2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

OBEB OKEK desem anlarsın dimi
Ya olmuyo anlamıyorum yapamıyorum napıcam ben bunu
Çalışmak istiyorum ama
Nası olcak çok sinir oldum
Çok acayip bi konu ya

bende terzi ve sökük desem anlarsın dimi
canım benim bol örenk çözücez yapıcak bişey yok malesef :18:

bende terzi ve sökük desem anlarsın dimi
canım benim bol örenk çözücez yapıcak bişey yok malesef :18:

İnşallah çok örnek çözünce düzelir cnm
Sen öle diyosan öle yapalım bakalım
Anlamadan geçincede eksik hissediyorum kendimi belki zamanla düzelir :26:

İnşallah çok örnek çözünce düzelir cnm
Sen öle diyosan öle yapalım bakalım
Anlamadan geçincede eksik hissediyorum kendimi belki zamanla düzelir :26:

ondanda kural bellide iste ben ilk zaamndan beri kapadım kendimi ebob ekoka sonuç bu

ben sozele agırlık verdım ozellıkle tarıh anayasa matematık nan-mkor bıraz ama sozel calısırsan yaparsın calısmazsan oyle bakarsın

......................................................

Son düzenleme:
..........................................

Son düzenleme:
kızlar ben keyif yapıcam biraz çay falan
kk açık arada bakıcam soru çözmeye başlayınca burdayım haberiniz olsun

Hem muhteşem yüzyılı izliyorum hemde mat çözüyorum çok çalışkanım

Hem muhteşem yüzyılı izliyorum hemde mat çözüyorum çok çalışkanım

Cnm ya izleme şu geçmişimize küfreden diziyi
Prim verme şöyle kanallara
Ben osmanlı torunu olarak uygun bulmuyorum bunu.
Dedelerimize yapamam bunu

Ben şu gıcık konuma bi döniyim
Konuyu çalışıp geliyim ben kızlar belki sorularım olur

Çok yazık quiet yakışmadı bu sana

valla canım senin bu sölediklerin tarihini bilmeyip sadece yazıp çizilenlere inanan kişiler için geçerli
ben çok şükür araştırıp ediyorum tarihimi biliyorum o yüzden böle dizilere itimat etmiyorum çok kişi var hürrem kesin öldü bu bölümde diyen asıl bunlara söle sen ben rahatım valla gayet bilinçliyim zaman geçsin maksat

he bu arada senin gibi tepki gösterenleride anlamıyom ben kurgu olduğu belli oturup belgesel gibi izlenicek bişey değil ki bu

Son düzenleme:

Guiet tatlı çok haklısın sana katılıyorum tarihi birebir anlatması imkansız tarihten esinlenmis bir dizi beni rahatsizda etmiyor acikcasi benim hoşuma gidiyor töre dizisinden iyidir bence

Maksat zaman geçirmekse dünya üzerinde bi sürü zaman geçiricek şey var ben ecdadıma küfreden ve amacı farklı olan insanların değil senaryolarını izlemek reklamlarını bile açmıyorum.
Bak cnm benim tepkim çok ama çok ince detaylara dayanıyo
Sen sanıyorsun ki osmanlımıza böle yazılan diziye ben kızdım sadece ama bunun yanında anlatamıycağım derecede ince hesaplar dönüyo
Hiç bişi sandığın kadar pembe değil.
Masonların amacı bu dünyayı yönetmek olduğu için sana geçmişini kirletmek bilinçaltında herşeyi değiştirmek kendilerine çekmek için inançlarını satan insanlardan bahsediyoruz
Oyüzden kusura bakma bu konuda fazlaca araştırmam olduğu için vakit geçirmek için veya ben tarihimi biliyorum gibi sözleri kabul etmem edemem.

durucum herkesin kendi düşüncesi sen tepkini böle koyuyosun bende irademe hakimim benim düüncelerimi kimse ne alttan ne üstten değiştiremez
tepkili olabilirsin ama kimseye karşıda çok yazık sana yakıştıramadım demene gerek yok benide o rahatsız etti.ben nasıl senin bu düşüncene saygı duyuyosam kişilik olarak kim olursa olsun birlikte yaşamaız için düşüncelerimize saygı duymak zorundaysak aynı saygıyı karşıdanda beklerim canım

Bakın şunları yapanlardan bahsediyorum ben
Sübliminal mesajla beynimize girip insanları istedikleri gibi köleleştirmek amaçları.
Sübliminal mesaj bi çok ülkede yasak ama bizde değil.
Araştırın derim..

Subliminal Mesaj Örnekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…