Ben 41 sen sonrasını yapmadığım için 41 buldum direk atlarımda a cevabasoru üretmiştim bak gene olmayan sayfada
Bir siniftaki ogrenciler sıralara 3erli oturduğunda 5ogrenci ayakta kalıyor.ogrenciler sıralara 4erli oturduğunda bir sıra boş kalıyor,1sirayada 3ogrenci oturuyor.buna göre bu sınıfta kaç öğrendi vardır?(ihtiyac soru bankası sayfa 315 soru 1)
uzun bi aradan sonra bugün topik coşmuş kızlar kolay gelsin
saol canım buyur sende çöz
napıyosun nasılsın sedulucum
Kızlaar çalışma masalarınızın rsmini çekip koyalım mı buraya
şu anda matematik modunda değilim canım
tarihle boğuşuyorum
tarihte çözelim en kısa zamanda konu tekrarı gibi iyi olur. matematik baya çözdük
ders ders ders sıkıntı bastı yahu
sen nasılsın evde misin şimdi
Kızlaar çalışma masalarınızın rsmini çekip koyalım mı buraya
benimki şu an tertemiz hiç kitap falan yok çünkü yeni temizlik yaptım
yaptığın denklem şu sürekli 3x+5=4(x-1)+3
ama soruda ne diyo 1 sıra boş kalıyo bi sıraya 3 kişi oturuyo o yüzden x-1 yerine x-2 diceksin
3x+5=4(x-2)+3
burdan x=10 çıkıyo ordanda mevcut 3.10+5ten 35 canım
paydalı soru da denklem 1 e eşit ve x ve y tam sayıysa o zaman kesirini biri 1 ken diğeri 0 olucak yani hem x-y-2=1 hemde x+y-6=1 olucak burdan x=4 y=2 çıkıyo sonuç 8
valla ben salonda çalışıyorum canım koltuk tepesinde ama kitaplığımı eklerim bende bi ara eklemiştim
Tamam canım çok teşekkür ederim
kızlar size şevk vermesi için yeni aldığım kpss kitaplarını ve kitaplığımı ekliyorum
Eki Görüntüle 287729
Eki Görüntüle 287737
yaptığın denklem şu sürekli 3x+5=4(x-1)+3
ama soruda ne diyo 1 sıra boş kalıyo bi sıraya 3 kişi oturuyo o yüzden x-1 yerine x-2 diceksin
3x+5=4(x-2)+3
burdan x=10 çıkıyo ordanda mevcut 3.10+5ten 35 canım
paydalı soru da denklem 1 e eşit ve x ve y tam sayıysa o zaman kesirini biri 1 ken diğeri 0 olucak yani hem x-y-2=1 hemde x+y-6=1 olucak burdan x=4 y=2 çıkıyo sonuç 8
taaaa 94.sayfada eklemişim kitaplığımı
canım o soruyu yaznda benm yaptığım yanlışı yapmış
ama onda cevap 10 şıklar yanlış başka alternatifi yok
Eki Görüntüle 361723
bu arada canım benim kitapta cevap 8 olarak gözüküyo
Kızlar ben çıkıyorum kocis gelmek uzeredir yemek hazırladım yemekten sonra gelirim yine öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?