Ailemde aynı sehirde ev tutucaz KPSS ile atanirsam atandığım sehirde tutucaz ev hersey belirsiz allah yardımcımız olsun hayırlısı bakalim
kızlar geç kaldım ama sevdiceğimle planlar yaptık mazeretim var
bn geldim burdayım hadi soru çözelim
valla canım ne yap ne et önlisans atan
ben kendimi parçaladım önlisans atanmak için .aöden banka sigorta okuyodum bide.lisanstan mezun oldum önlisanstan sonra mezun oldum önlisans sınava giremdim o yüzden
lisans soruları daha felakettir.mesela 2011 anayasa sorularını görsen
ama önlisans kısmen daha düz soruyo soruları yani sen ordan atanmaya bak lisans sınavını en son düşün.benim bi arkda önlisans meuzun oldu ondan girdi sınava atandı adalet bakanlığına.ordayken kendi okulunuda bitirdi lisans mezun olmuş oldu ayrıca maaşı daha çok arttı :26:
Ben yazmak isterdim ama sorum yok evde hepside
olsun tatlım akşamada burdayız 3 gün burdayım ben
Akşam dersen olur bak inşallah
Niye 3 gün diğer günler nerdesinnn
canım çalışıyorum pzt cuma bide ayın 15i vergi günleri falandiğer günler bana kalıyo cts pzrda tabi
quietttttt üstteki mesajıma cevap lütfeeen
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah daha iyi yerlere gelirsin..
Geldim kızlar yaticam sorularımıhazirmisiniz
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah daha iyi yerlere gelirsin..
Eşit boydaki iki mumdan birincisi 3saatte ikincisi 5 saatte eriyip bilmektedir.iki mum aynı anda yakildiktan kaç saat sonra birinin boyu digerinin boyunun. 2kati olur?ihtiyac soru bankası sayfa 316 soru 14)
Bir izci kampında 20 ogrenciye 15 gun yetecek kadar yiyecek vardır.4gun sonra bu kampa 2ogrenci daha katıldığına göre kalan yiyecekler kaç gundebiter?( ihtiyac soru bankası sayfa 315 soru 4)
A ve b birer doğal sayı olmak üzere 45!= 8[SUP]A[/SUP].b ifadesinde a nin alabileceği en büyük deger nedir.?(ihtiyac soru bankası sayfa 307soru 8)
Kolay gelsin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?