ilkinde toparlayamadım doğru 5 soru öncede sadece yıl vermişti ordakini yılı tarihi demiş ben yanlış dedim.şimdide böle soru çıkınca dedim bu da öle
2. soru tamam ama ilk şıkta serumları kelimesi yanlış yerde kullanılmamaışmı yani icümle
bilinci açılıp kendine gelince serumları hiçbir şey söylemeden çıkarıp gitmek istemiş. yerine
bilinci açılıp kendine gelince hiçbir şey söylemeden serumları çıkarıp gitmek istemiş. demesi gerekmiyomu :44:
3. soru da cevap yerinde ymiş ama onu çıkarınca abuk bi cümle oluyo
valla cevap oymuş.eğer ihtiyaç soru bankası varsa modüler bi bakarmısın sayfa 58 soru 8 canım :26:
bazen hata oluyo kitapta
ilkinde toparlayamadım doğru 5 soru öncede sadece yıl vermişti ordakini yılı tarihi demiş ben yanlış dedim.şimdide böle soru çıkınca dedim bu da öle
2. soru tamam ama ilk şıkta serumları kelimesi yanlış yerde kullanılmamaışmı yani icümle
bilinci açılıp kendine gelince serumları hiçbir şey söylemeden çıkarıp gitmek istemiş. yerine
bilinci açılıp kendine gelince hiçbir şey söylemeden serumları çıkarıp gitmek istemiş. demesi gerekmiyomu :44:
3. soru da cevap yerinde ymiş ama onu çıkarınca abuk bi cümle oluyo
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kamuda mesai düzenlemesini öngören teklifi, Bakanlar Kuruluna getirecek. Teklifle memurun mesai saatleri 07.00-16.00 arasında olacak, cumartesi de yarım gün çalışılacak.
Daha önce kamuda mesai düzenlemesiyle ilgili öneride bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu önerisini Bakanlar Kuruluna getirmeye hazırlanıyor.
Teklifin yasalaşması durumunda kamuda görevli personel, bundan böyle 07.00-16.00 saatleri arasında çalışacak. Teklifle, cumartesi günü yarım gün çalışılması da öngörülüyor.
1980li yıllarda cumartesi günü de çalışıldığını hatırlatan Bakan Yıldız, O günlerden sonra refahımızı çok mu artırdık, Avrupadan daha mı zenginiz? diye sordu.
Yıldız, Rusya gibi bazı ülkeleri de uygulamaya örnek olarak gösterdi.
Konunun bu ay içerisinde Bakanlar Kuruluna gelmesi bekleniyor.
Ne ki şimdi bu:26:
Senden kaçış yok desene
Ama çok hoşuma gitti yaptığın fedakarlık
Buarada çabuk sende benden bişi iste sana yardımım dokunmalı
tamam hemen bişey istiyom ders çalış
okyonuscum
sayfa 58 8. soru ve sayfa 62 18.sorunun cevaplarını sölemrin türkçeden
kitlndik burda
8. Soru A 18.soru C olacakmış tatlim
8. Soru A 18.soru C olacakmış tatlim
quitbu 8 hocaya atıcam maille uyz etti bni.18 hangi soruydu şık doğrumuymuş
Tamam ben gidiyorum
Bunu demen iyi oldu yoksa buraya takılıp kalıyorum
canım bendekilerde aynı cevap :44:
8.soru biblolar
18.soru yerinde kelimesi çıkıyomuş ya o
okyonus çözdünmü bunları açıkla bize
canım bendekilerde aynı cevap :44:
8.soru biblolar
18.soru yerinde kelimesi çıkıyomuş ya o
okyonus çözdünmü bunları açıkla bize
Yok c anım çözmemizin atlamıştım anlatım bozukluğu konu testlerini cevapli genel tekrar testlerindeyim 75 soru sonra bitecek çözülmelere başlıcam
hocaya mail attım cevaplasın bakalımmm .tabi maile bakarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?