2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar beni gördünüz,Allah razı olsun ben lisans çalşyorum fakat ilerleme yok

canım tabi görcez yazmışın atlamayız kimseyi merak etme
deneem yaptınmı kendine netlerin nasıl ne eksiğin var belirledinmi ilerleme yok dmeekle olmuyo

sadece motivasyon alsam bana yeter yoksa çok çalşyom

quiet cnm ya ben bu kalıpları ezberlycekmym onları bilmeden olmycak bu iş

tatlım ezberlemek zorundasın yapıcak bişey yok malesef
canım bak burdakileri yaz yada çıktı al formülleri gün içinde en çok nerde oluyossan evde oraya as
Çarpanlara Ayırma ve Özdeşlikler Formülleri
mesela ben takvimi dolabıma açtım gözümü açınca sınav takvimini görüyorum

kızlar ben netlerim 70 ancak oluyor

sanırım seninde matta sıkıntın var 70 net az çünkü antremanlarla mat kitabı ordan devam edebilrsin cnaım coğ ve tarih için oyunlar var kolay ezberlemek adına.hangi derslerin sıkıntıda yada konuların sorunluysa o şekilde yardımcı olalım.ama tarih en daha ilk konulardayım o konuda ben yardımcı olamıcam

kızlar yeni buldum sizi hadı bana bir çalşma tekniği söyleyin hızlı olsun

kızlar yeni buldum sizi hadı bana bir çalşma tekniği söyleyin hızlı olsun

cnaım o taktiği kendin belirliceksin
ama öğreten soru bankası kitapları işe yarıyo uzman kariyerin bi araştr derim ben kullanıyorum memnunum

Fotograf eklemeye çalıştım ama olmuyor Kurabiyeler çok güzel olmuş damla sakızli vanilyayi sende denemelisin bence

kızlar ilk defa kk buldum, sizi artık burda görürmyüm ders çalşmam için sürekli yanınzda olcam

iyiki sayfa oluşturmuşsunuz geç oldu ama iyi olcak ben yarından itibaren ilk baştan okyım geliym,şimdi müsadenizle kızlar çok saolun,iyi akşmlar,

iyiki sayfa oluşturmuşsunuz geç oldu ama iyi olcak ben yarından itibaren ilk baştan okyım geliym,şimdi müsadenizle kızlar çok saolun,iyi akşmlar,

canım ilk baştan okumana gerek yok ilk sayfada bi tablomuz var o kadar
iyi akşamalr

gözüm korktu çok fazlalar sağol cnm:2:

quiet kurabiyenn tarifini aldım yapıcam en kısa zamanda tarif defterime not edicem birazdan tarifin adına da quietnrk nin kurabiyesi yazıcam

kızlar 2011 kpss de türk islam devletleri taşra teşkilatından bi soru gelmiş hatırlamıyorum bile
türk-islamda vergi toplayan kişiye AMİL (İMGA) deniyormuş.hayat bilgisindeki müdür amil beyden gelsin aklınıza o da sürekli para topluyodu ya aklıma gelmişken paylaşıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…