Günaydın kizlar herkeze bugün tarihi bastan yarıya kadar tekrar edicem sonra bol bol soru çözücüm 3gundur 180 200 soruda surunuyorum bugün 400 soru çozmeden uyumuycam
günaydın canım
kalıpları çok kolay bulabilirsin çarpanlara ayırma yaz nete orda zaten belli kalıplar vardır.her zman karşına çıkıcak olanlar şunlar:
a[SUP]2[/SUP]-b[SUP]2[/SUP]
a[SUP]2[/SUP]+b[SUP]2[/SUP]
(a+b)[SUP]2[/SUP]
(a-b)[SUP]2[/SUP]
birde bunlarnı küpleri var bunları ezberlemen lazım başka yolu yok
eğer 3 tane parantez işlemi gelirse mutlaka 2 tanesi diğer parantezin açılımıdır.o yüzden yine kalıpları ezberlemen lazım
+- lerde de şöle düşün +3 demek bildiğin 3 tür
+3-8 demek 3ten 8i çıkar.ilk önce parmak hesabı git anlıcaksın mantığı 3ten geriye 8 say;2,1,0,(-1),(-2),(-3),(-4),(-5) dmeekki cevap -5
2 senede raaht yaparsın canım matı ama sindire sindire git.birde şöle sevindirici haber veriyim .çarpanları ayırmayı yaptınmı mat bitti demektirproblemler hep çarpanlara ayırmayla alakalı öğreniceğin artı konu permutasyon falan olur o kadar
günaydın canım ah şu dış mihraplar yokmu
sinir oluyorum bişi de diyemiyorum şimdi öyle sinir küpü oturuyorum evde ,bide uykumu da alamadım
onlara inat çalış sende sedulucum.ben ünv sınavına hazırlanırken çocukların oynadığı sokağa yakın odaya gidiyodum açıyodum camıda öle deneme yapıyodum kendime
sende öle yap kimse bizi yıldıramaz
bi onlar olsa neyse de bi de hastalık var :2:
bi kaç gün mecburen ara sonra ver elini coğrafya
hastalık çok kötü ya 1 haftam boşa geçmişti benimde
bi an önce düzel canım zencefilli çay içi zımba gibi oluyosun
Guiet herzaman yaptığın bir kurabiye vardı ya senin onun tarifini verirmisin banaYemeği pişirdim kocama bide kurabiye yapayım dedim sevinsin Sonra ders bası yapicam hemen
hemen yazıyım canım
1 paket margarin (oda sıcaklığında yumaşacık olcak ama :))
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı dolusu pudra şekeri
5-6 kaşık nişasta
4 su bardağı un (kıvamı kulak memesinden biraz sert olcak 4 bardak koyduktan sonra ayarlarsın biraz daha un alıyo canım)
margarin sıvı yağ pudraşekeri elinle yoğur ama krem gibi olucak pürüzsüzleşicek.sonra 1 bardakk un ekle yoğur sonra 1 bardak daha ekle yoğur sonra kalan 2 bardağı ekle nişastayı ekle yoğur canım.
yağlı kağıtlı tepsiye diz.ben şekil verirken uzun rulo yapıyorum sonra üzerine biraz bastırıyorum sonra baklava dilimi şekli veriyorum.
tepsiye dizip üzerini çiziyorum fırına veriyorum dikkat et kurabiye pişicek ama kızarmıcak
çıktığı gibi pudra şekerii sert üstüne 2 hafta bile kalsa bayatlamıyo çok güzel valla
şekli şemalide böle oluyo tatlım
http://1.bp.blogspot.com/_vu8J6dGqKW0/Sj-opg8l7LI/AAAAAAAAAQE/Yu1_GtkwEEI/s400/un+kurabiyesi+002.JPG
bu arada yaşasın kk burdan aldım tarifide canım
Tamam canım çok saol yapayım bende ama margarin dolapta birkaç saat bekleteyim ders arasında yapayım ozamanŞimdi star gazetesi olmaya gidicem dün deneme verdi bügünde cevaplarını veriyor aksam çözücem Yarında lisans deneme verecek onuda alıcam hoşuma gitti güvenlerin denemesi
afieyt olsun canım şimdiden
güvender candır ya bende seviyom denemsini
günaydın canım
kalıpları çok kolay bulabilirsin çarpanlara ayırma yaz nete orda zaten belli kalıplar vardır.her zman karşına çıkıcak olanlar şunlar:
a[SUP]2[/SUP]-b[SUP]2[/SUP]
a[SUP]2[/SUP]+b[SUP]2[/SUP]
(a+b)[SUP]2[/SUP]
(a-b)[SUP]2[/SUP]
birde bunlarnı küpleri var bunları ezberlemen lazım başka yolu yok
eğer 3 tane parantez işlemi gelirse mutlaka 2 tanesi diğer parantezin açılımıdır.o yüzden yine kalıpları ezberlemen lazım
+- lerde de şöle düşün +3 demek bildiğin 3 tür
+3-8 demek 3ten 8i çıkar.ilk önce parmak hesabı git anlıcaksın mantığı 3ten geriye 8 say;2,1,0,(-1),(-2),(-3),(-4),(-5) dmeekki cevap -5
2 senede raaht yaparsın canım matı ama sindire sindire git.birde şöle sevindirici haber veriyim .çarpanları ayırmayı yaptınmı mat bitti demektirproblemler hep çarpanlara ayırmayla alakalı öğreniceğin artı konu permutasyon falan olur o kadar
