quiet babanın sana sorduğu İstiklal Marşı ile ilgili soru 2008 mi 2009 damı ne gelmiş.biraz farklı olarak tabi .İstiklal Marşının Cumhuriyetten önce 1. inönü zamanında kabul edildiğini bilmek soruya doğru cevap vermek demekti .acep babanın ösym ile bağlantısımı varnese aklıma geldi bir ara vakit bulursam inönü ,sakarya , 2. önönü muhareblernn sonuclarının kısaltmalrını yazıcam hiç unutmazsınız
ayy yaz canım ya benim öyle unutmıcak şeylere çok ihtiyacım var beynime tarih chipi bile taktırmayı düşünüyorum bu beceriksizlikle
günaydın kızlaaarrrrrr akşam çoşmuş topic maşallahhhhneşemiz daim olsun inşallah.
dün malum deneme vardı tasarı yayınlarınınen kötü denememdi sanırım tarih sırf bilgi sorusuydu ve çok absürd sorular coğrafya desen oda aynı çok moralim bozuldu yaaa
Günaydın kızlar
Bu tg deneme sınavlarıuna nasıl katılabilirim, ne zaman oluyor nerden bilgi alabilirim yardımcı olur musunuz ?:26:
quiet babanın sana sorduğu İstiklal Marşı ile ilgili soru 2008 mi 2009 damı ne gelmiş.biraz farklı olarak tabi .İstiklal Marşının Cumhuriyetten önce 1. inönü zamanında kabul edildiğini bilmek soruya doğru cevap vermek demekti .acep babanın ösym ile bağlantısımı varnese aklıma geldi bir ara vakit bulursam inönü ,sakarya , 2. önönü muhareblernn sonuclarının kısaltmalrını yazıcam hiç unutmazsınız
yok errescim felaket araştırırşimdi girse sınava kesin atanır
ne kadar hoş ,onlar kadar bilgi ,birikim olsa bizlerde bizde atanırız vallahi :)
kk da en çok sevdiğim şey beğen butonu geri gelmiş
canım babam şu çılgın türkler serisini bitirmiş biri öle diyim tuhaf bi anne babay asahibimannemde lostu bitirmiş biri ben mi anormalim ya
süper ne kadar sosyalsinizbabandan annenden örnek almak lazım .nasıl geçti bugün ? gişe destek tin dimi sen .hüff beynimm dolu yorgn kendimden değilim
evet canım yoğun değildi ama birden bi yoğunlaştı sırtımı yaslayamadım o derece seviyorum işimi ya
zor olmuyor mu canım ya ben kimi gördüysem ağlayarak geliyordu eve çok stresliymiş :d kalıcı olma sansın varmı ki orda sürekli eleman olarak ?
ben memnunum valla canım stres yaşatırsan kendine evet stresli.sabahtan kasa açığım yada fazlam olmaz diyip kurarsan akşam sorun yaşarsınama ben kuruşlarla kapıyorum günü stresi yok programları bildikten sonra.en yoğun günler gidiyorum ben bide düşün
şu ana kadar %95 i kadroya geçmiş geri kalan %5 ya istifa etmiş yada sölenen şubeyi beğenmemiş.baya bi masraf oluyo işe girmek 3 hafta eğitim verdiler şube müdürleri eğitimlere geldi çok çok ilgilendiler.bu kadar masrafı yaptığın kişiyi işten çıkarmak istemzsin sende olsan
mesela ben 6 aylık eleman olmuş olucam.6 ay sonunda istemedim bu bankada çalışmayı başka bankanın ilanına başvurdum öncelik benimçünkü ünv gibi bankada eğitim alan birini kimse kaçırmaz çok çok iyi bi referans olucak benim için.ben iş arama sitelerindeki cv mi güncelledim aynı gün tel gel.secretcv varya kendi bünyesinde kurumsal saış elemanı arıyomuş mülkata gelin dedi
herseyi programmı yapıyor ozamn kasa acığı nasıl çıkyor :s
çalışmam lazımm çalışmam lazımmmmmmm
ama çalışamıyorummmmmm
hadi kızlar kızın bana
salllyaın beni
bende hesaplarda sanıyordum ,haklısın çok dikkat isteyen bir iş aslında,parayıda bir zımbırtı var o sayıyorcanım işlem yaparsın 1000 tl ödeme gelir parayı almayı unutursun o kasa açığı işte
yada para alırsın işlem yapmazsın 100tl de bankada 1000 tl fazla olur onlar risk her ikisindede tutanak tutulur hakkında
bunlara dikkat ettikten sonra en güzel meslek 5.15 en geç 5.30 işim bitiyo benim
bende hesaplarda sanıyordum ,haklısın çok dikkat isteyen bir iş aslında,parayıda bir zımbırtı var o sayıyor.peki tatlım bir soru daha bazı bankalarda görüyorum saat 8 hala banka da insanlar çalışıyor bankadan bankaya demek farklılık gösteriyor
ııııııııı
canım en sevdiğin giyim markasını düşün.hesab kartında 1600 tl var net gıcır gıcır.o mağzanın outletine girmişin hadi talan et mağzayı baştan aşağı 1600 tl yi sen kazandın
canım hangi şube senin çok yoğun değil sanırım işin erkenden bitiyomuş ne güzelll bence stresli bir iş sürekli pür dikkat olmak zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?