2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tarih tekrarı yaptım baştan itibaren bugün güzel çalıştım. 20. yüzyılda osmanlı bitmişti iyi oldu komple tekrar soruları çözdüğüm

merhaba kızlar
ben de aranıza katılmak istiyorum:) alırmısınız?
hatta bunun için üye oldum diyebilirim
coğrafyayı bitirdim benide listeye eklerseniz sevinirim:)
tarihi de bitirmek üzereyim inkilaplar ve atatürk dönemi gelişmeler kaldı.
bugun ve yarın bitiririm.

150 soru bitti ara veriyorum
akşam bilgisayar kursu var
birazda ona bakayım

tatlım dün çalıştım bugünde çalıştım çeyiz paraları gelsin yarın söz 300 türkçe bitice

hoşgeldin canım aramıza
hemen ekliyorum canım

getir kuzu gaza getir

pekiştireçlerdenm hiç bişi anlamıyorum ki ama ben yaaaaaaa

pekiştireçlerdenm:44::44:
eğer konularında eksik var ve anlamıyosan kpss çalışma ygs en temel konuları al öle devam et kpssye canım
ben şahsen bizzat kendim olarak öle yapıyom tarih için (yapıyodum )

Ah o tarihi gel bide bana sor of of

150 kg luk bulgur 5 ve 9 kg torbalara hiç artmayacak şekilde dolduruluyor. Bunun için en az kaç torbaya ihtiyaç vardır?
kızlar açıklar mısınız unuttum da

150 kg luk bulgur 5 ve 9 kg torbalara hiç artmayacak şekilde dolduruluyor. Bunun için en az kaç torbaya ihtiyaç vardır?
kızlar açıklar mısınız unuttum da

tatlım en az dediği için en küçüğe en az vermeye çalışıyoruz 150 den çıkarınca 9un katı olmalı.o yüzden 5 e 3dersek 15 150-15=135
135/9=15 15+3=18 olur ben böle yapıyodum

kızlar ben çıkıyorum yorulmuşum valla
hem diizide var
yarın görüşürük

evet. bende farklı yoldan yaptım buldumda daha değişik bi yolu vardı sanki onu unuttum guiet hatırlattı. sende mi öyle yaptın?

Evet en az dediğinde 9 a deger veriyoruz en çok dediğinde 5 e deger veriyoruz bende öyle yapıyorum formülü varsa bilmiyorum ben bu sekilde cozuyorum

Günlük raporumu vereyim ve yatayım artık yoruldum

120 türkce 160 tarih 120 mat sorusuyla bugünü kapatıyorum toplam 400 soruylaHaftasonu pek calisamiycam ama akşamları telafi etmeye calisicam artikHepinize iyi geceler öptüm KPSS yoldaşlarım:118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…