2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnaım hiç bakma o zman bilmediğin kaynakalra denemelere yönel

Çok kararsız kaldım canım ya soruları. Az gibi geliyor kafayı yicem matta dahil olmak üzere kendimi nedense çok eksik hissediyorum birşey bilmiyorum gibi geliyor

ben de bu kadar buyuk cıkmasına sasırmıstım zaten;(ben de ıscı problemı cozuyordum da tesaduf ettı.

kızlar ben çıkıyorum erken kalktım dayanamıyom daha
yarın çalışallım bol bol
okyonuscum az değil bi sürü kaynağın var öle düşnme canım
iyi geceler kızlar

günaydın lokumlarımmmm

akşam ki soruyuda şimdi gördüm 15 buldum anlatmaya çalışıyım çözmediyseniz

şimdi işin tamamına 60k dedim.ilk işci bu işi 20 günde bitiriyosa günlük çalışma hızı 60k/20=3k olsun dedim.
3k hızıyla 13gün çalışıyosa 3kx13=39k sını bitiriyor işin ve geriye 60k-39k=21k iş kalıyor.ikisi birlikte 3 günde bitirdiğine göre bu ikisi birlikte günde 21k/3=7k lık iş yapması gerekiyor.
ilk işci 3k lık iş yapıyorsa ikincş 7k-3k=4k lık iş yapıyor demektir.işin tamamına 60k demiştik 60k /4k=15 günde bitirir

günaydın tatlım maşallah maşallah klavyeyi tuşlayan parmaklarına sağlık :))) anladım valla :))

2 side mi e miş Türkçe sorularının anlayamadım . renklikelebek çok tşk ederim

arkadaşlar şeyhülislam 16 yy. sonrası divana giriyor mu? bir de divandakilerden hangileri devşirme kökenli olamaz? kitaptan bakıp da söyler misiniz zahmet olmazsa.internetteki bilgilere güvenilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…