nasıl iyi geldimi
topicte çok fena gaza getiririm valla
Guiet maşallah bakıyorum çok enerjisiksin bu enerjini test cozmedede kullan bakımBugün test çözdünüz hiç?
Bugün 1. TBMM I'ni bitirdim tarihten kaldı 5konum 2haftasure verdim kendime kaln konuları bitirmek için tarihte yanlışlarım hala çok çıkıyorAma azalacak inaniyorum
Bugün 255 tarih 30 mat sorusuyla bugünü kapatıyorum toplamda 285 soru çözdüm ve bir konu çalıştım
merhaba kızlar
ben de aranıza katılmak istiyorum:) alırmısınız?
hatta bunun için üye oldum diyebilirim
coğrafyayı bitirdim benide listeye eklerseniz sevinirim:)
tarihi de bitirmek üzereyim inkilaplar ve atatürk dönemi gelişmeler kaldı.
bugun ve yarın bitiririm.
getir kuzu gaza getir
pekiştireçlerdenm hiç bişi anlamıyorum ki ama ben yaaaaaaa
tatlım dün çalıştım bugünde çalıştım çeyiz paraları gelsinyarın söz 300 türkçe bitice
Bende yarın gezicem kocis evde 2gun pazar Günü'de 18 Mart malum çanakkalenin kurtuluşu bende çanakkalede oldugum ve memlekitmde kutlamalar oldugu için pazarda kutlama torenlerdeyim
Pazar gece çalışırım birazHakettim ama gezmeyi çok bunaldım evde bügünde güneyim yedim ictim oh iyi oldu
hoşgeldin canım aramıza
hemen ekliyorum canım
pekiştireçlerdenm:44::44:
eğer konularında eksik var ve anlamıyosan kpss çalışma ygs en temel konuları al öle devam et kpssye canım
ben şahsen bizzat kendim olarak öle yapıyom tarih için (yapıyodum )
Ah o tarihi gel bide bana sor of of
gez tabi canım hakkın
bende pazar gezicem alışveriş alışveriş alışveriş
Maaşımı aldın çeyiz alisverisinemi cikcaksin
150 kg luk bulgur 5 ve 9 kg torbalara hiç artmayacak şekilde dolduruluyor. Bunun için en az kaç torbaya ihtiyaç vardır?
kızlar açıklar mısınız unuttum da
150 kg luk bulgur 5 ve 9 kg torbalara hiç artmayacak şekilde dolduruluyor. Bunun için en az kaç torbaya ihtiyaç vardır?
kızlar açıklar mısınız unuttum da
18 mı cevap :26:
evet. bende farklı yoldan yaptım buldumda daha değişik bi yolu vardı sanki onu unuttum guiet hatırlattı. sende mi öyle yaptın?
Evet en az dediğinde 9 a deger veriyoruz en çok dediğinde 5 e deger veriyoruz bende öyle yapıyorum formülü varsa bilmiyorum ben bu sekilde cozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?