günaydın canım ah şu dış mihraplar yokmu
Yarında verecek lisans denemesi sende al çöz ben her hafta alıcamAma cevaplarını ertesi gun veriyor ya iste o kotu Bu kurabiyeyi ben yarım malzemeden yapsam olur dımı çok yenmez çünkü yarım malzemeden bize yeter gibime geliyor
Quiettttcim çok sağol yine benim anlayacağım dilden anlatmşsınsenden güzel matematik öğretmeni olurmuş valla sen tam benm anlycam şeklde anlatıyosun iyi varsın seni kocaman öpüyorum Allah sevdiğine kavuştursun tez vakitte ve inş. kpss den şöylee bi en az 86 alırsın
quietcimm sana bişi daha sorabilirmym?? Benm bi arkadaşım var o da ben gibi açıköğretimden iktisat okuyor ama o da sen gibi bankacı olmaya hevesli ama açıköğretimden mezun olacak olması onun için dezavantaj demi?? Ben bi yerde duydum aöf mezunlarını almıyorlarmış bankalar... en az 1 tane yabancı dil bilmek lazım diyorlar... :44: yani ben öyle duydum.. senn yabancı dilin var mı cnm??? Bi de bankacılık nasıl gidiyor??? Sen bankanın hangi bölümünde çalışıyordun?? Benm arkadaşım bankacı olmak istyor ama bankacılık hakkında birşey bilmiyor onu bilgilendirebleceğim bi link var mı kendiisi yoğun çalışıyor sigortacılık yapıyor o yüzden hiç araştırmaya vakti yok sen bilgi bankası gibisin link vs. sende çoktur bi de bankacısın sana sorayım dedim
ben bu ay başladım çalışmaya tek şansım mayıs sonuna kadar ünitelerin bitmesi haziran boyu hızlandırılmış soru çözümü bunun için 5 gün önce kursa başladım,hocalarıma güveniyorum,şimdilik
olur tabi canım neden olmasın bi tepsi çıkıyo bu malzemeyle zaten biz 4 kişiyiz 1 hafta gidiyo bize
bende çok deneme vr canım ya ondan almıyorum ihtiyaç yargı duruyo yani
amin tatlım amin
kuzenlere özel ders vermişliğim çoktur
canım şöle söliyim ben vadaa olan bankadayım şu an
ben eğitimdeyken seramik mezunu bi arkadaşta vardı(bi mağzada mağza md yrd olarak çalışmış 2 yıl (jean çıkıcak reklamı varya o mağza :))
aö hala devam eden biri vardı o da hani kangurulu market varya orda mağza yöneticiliğ yapmış :))
yani sözün özü şu kendini geliştirmesi ve bankacılığı ne kadar istemesi önemli.ben gişedeyim gişedede satış oluyo.şu an sigortacı olduğu için avantajı var
yok öle yabancı dil şartı falan.bende yok yabancı dil.ama çok istekliyim banka konusunda.bankacılık zevkli bende memnunum
sakın bankacılara bankacı olmak istiyorum demesin 20 yıldır bankada çalışan sakın girme bu işe der ama kazık çakmıştır bakaya morali bozulmasın
memurlar netten bankaların ilanı var genelde çalışma şartlarını falan anlatıyolar bankacılık zor değil dikkat isteyen bi meslek
inşallah güvenin boşa çıkmaz canım
cnm çok teşekkürler... isim vermeden de reklam yapmadan da güzel örnek vermişsn
ya bende yapablrmym acaba bu banka işinibana zor bi meslek gibi görünüyor ama bankada çalışan byanların giyim tarzları çok güzell kalem etek vs. çok şık topuklu ayakkabı
Merhaba ben bu yıl eylülde lise çıkışlı kpss ye giricem ama korkuyoruml sizce kolay mı olur zor mu olur?_:26:
canım yaparsın zaten bütün bankalar artık part eleman alıyo 6 ay içinde sende kendini denemiş olursun
mesela bazı arkadaşlar banka bana göre değil dediler 6 ay sonunda ayrılcaklar kendi istekleriyle böle part olayının olmasının avantajı burda işte
zaten işe başlamadn 3 haftalık eğitimde veriyolar zorlanmıyosun
sınav kolay ama zorluğu şurda canım fazla net çıkarman lazım.lise kpss si kolaydır o yüzden puanlar yüksek net sayıları yüksektir
ben bankacılıkla ilgili kendimi nasıl geliştreblrm cnm anadolu ünv. 200 tl ye uzaktan eğitim vererek bankacılıkla ilgili sertfika veriyormuş acaba o serfikalardan alsam mı??? belki aöf mezunu olunca sertfikalar benm için bi avantaj olablir.. Bi de bu bankacılık konusunda kendimi nasıl geliştireblrmkpss kazanamazsam dediğin gibi part da olsa çalışmayı düşüneblrm belki... Tabi beni alırlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?