaları almak istiyorrrm...çok kaynak almk istyrm aslında ama kitaplar çok mı pahalı ne ... akmar diyolar orda uygun kitap bulabilir miyim ? bilginiz var mı ?
Canım ben kitaplarımı internetten alıyorum uyguna geliyor ihtiyacın konu anlatımı setini kırtasiyeden almıştım 65 tl ye netten bir baktım 35tlÖküzden uygun bulduğum sitelerden alıyorum
hatta ben bir soru yazayım
bir işi A işcisiyle B işcisi 15günde,B işcisiyle C işcisi 20 günde,A işcisiyle C işcisi 30 günde bitirmektedir.
Buna göre işin tamamını A işcisi tek başına kaç günde bitiirir? 120 80 40 24 30
berfin81 cim başın saolsun canım allah sabırlar versin.senin asıl şimdi daha çok sarıllman lazım derslere başarman lazım herkes için senin bunu unutma.yapamıyorum konsantre olamıyorum demiceksin asla.burda elimizden geldiğince yardımcı olurus sana.
günaydın kızlarrrr 1de burdayım başlayalım çözmeye yetti serdiğim kendmi
Bugün senin sahalara dönüş günün dimiiiiii
Hoşgeldin ozaman bunlar senin için:119:
aynen canım çok heyecanlıyım
hoşbulduk tatlım hazırlayın soruları
akşama bende tarih çalışam bugün mat günü
canım akmarda çok uygun olmuyo 2 tl falan fark eder.netten alman daha iyi bencede akmarı arşınlamış biri olarak sölüyorum
öküz de okyonuscum
hatta ben bir soru yazayım
bir işi A işcisiyle B işcisi 15günde,B işcisiyle C işcisi 20 günde,A işcisiyle C işcisi 30 günde bitirmektedir.
Buna göre işin tamamını A işcisi tek başına kaç günde bitiirir? 120 80 40 24 30
cevap 40 mı tatlım
Karışık mı çalışıyorsun sen cnm.
Benim sorular çok aslında
Ama şuan kitaplarım yanımda değil
Oooo kızlar bu sitede de yok yok ben mart'ta bebek bekleyenler topiğini takip ediyodum bi baktım kpss ne güzel yaa :)
kızlar çok saldım bu aralar canımın içi askere gitti ve dağıldım
tabi toparlanma zamanım geldi. şimdi bir şey sorucam Türkçe'de paragrafta ana düşüncede hep yanlış yapıyorum yokmu bunun şifresi( genelde ilk ve son cümleler de yer alıyor ama yinede yanlışım çıkyıor ne öneririsiniz ?
Turkcede benimde sorun var ya 22dogru8 yanlış çıkıyor gecen 24dogru 6 yanlış yaptım tek yolu bol bol soru çözmen ben faydasını. Gördüm tavsiye ederim bide kitap oku ben yatmadan önce bir saatimi kitap okumaya ayırıyorum hem dinlendiriyor iyi oluyor.sayili gun çabuk gecer canım üzülme benim kocam emekli olana kadar asker
ahh canım ama akşamları yanındainş geçicek bakalım yola devam .... kitap okuyorum okumasına ya bende 20 net yapıyorm bitirdiğimden beri çok soru çözemedim tarihe daldım direk .bazen 23 de olabiliyor.zaten cıkan yanlış soru sayısı ve yanlış konu hep aynı. noktalama , ana düsünce bazende anltım bozk hüff ..
Yok canım bu yıl tayin var güneydoğuda karakol çıkarsa ben gidemiycem 2 yıl ayri kalicazEvliyken ayri kalmak daha zor
ee sen napıcaksın canım ozaman ailenin yanındamı olucaksın .tabi evli olunca çok zordur ALLAH kolaylık versin
mat bitti benim canım türkçe ve coğ da tarihin yarısı bide vatandaşlık var o kadar aralra alanda sıkıştırdım
ay darısı başımıza inşallah seneyede memur olmuş hamişler diye topic açarıs
Pazara gitttim geldim yemegimide yaptım saat 5bucuga kadar buradayım kocis gelene kadar
ahh canım ama akşamları yanındainş geçicek bakalım yola devam .... kitap okuyorum okumasına ya bende 20 net yapıyorm bitirdiğimden beri çok soru çözemedim tarihe daldım direk .bazen 23 de olabiliyor.zaten cıkan yanlış soru sayısı ve yanlış konu hep aynı. noktalama , ana düsünce bazende anltım bozk hüff ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?