Ben derse gider
Akşam burda olursanız sorularımı yazarım
nerelerdesin sen bakalım kaçak
cnm sen yok olduğundan koptum biraz bu topic denben AÖF çalşmaya verdim kendimi bu aralar cnm araştrdım dersaneye falan sordum bayağı araştrma yaptım.. benim kpss terch kodum 3001 bizde çok az alım oluyormuş. herkesn terchettği yerleri terch edebliyorz bizde tabanlar şöförlük ve değişik nitelk kodları harç normal mmurluklar bilg.sayar sertfkası vs. isteyen bana uygun yerler de tabanlar 89-90 mış lisans iktisattandan girmek benm için daha avantajlymş cnm.. o yüzden lisans mezunu olmak için uğraşıyorum
ama açık ve örgün farkını araştırmı :26:
evet lisans iktisat puanları iyi ben kendi kodumdan tercih yapıcam 79la alıyo istanbul.ama açık kodu farklı ve tercihlerde az yer var.bi onuda araştır canım benim
cnm onu da arştırdım o açıktan önlisans mezunları içinmiş. Lisans mezunları için değilmş.. Lisans mezunları kpss de aöf ile örgün eşitmş.. Hatta bi arkadaşım aöf den 2 tane ünv. okudu o nu işlerden iyi anlıo ona da danıştım. Dersaneleri dolaştım.. internette bayağı araştrdm cnm problem yokmuş. önliasns da varmş açık örgün ayrımı. diplomada da lisans açık mezunularnın iktisat fakültesi iktisat bölümü mezunu yazıyormuş. ama önlisans aöf mezunu diplomasında aöFakültesi mezunu yazıomş o kpss de o ayrım da ordan da anlaşılıomş cnm. bizim açık kpss terch kodu örgün iktisat kodundan farklı olması da o sadece açıktan mezun olanları ayırmak içinmş ama örgün koduyla terch yapabliomşm.. cnm seneye aöf bütün bölümler kredili sisteme geçiomş artık çıkmş sorular vs. sorulmycakmş artık.. aöf örgünle eşit düzeyde olucakmş. çıkmş soruları ezberleyp geçemycekmşz artık sorular daha teferuatlı olucakmş aöf nin kalitesini attıracaklarmş
çevremde açık öğretm mezunu olup kpss yi kazanan çok kişiyi tanıyorum cnm ama hiç önlisans 3001 koduyla kpss ye girip atanan göremedim bi de çevremde 3001 li çok keno yüzden cnm eve kapandım gece gündüz aöf çalışıyorum bi an önce lisans tamamlamam lazım cnm hırs yaptım şu matematği de öğrenmelym en kısa zamanda 2013 de mezun olursam Allahın iznyle 2014 kpss sine 1 yıl gece gündüz oturup hazırlanıcam inş. AÖF mezun olasıya kadar da matematik temelimi oluşturucam bu arada da inş. Allah yardımcımız olsun Benm bu yıl kpss de pek hedefim yok siz inş. atanırsnz arkanzdan da ben gelirim inş.
inşallah canım benim bak hedefini koydun daha netsin artık sevindim valla senin adına
sağol cnm senn sayende ama bana attığın linklerden baktım araştrdım..şimdi ne yapmm gerektğni biliyorum plan yaptım inş. planlarımı gerçekleştrrrm
quiet bak hele bi burayaa
noldu tatlım :26:
EVLİ OLUP DA ÇALIŞan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?