o olmasa bile inşallah atanırsın emekli olana kadar devam edersin orda
ıns ıns canım ya ne guzel dılekler bunlar.zaten bır atansam hıc bırakmayacagım:)sırf bu emeklerım ıcın.ıns sen de ıstedıgın yerlere gelırsın ya zor valla okuyup okuyup kalmak boylee
inşallah canımbakalım özel sektörden ne zman kurtulcaz
Guiet canım beyaz kalem yayınlarının modüler soru bankası seti var bayada uygun 16tlSence bu yayın nasıl ben iyi diye çok duydum ama bide sana sorayım dedim Mat sorularımı ekliyorum şimdi bakarmasınlar kizlar
ıns kurtulursun canım ya bende ıste devlet ıcın ugrasıyorum.sen ne ıstıyorsun nerde calısmak?
sıkılmak yok yılmak yok canım çalışıcazıns olursun canım.ben de tercıh yaptım memurluk ama gelmedı.o kadar sıkıldım yanı kpss denhayırlısı
sıkılmak yok yılmak yok canım çalışıcaz
Rıza bir isin tamamını 20 günde bitirebilmektedir.riza yalnız basına 13 gun çalıştıktan sonra Kadir yardıma geliyor ve kalan ısı 3 günde tamamlıyorlar.buna göre Kadir ısı tek basına kaç günde yapar?sorunun mantığını kuramadim
canım valla soruları bilmediğim için bişey diyemem ama 16 buna vericene bildiğin yayın pegem al
Rıza bir isin tamamını 20 günde bitirebilmektedir.riza yalnız basına 13 gun çalıştıktan sonra Kadir yardıma geliyor ve kalan ısı 3 günde tamamlıyorlar.buna göre Kadir ısı tek basına kaç günde yapar?sorunun mantığını kuramadim
Pegemin 5000 soru bankası
İhtiyac 10000 soru bankası modüler set
Yargı 5000 soru bankası
Data soru bankası
Uzman kariyer modüler çözümler soru bankası seti
Yediiklim genel yetenek genel kültür yaprak testleri
Yargı 20li deneme sınavı
Uzman kariyer çözümü tarih soru bankası tarih öğreten diye geçiyor
Elimde bunlar var hepsini tarayın çözüyorum o yayın yok alsaymış ki de dim konuları tamamen bitince yedikler çözümü soru bankası seti ve yediklerin falan deneme sınavlarını alicam
cevap 3 ve doğruysa aştım kendimi
Hayr canım daha büyük bir sayı çıkacak
vay arkadaş bu ne
sorunun cevabı 40 mı cook mrk ettım ya;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?