2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bilinçaltına kkimse hakim değildir cnm buna istediğin kadar değiştirmz diyebilirsin
Bi çok doktorun makalesi var bu konuda açıp oku istersen ben uydurmuyorum bunları
Bilinçaltına kaydedilen şeyler senin hayatını yönlendiriyo ama sen bunu fark etmiyorsun
Ahkam da kesemiyorsun
Ve seni köleleştiriyo
Ben sadece bilgilendirdim sizi ama buna kapalı olduğunu bilmek istemezdim
Bu konuda çok hassas olduğum için çıkıyorum konundan
Ama bigün gelir bunları sölediğimi hatırlarsın
İnşallah herşey geç olmamış olur ozaman

canım işte herşeyin farkında olan birine böle yazdın benimde demek istediğim bu.1 ay oldu yada olmadı çizgi filmlerdeki gizli msjalarla ilgili araştırma yaptım ben
ama tekrar sölüyorum o şekilde yazman rahatsız etti beni çok yazık falan demen.körü körüne tv tutkunu olanların araştırması lazım
neyse bizim konu bu değil kpss

canım ben sana uyduruyosun demiyorum tepkilerin çok aşırı.ben çok şeye açığım herkesin düşüncesinede SAYGI duyarım.konudan çıkıp çıkmamak sana kalmış zorla kimseyi tutmuyoruz tutup kolundanda getirmiyoruz.ama ben isterdim ki herkesin düşüncesine saygı duy ve böle bi konu için ben gidiyorum eyvallah deme.ama diyorum ya herkesin kendi düşüncesi ben saygı duyarım katılmak istersen bekleriz yine sen bilirsin.

konu nerden nereye gelmiş yani o zaman rtüke şikayetleri bol bol bildirin bu subliminal mesajları da mail içeriğine ekleyin rtükte aydınlansın madem
burası kpss konusu
lütfen bu tür tartışma ortamı yaratmayın

canım çalışıyonmu ben serdim kendmi erken yatıcam bu akşamda
ders yine ayrına kaldı

sözele geçince böle oluyo valla
şimdi film izlicem bende yarınki ödülümü erkenden verdim kendime
iyi geceler canım görüşürz yarın

hep bu sözel yüzünden işte bizim bi suçumuz yok
bende film izlicem geceleri geç yatıyorum öyle oyalanıyorum
iyi geceler canım

Bugün tarihten 135 soru mattan 50 türkceden 150 soru çözdüm bugünü 315 soruyla kapatiyorumGuiet yarın turkceyemi devam edicen canım

ben inanıyorum herşey iyi olucak hayatında inşallah sevdiğinede kavuşursun bi an önce

QUİETCMMMMMMMMMM cnm benm sağol... burda herkese yardımcı olduğun için inşallah sende sevdiğine kavuşursun bilgilerinn ve emeklerinn karşılığını kpss de alırsn

Günaydın kizlar Bugün 20. Yy bitiricem yeter ya osmanli bitsin artık haftayada milli mücadeleye fln gecerim Nisan bası bitsin tarih nisandada coğrafyayı hallrdicem

Siz bugün neler çalışacaksınız kizlarPlanlarını neler

kızlar ya türkçe bitti ama daha tarihte 20.yy bitmedi coğr mat, bi sürü dersim var yetiştirebilicem mi ya her derse 1 ay ayrdım hüff ne dersininiz.20 yy öncesine çok vakit harcadım ya toplasan 4 soru çok snr oldum

Bugün tarihten 135 soru mattan 50 türkceden 150 soru çözdüm bugünü 315 soruyla kapatiyorumGuiet yarın turkceyemi devam edicen canım

canım biticek inşallah ama dün yine çözemedim hava güzel bugün burda tam ders çalışma havası benim için

QUİETCMMMMMMMMMM cnm benm sağol... burda herkese yardımcı olduğun için inşallah sende sevdiğine kavuşursun bilgilerinn ve emeklerinn karşılığını kpss de alırsn

allah razı olsun canım benim inşallah bi an önce kavuşıyım sevdiğime başka bişey istemiyorum valla

4 soru ne demek biliyomusun canım benim en az 4000 insan demek hala sinirin devam ediyomu

günaydın kızlar günümüz kutlu olsun bol bol soru çözmeli gün olsun inşallah

Bugunndeneme sınavı yapmak istiyordum ama tarihten bı konuyu halletsem çökmeyi olacak haftasonu yaparım artık denemeyiErres canım bende tarihe çok vakit harcadım haftada ancak iki konu bitiriyorum ama bir soru bile önemli takma kafana diğerlerinde gecicektim ben okuyup geçince anlamıyorum baya bir okumam gerekiyorBenim mat türkce bitti tarih yarı geometriden 3 konu bitti coğrafya anayasa kitabın kapagininacmadim

Guiet beni tabloya eklermisintarih 20. Yy da dahil olmak üzere ekleyebilirmisin

benim coğ türkçe mat bitti anayasa 1 konu bitti tarih yarısına kadar not çıkarmıştım ama baştan alıcam büyük ihtimal :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…