2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ayy yaz canım ya benim öyle unutmıcak şeylere çok ihtiyacım var beynime tarih chipi bile taktırmayı düşünüyorum bu beceriksizlikle

ayy yaz canım ya benim öyle unutmıcak şeylere çok ihtiyacım var beynime tarih chipi bile taktırmayı düşünüyorum bu beceriksizlikle

öyle deme kuzumm tekrar ettikçe yaparsın.tarih hem bilgi hemde yorum istiyor sadece bilgiye dayalı olsa ne hoş olurdu yazıcam canım şöyle bir rahatcana boş zamanım olsun yazıcam unutursam hatırlatın

amin tatlım eee absürdse boşver canım ya takma kafana

Günaydın kızlar
Bu tg deneme sınavlarıuna nasıl katılabilirim, ne zaman oluyor nerden bilgi alabilirim yardımcı olur musunuz ?:26:

canım ihtiyacın oluyo genelde başka yayınların tarihleri bunlar
Pegem Akademi 2012 Türkiye Geneli Sınav Takvimi, Pegem Akademi, Hazırlık kursları, KPSS hazırlık, ALES hazırlık, DGS Hazırlık, KPDS, yabancı dil hazırlık kursları
İhtiyaç Akademi KPSS 2012 TG Sınav Takvimi

yok errescim felaket araştırır şimdi girse sınava kesin atanır

ne kadar hoş ,onlar kadar bilgi ,birikim olsa bizlerde bizde atanırız vallahi :)

kk da en çok sevdiğim şey beğen butonu geri gelmiş
canım babam şu çılgın türkler serisini bitirmiş biri öle diyim tuhaf bi anne babay asahibim annemde lostu bitirmiş biri ben mi anormalim ya

kk da en çok sevdiğim şey beğen butonu geri gelmiş
canım babam şu çılgın türkler serisini bitirmiş biri öle diyim tuhaf bi anne babay asahibim annemde lostu bitirmiş biri ben mi anormalim ya

süper ne kadar sosyalsiniz babandan annenden örnek almak lazım .nasıl geçti bugün ? gişe destek tin dimi sen .hüff beynimm dolu yorgn kendimden değilim

süper ne kadar sosyalsiniz babandan annenden örnek almak lazım .nasıl geçti bugün ? gişe destek tin dimi sen .hüff beynimm dolu yorgn kendimden değilim

evet canım yoğun değildi ama birden bi yoğunlaştı sırtımı yaslayamadım o derece seviyorum işimi ya

evet canım yoğun değildi ama birden bi yoğunlaştı sırtımı yaslayamadım o derece seviyorum işimi ya

zor olmuyor mu canım ya ben kimi gördüysem ağlayarak geliyordu eve çok stresliymiş :d kalıcı olma sansın varmı ki orda sürekli eleman olarak ?

zor olmuyor mu canım ya ben kimi gördüysem ağlayarak geliyordu eve çok stresliymiş :d kalıcı olma sansın varmı ki orda sürekli eleman olarak ?

ben memnunum valla canım stres yaşatırsan kendine evet stresli.sabahtan kasa açığım yada fazlam olmaz diyip kurarsan akşam sorun yaşarsın ama ben kuruşlarla kapıyorum günü stresi yok programları bildikten sonra.en yoğun günler gidiyorum ben bide düşün
şu ana kadar %95 i kadroya geçmiş geri kalan %5 ya istifa etmiş yada sölenen şubeyi beğenmemiş.baya bi masraf oluyo işe girmek 3 hafta eğitim verdiler şube müdürleri eğitimlere geldi çok çok ilgilendiler.bu kadar masrafı yaptığın kişiyi işten çıkarmak istemzsin sende olsan
mesela ben 6 aylık eleman olmuş olucam.6 ay sonunda istemedim bu bankada çalışmayı başka bankanın ilanına başvurdum öncelik benim çünkü ünv gibi bankada eğitim alan birini kimse kaçırmaz çok çok iyi bi referans olucak benim için.ben iş arama sitelerindeki cv mi güncelledim aynı gün tel gel.secretcv varya kendi bünyesinde kurumsal saış elemanı arıyomuş mülkata gelin dedi

herseyi programmı yapıyor ozamn kasa acığı nasıl çıkyor :s

çalışmam lazımm çalışmam lazımmmmmmm

ama çalışamıyorummmmmm

hadi kızlar kızın bana
salllyaın beni

herseyi programmı yapıyor ozamn kasa acığı nasıl çıkyor :s

canım işlem yaparsın 1000 tl ödeme gelir parayı almayı unutursun o kasa açığı işte
yada para alırsın işlem yapmazsın 1000tl de bankada 1000 tl fazla olur onlar risk her ikisindede tutanak tutulur hakkında
bunlara dikkat ettikten sonra en güzel meslek 5.15 en geç 5.30 işim bitiyo benim

Son düzenleme:

çalışmam lazımm çalışmam lazımmmmmmm

ama çalışamıyorummmmmm

hadi kızlar kızın bana
salllyaın beni

ııııııııı

canım en sevdiğin giyim markasını düşün.hesab kartında 1600 tl var net gıcır gıcır.o mağzanın outletine girmişin hadi talan et mağzayı baştan aşağı 1600 tl yi sen kazandın

bende hesaplarda sanıyordum ,haklısın çok dikkat isteyen bir iş aslında,parayıda bir zımbırtı var o sayıyor.peki tatlım bir soru daha bazı bankalarda görüyorum saat 8 hala banka da insanlar çalışıyor bankadan bankaya demek farklılık gösteriyor

canım o şubeden şubeyede değişir işleri hızlı yapmazlar kalırlar yetişmesi gerekn işler olur.bizim şube böle erken çıkıyo başka şube 8de çıktığıda oluyo.bizim görev paylaşımı yapıldı gibi kendiliğinden ben gişe işlemi yapıyorum daha çok diğerleri operasyon işlerini.sadece para yatır para çek olayı yok yani

canım hangi şube senin çok yoğun değil sanırım işin erkenden bitiyomuş ne güzelll bence stresli bir iş sürekli pür dikkat olmak zorundasın

Guiet maşallah bakıyorum çok enerjisiksin bu enerjini test cozmedede kullan bakımBugün test çözdünüz hiç?

Bugün 1. TBMM I'ni bitirdim tarihten kaldı 5konum 2haftasure verdim kendime kaln konuları bitirmek için tarihte yanlışlarım hala çok çıkıyor Ama azalacak inaniyorum

Bugün 255 tarih 30 mat sorusuyla bugünü kapatıyorum toplamda 285 soru çözdüm ve bir konu çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…