2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

3. soruda 2 si arasında kaldım mantıklı olan cümle yapısı sırada olunca onu çıkardım
2. soruda senin dediğin gibi olur hatta bilincinin açılması demek zaten kendisine gelmesi demek tir

canım ben bunun altından nasıl kalkmayı öğrendim biliyor musun şimdi bir sürü kural olduğu için soruda hepsi aklına gelir , soruda ya hep doğru yada bi sürü yanlış vardır.düz mantıkla bakıcaksın icini cicini kurcalamıcaksın kabak gibi gözüküyor.aslında o soruda 2 şık adamın sap gbi bırakır ama baktım ki yenilgi aldı bariz sırıtıyor ,baktığında zaten cümle saçma yenilgi aldı diye bir şey duyuyor musun hiç hayır. böyle düşün

beynim karıştı ya ben 3 te bu ve sırada arasında kaldım yerinde çıkarılırsa o cümle cümlelikten çıkr. bu kaldırıncada pek mantıklı gelmediinde sırada yı atmıştım.atarım bn öle

ihtiyaçç canımı sıkıyorsun

Son düzenleme:
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kamuda mesai düzenlemesini öngören teklifi, Bakanlar Kurulu’na getirecek. Teklifle memurun mesai saatleri 07.00-16.00 arasında olacak, cumartesi de yarım gün çalışılacak.

Daha önce kamuda mesai düzenlemesiyle ilgili öneride bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu önerisini Bakanlar Kurulu’na getirmeye hazırlanıyor.

Teklifin yasalaşması durumunda kamuda görevli personel, bundan böyle 07.00-16.00 saatleri arasında çalışacak. Teklifle, cumartesi günü yarım gün çalışılması da öngörülüyor.

1980’li yıllarda cumartesi günü de çalışıldığını hatırlatan Bakan Yıldız, “O günlerden sonra refahımızı çok mu artırdık, Avrupa’dan daha mı zenginiz?” diye sordu.

Konunun bu ay içerisinde Bakanlar Kurulu’na gelmesi bekleniyor.

Ne ki şimdi bu:26:

Son düzenleme:

ne olcak canımm ya memurların 3 kuruşluk aldıkları maaşa karşılık eşşek gibi çalıştırmaya devam .yani nolduda şimdi ne battıda hafta içinden kısıp hafta sonu yarım gnüü çıkartıyorsun .noldu başka oynuck alan kalmadımı *

Yok be cnm bu adam enerji bakanı ama.
Bizim memurlukla ne alakası var ki ben onu anlamadım :26:

Son düzenleme:
okyonuscum
sayfa 58 8. soru ve sayfa 62 18.sorunun cevaplarını sölemrin türkçeden
kitlndik burda

söylede gidm canım Tarihe devam ediyin hüf. 2011 tarih sorularına baktım bu ne ya 20. yy kadar gelen soru sayısı ya 3 ya 4 sanırım boşuna bukadar zaman geçirmişim halada geçiriyorum 1. dünya savaşından çıkamadım neredeyse 3. olacak

Son düzenleme:
canım bendekilerde aynı cevap :44:
8.soru biblolar
18.soru yerinde kelimesi çıkıyomuş ya o
okyonus çözdünmü bunları açıkla bize

Yok c anım çözmemizin atlamıştım anlatım bozukluğu konu testlerini cevapli genel tekrar testlerindeyim 75 soru sonra bitecek çözülmelere başlıcam

Yok c anım çözmemizin atlamıştım anlatım bozukluğu konu testlerini cevapli genel tekrar testlerindeyim 75 soru sonra bitecek çözülmelere başlıcam

bende çzöümlüleri atlıcam süpriz ve hız teslerini bitircem bugün yarında genel tekrar yapıcam :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…