2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

o olmasa bile inşallah atanırsın emekli olana kadar devam edersin orda

ıns ıns canım ya ne guzel dılekler bunlar.zaten bır atansam hıc bırakmayacagım:)sırf bu emeklerım ıcın.ıns sen de ıstedıgın yerlere gelırsın ya zor valla okuyup okuyup kalmak boylee

ıns ıns canım ya ne guzel dılekler bunlar.zaten bır atansam hıc bırakmayacagım:)sırf bu emeklerım ıcın.ıns sen de ıstedıgın yerlere gelırsın ya zor valla okuyup okuyup kalmak boylee

inşallah canım bakalım özel sektörden ne zman kurtulcaz

Guiet canım beyaz kalem yayınlarının modüler soru bankası seti var bayada uygun 16tlSence bu yayın nasıl ben iyi diye çok duydum ama bide sana sorayım dedim Mat sorularımı ekliyorum şimdi bakarmasınlar kizlar

Guiet canım beyaz kalem yayınlarının modüler soru bankası seti var bayada uygun 16tlSence bu yayın nasıl ben iyi diye çok duydum ama bide sana sorayım dedim Mat sorularımı ekliyorum şimdi bakarmasınlar kizlar

ben hiç duymadım bu yayını :26:
ekle canım benim bakalım

ıns kurtulursun canım ya bende ıste devlet ıcın ugrasıyorum.sen ne ıstıyorsun nerde calısmak?

valla şimdi iyi geliyo özel sektör memnunum
ama devlet olsa daha iyi olur tabi.valla memur olıyım yeter ama sgk olsa yada adliye güzel olur hani

ıns olursun canım.ben de tercıh yaptım memurluk ama gelmedı.o kadar sıkıldım yanı kpss denhayırlısı

Rıza bir isin tamamını 20 günde bitirebilmektedir.riza yalnız basına 13 gun çalıştıktan sonra Kadir yardıma geliyor ve kalan ısı 3 günde tamamlıyorlar.buna göre Kadir ısı tek basına kaç günde yapar?sorunun mantığını kuramadim

vay arkadaş bu ne

canım valla soruları bilmediğim için bişey diyemem ama 16 buna vericene bildiğin yayın pegem al

Pegemin 5000 soru bankası

İhtiyac 10000 soru bankası modüler set

Yargı 5000 soru bankası

Data soru bankası

Uzman kariyer modüler çözümler soru bankası seti

Yediiklim genel yetenek genel kültür yaprak testleri

Yargı 20li deneme sınavı

Uzman kariyer çözümü tarih soru bankası tarih öğreten diye geçiyor

Elimde bunlar var hepsini tarayın çözüyorum o yayın yok alsaymış ki de dim konuları tamamen bitince yedikler çözümü soru bankası seti ve yediklerin falan deneme sınavlarını alicam

Son düzenleme:

cevap 3 ve doğruysa aştım kendimi

cnaım hiç bakma o zman bilmediğin kaynakalra denemelere yönel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…