valla arkadaşımla buluşcaz söz bakmıcam çeyizlik dedim ama dayanamam ben
bakıcam yakından sonra netten sipariş vercem ohhhh mis
canım valla kesin ondan alıcam her yemek pişdiriğimde anıcam seni kulakların çınlar allah razı olsun tatlım
memur olunca ıkımızde ıs cıkısı aynı saate gelır o tencerelerde yemek pişirmemiz
Kizlar nerdesinizNeler yapıyorsunuz bakalım bugun Sabahtan deneme çözdüm tarihten çok yanlışım çıktı yine ya
ben daha yeni uyandım kahvaltı anca yapıyorum
Kizlar nerdesinizNeler yapıyorsunuz bakalım bugun Sabahtan deneme çözdüm tarihten çok yanlışım çıktı yine ya
coğrafyada son bir konum kaldı şu enerji ve madenler yedi beni ya bugün tekrar dinlicem .artık yarın geçerim yeni konuya ..iyi çalışmalarr
coğrafyada son bir konum kaldı şu enerji ve madenler yedi beni ya bugün tekrar dinlicem .artık yarın geçerim yeni konuya ..iyi çalışmalarr
Beim tarihçeni bitti bu hafta tarihi bastan sona tekrar edicem unutmuştum yine deneme çözdüm tarih 20 doğru 8 yanlış 2 boş benim tarih bitti ama yanlışlarım hala çok cikiyorHaftayada nasipse coğrafyaya gecicem
ben e sııkı due dusunmustum bu soruyu:26:b sıkkı nasıl olur kı :44:
canım ben de ki kitapta meşrutiyet zamanında güclü bir bürokrasi varcevap A bence;
çünkü hukuksal birlik tanzimat fermanıyla müslüman ve gayrimüslümlere verilen kanun önünde eşit olma hakkıyla sağlanmıştır.
eğitime verilen önem ise ikinci mahmut zamanında avrupaya öğrenci gönderilmesi ilköğretimin zorunlı hale getirilmesi memur yetiştiren okulların açılmasıyla artmıştır.
birinci meşrutiyetin ilanı ve kanuniesasinin ilanı ile parlementer sisteme geçilmiştir.,
tanzimat ve ıslahat fermanlarıyla azınlıklara çok fazla olmak üzere müslüman halka da haklar verilmiştir..,
fakat güçlü bir bürokrasiden söz etmek doğru değil çünkü avrupa devleti baskısında yapılıyor o dönemde herşey ve de dağılma dönemi 19. yy.. sevgiler herkesee
insan hakları tanzimatta ve kanuni esaside baya geliştidev kule caninm bir bilgim yok yardimcı olamayacağım sana
ben ne ile devam etsem çalışmaya acaba
bir soru yazayım da öyle gideyim
aklımı kurcalamıştı
hatta yanlış cevaplamıştım
aşağıdakilerden hangisi 19.yy ıslahatlarının etkisiyle gerçekliştirilmemiştir
a. güçlü bir bürokrasinin oluşması
b.hukuksal birligin sağlanması
c.eğitime verilen önemin artması
d.parlementer sisteme gecilmesi
e.insan haklarının gelişmesi
ben 3 gündür islahatlara yoğunlaşmistım
konu sonu test soruları bunlar
Kizlar yemeğimi yedim şimdi dersimin basına geciyorum gece soru sayımı bildirimsiz neler yaptınız bugün nasıl gidiyor calışmalarınız kimse yazmıyor KPSS ile ilgili günlük yaptiklarini Biribirimizi motive edelim haydi toplanın bakalim
GunayDin hanımlarYine kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?