2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Aa sayfada kimseler kalmamış soru çözümü aksamamı kaldiBende biraz tarih sorusu çözeyim ozaman bir saa sonra tekrar gelirim

Akşama çok gıcık sorularım var kızlar
Sinir oldum çözemedim
Yani tüm yolları deneyip de çözemediklerim bunlar soru mu yanlıştr nedir anlamadım

kızlar geç kaldım ama sevdiceğimle planlar yaptık mazeretim var
bn geldim burdayım hadi soru çözelim

quiet cim ben konuyu okuyorum da kim ne yapmış falan diye
Senin bu mesajını gördüm.
Ben önlisans mezunuyum da
Allah izin verirde memur olursam ve lisansı da 3 ve 4 den tamamlarsam
Maaşımmı artıyo eğer öyleyse çok sevindimmm

quietttttt üstteki mesajıma cevap lütfeeen

yapı kredi bankası gişe part canım
6 aylık iş sözleşme devam edebilir tabi kadroya geçerek
ayda en az 10 gün çalışıyom asgarinin biraz altında alıoyurm +yol+ssk+yemek canım he bide 3 haftalık eğitim var ondan sonra başlıyosun eğitimdeykende maaş yatıyo
1 aydır ondan yoktum ben

Eşit boydaki iki mumdan birincisi 3saatte ikincisi 5 saatte eriyip bilmektedir.iki mum aynı anda yakildiktan kaç saat sonra birinin boyu digerinin boyunun. 2kati olur?ihtiyac soru bankası sayfa 316 soru 14)

Bir izci kampında 20 ogrenciye 15 gun yetecek kadar yiyecek vardır.4gun sonra bu kampa 2ogrenci daha katıldığına göre kalan yiyecekler kaç gundebiter?( ihtiyac soru bankası sayfa 315 soru 4)

A ve b birer doğal sayı olmak üzere 45!= 8[SUP]A[/SUP].b ifadesinde a nin alabileceği en büyük deger nedir.?(ihtiyac soru bankası sayfa 307soru 8)

Kolay gelsin kızlar

Son düzenleme:
72x4y bes basamakli sayısının 12 bolumunden kalan 10 dur.buna göre X in alabileceği degerler toplamı kaçtır?(ihtiyac soru bankası sayfa 306 soru 14)

X ve y birer tam sayı olmak üzere 1/(x+y-6)+1/(x-y-2) olduguna göre x.y nedir.? (ihtiyac soru bankası sayfa 307 soru7)

6[SUP]1-x[/SUP]=A
2[SUP]x-1[/SUP]=B olduguna göre 27[SUP]-x[/SUP] ifadesinin eşiti nedir?(ihtiyac soru bankası sayfa 310 soru10)

ilk soru 15/7 mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…