durucum herkesin kendi düşüncesi sen tepkini böle koyuyosun bende irademe hakimim benim düüncelerimi kimse ne alttan ne üstten değiştiremez
tepkili olabilirsin ama kimseye karşıda çok yazık sana yakıştıramadım demene gerek yok benide o rahatsız etti.ben nasıl senin bu düşüncene saygı duyuyosam kişilik olarak kim olursa olsun birlikte yaşamaız için düşüncelerimize saygı duymak zorundaysak aynı saygıyı karşıdanda beklerim canım
Bakın şunları yapanlardan bahsediyorum ben
Sübliminal mesajla beynimize girip insanları istedikleri gibi köleleştirmek amaçları.
Sübliminal mesaj bi çok ülkede yasak ama bizde değil.
Araştırın derim..
Subliminal Mesaj Örnekleri
Bilinçaltına kkimse hakim değildir cnm buna istediğin kadar değiştirmz diyebilirsin
Bi çok doktorun makalesi var bu konuda açıp oku istersen ben uydurmuyorum bunları
Bilinçaltına kaydedilen şeyler senin hayatını yönlendiriyo ama sen bunu fark etmiyorsun
Ahkam da kesemiyorsun
Ve seni köleleştiriyo
Ben sadece bilgilendirdim sizi ama buna kapalı olduğunu bilmek istemezdim
Bu konuda çok hassas olduğum için çıkıyorum konundan
Ama bigün gelir bunları sölediğimi hatırlarsın
İnşallah herşey geç olmamış olur ozaman
konu nerden nereye gelmiş yani o zaman rtüke şikayetleri bol bol bildirin bu subliminal mesajları da mail içeriğine ekleyin rtükte aydınlansın madem
burası kpss konusu
lütfen bu tür tartışma ortamı yaratmayın
canım çalışıyonmu ben serdim kendmi erken yatıcam bu akşamda
ders yine ayrına kaldı
ara verdim canım ya yarın çalışcam bende
kafa kalmıyor bu saatte
sözele geçince böle oluyo valla
şimdi film izlicem bende yarınki ödülümü erkenden verdim kendime
iyi geceler canım görüşürz yarın
ben inanıyorum herşey iyi olucak hayatında inşallah sevdiğinede kavuşursun bi an önce
Kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Bugün tarihten 135 soru mattan 50 türkceden 150 soru çözdüm bugünü 315 soruyla kapatiyorumGuiet yarın turkceyemi devam edicen canım
QUİETCMMMMMMMMMM cnm benm sağol... burda herkese yardımcı olduğun için inşallah sende sevdiğine kavuşursun bilgilerinn ve emeklerinn karşılığını kpss de alırsn
kızlar ya türkçe bitti ama daha tarihte 20.yy bitmedi coğr mat, bi sürü dersim var yetiştirebilicem mi ya her derse 1 ay ayrdım hüff ne dersininiz.20 yy öncesine çok vakit harcadım ya toplasan 4 soru çok snr oldum
Bugunndeneme sınavı yapmak istiyordum ama tarihten bı konuyu halletsem çökmeyi olacak haftasonu yaparım artık denemeyiErres canım bende tarihe çok vakit harcadım haftada ancak iki konu bitiriyorum ama bir soru bile önemli takma kafana diğerlerinde gecicektim ben okuyup geçince anlamıyorum baya bir okumam gerekiyor Benim mat türkce bitti tarih yarı geometriden 3 konu bitti coğrafya anayasa kitabın kapagininacmadim
Guiet beni tabloya eklermisintarih 20. Yy da dahil olmak üzere ekleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?