günaydın kızlarrrr depresyonda mıyım neyim dün gittim kaybettiğim kalemden aldım bi kaleme 35 tl verdim
günaydın kpsscan
maşallah tatlım bi modüler soru bankası fiyatında faber dimi
depresyonde değilsin takıntılısın bende faber hastasıyımhani ince faberler varya 7 tl mi ne o olmadan soru çözemiyom kpss sınavında ne çektim gel bana sor.sınava kalem bile almıyolar çünkü
hemde ne takıntı ya okulun ilk yılında almıştım 22 tlye ve o andan sonra başka kalem kullanamadım sonra gecenlerde kaybettim bu iki hafta ölüm gibi geldi başka kalem kullanmak dün gittim alırım diye 35 tl olmuşgözümü karartıp aldım offff zaten bu ara sürekli kitap alıyorum ev kitap doldu ihtiyaçın tarihini aldım konu anlatımla keşke daha önce alsaymışım yaa çok sevdim...sınavda o tahta kursun kalemle napcam bilmiyorum
benimde senden arta kalır yanım yok vallao kalemlerden evde toplam 7 tane var.kendimi sorunlu gibi hissediyorum
allahtan fatih kalem varya o kalemlerden yine iyi yaniben 4 seansada girdim 8 tane kalemim oldu fazladan
bende ihtiyaç ders takip kitabını aldım hoşuma gidiyo o belki tarihi ordan başlarım bugün türkçe çözücem
quietnrkn ben senin önerdiğin şu sevgili kitabı yüzünden çalışamıyorum yaa...forum topiclerine bakarken gördüm bi yerde tavsiye etmişsin hatta fotolarını koymuşsun çok hoşuma gitti yapayım bende canımın içine dedim ayy baya uğraştırdı... photoshopta falan da kendi fotolarımzı ekledim hikaye yazıyorum bide her sayfaya çok eğlenceli ama uğraştırıyor..bende başak burcuyum bir şeye başladıysam bitmeden hayatta duramam..o bitmeden de başka bir şeye yoğunlaşamıyorum...ders kaldı yani 2 gündür...bari biraz kasayım da erken bitsin... bu arada vala maşallah baya hamarat kızmışsın...ikea kutuna da bayıldım..
quiet ne ki neyden bahsetmiş arkadaş meraktan çatlıcam
quietnrkn ben senin önerdiğin şu sevgili kitabı yüzünden çalışamıyorum yaa...forum topiclerine bakarken gördüm bi yerde tavsiye etmişsin hatta fotolarını koymuşsun çok hoşuma gitti yapayım bende canımın içine dedim ayy baya uğraştırdı... photoshopta falan da kendi fotolarımzı ekledim hikaye yazıyorum bide her sayfaya çok eğlenceli ama uğraştırıyor..bende başak burcuyum bir şeye başladıysam bitmeden hayatta duramam..o bitmeden de başka bir şeye yoğunlaşamıyorum...ders kaldı yani 2 gündür...bari biraz kasayım da erken bitsin... bu arada vala maşallah baya hamarat kızmışsın...ikea kutuna da bayıldım..
quiet ne ki neyden bahsetmiş arkadaş meraktan çatlıcam
canım bak bu linkte var hamarat quiet in marifetleri
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...min-aralikta-dogum-gunu-var-almaliyim-16.html
bide ikea kutusu yapmış kendi elleriyle ona da bakiim bulursam atarım linkini..
benim yarım günde bitmişti canım fotoshopla uğraşmadım vallabiter tatlım sevgiyle yapıyon önemli olan o
bi tavsiye verdim sevgiliye hediye arıyoduk topicte kızlarla
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...min-aralikta-dogum-gunu-var-almaliyim-16.html
ordaki resimleri ben yaptım
ikea kutusu da bu tatlım
ilk sayfada dergilik 2. sayfada kutum var
http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/487019-ev-yapimi-dergilik.html
ALLAH iyiliğini versin quiet yaadergilik çok hoş olmuş .diğerini sayfalar arasında kaybolduğum için bulamadım fenalık geldi bende yoğurt kovasından artık içine ne koyarsan koy sepet gbi bir şey yaptım ,bende gördüğümü yapmayı çok severim aslında yapıp satsam ticarete döksem ya
napıyım tatlım iktisat okuyunca böle oldu cimrileştim
hiçte bile neden cimrilikmiş yapailiyorsam neden para vereyim ki ,ayrıca devir idare devri
günaydın hanımlar günaydın kpss canları
günaydınnn ağzın kulaklarında hayrdır bu ne enerjidün tarih çözmüştüm ınkılaplar ve iç politika .bugün de konu çalışmam gerek ama istemyo canım nolucak bilmem .hala kahvaltı yapmadım desem zaten annemde yok bi sürü işim var
gencim güzelim çeyizime yeni şeyler aldım ondan
dünde benim annem yoktu ders yalan oldu
ama 1 saat sonra anlatım bozukluklarıyla randevum var
randevu hebenimde olması gerek aslında geçen bir soru çözdm anlatım boz. yine yanlış ama sorunun içinden hoca bile cıkamadı ,işin ilginci her şık ta anlatım bozk vardı ne aldın ne aldınn disene ,ya bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?