cnaım hiç bakma o zman bilmediğin kaynakalra denemelere yönel
sorunun cevabı 40 mı cook mrk ettım ya;(
ben de bu kadar buyuk cıkmasına sasırmıstım zaten;(ben de ıscı problemı cozuyordum da tesaduf ettı.
Bende karışık soru çözüyorum işçi problemlerinde takıldım çok garip bir soru:44:
günaydın lokumlarımmmm
akşam ki soruyuda şimdi gördüm 15 buldum anlatmaya çalışıyım çözmediyseniz
şimdi işin tamamına 60k dedim.ilk işci bu işi 20 günde bitiriyosa günlük çalışma hızı 60k/20=3k olsun dedim.
3k hızıyla 13gün çalışıyosa 3kx13=39k sını bitiriyor işin ve geriye 60k-39k=21k iş kalıyor.ikisi birlikte 3 günde bitirdiğine göre bu ikisi birlikte günde 21k/3=7k lık iş yapması gerekiyor.
ilk işci 3k lık iş yapıyorsa ikincş 7k-3k=4k lık iş yapıyor demektir.işin tamamına 60k demiştik 60k /4k=15 günde bitirir
günaydın tatlım maşallah maşallah klavyeyi tuşlayan parmaklarına sağlık :))) anladım valla :))
kızlar ayrıca geçen gün ki türkçe sorusunun cevabı e mişküme sorusunun cvbıda e miş iyiki işaretlememişim d bulmuştum
ya nasıl e oluyo o küme sorusu ya
valla cnm bende hiç anlamadım pzrtesi kendi hocamıza çözdürcem anlarsam burda da anlatırım küme özürlüyüm
valla bende öleydim canım ilk okuldan beri görüürüz dershanede öğrenmiştim bende kümeleri
sor bakalım ben hala d diyorum
hocaya dedim ki d çıkarsa oturur ağlarım çünkü işaretlemedim dedim o yüzden e dedi herhalde beni ağlatmamak içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?