- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kızlar bi soru sorıyım bakalım ne diceksiniz bana düşündürücü gibi geldi
A.selçuklu dev. xııı.yy da moğol istilası sonrası ikta arazileri mülk haline getirilmeye başlanmıştır.bur durum
1.sipahilerin taşrada isyan çıkarması
2.tarımsak üretimin azalması
3.ahilik teşkilatının etkisini kaybetmesi
gelişmelerinden hangileri üzerinde etkili olmuştur ?
1
2
1-2
1-3
1-2-3
buyrun hanımlar
12 mi? hiç karşılaşmadığım bi soru tarzı
doğru tatlım
uzman kariyer öğreten sou bankasından
Guiet kitapların hayırlı olsun canımSeninnders notun yokmuydu yine ders notu almissin Coğrafya konum bitti şimdi teste geciyorum
Guiet kitapların hayırlı olsun canımSeninnders notun yokmuydu yine ders notu almissin Coğrafya konum bitti şimdi teste geciyorum
benim ders notları varda en temel şeyler canım bide gk gy hepsi bi arada.bu ders notu sadece gk aynı kalınlıkta o yüzden aldım.hep senin yüzünden bak
alasım yoktu kitap dedin gözüm döndü
bu arada ay sonunda tencerelerimi alıcam karar verdim sadece çaydanlık tencere setini alıcam canım
Al tencereleride süper ben çok memnunumBen bu ay Korkmaz'ın kahve makinasını alıcam biz çok turk kahvesi iciyoruz bide bol kopuklu yapiyormus
s.a canım bende coğrafyadayım.
hani yayınındna çalştın nasıl çalıştın ve hangi soru bankaların var.
bana yardımcı olurmusun
valla kahve makinası için bişey diyemicem ama korkmazın demkolikmi çaykolikmi ne var onu alma 1 sene dolmadı daha suyu tam kaynatmıyo artık
Arzum cayı var onu kullanıyoruz memnunum ondandaBide tefal actifry var oda super Ben korkmazin kahve makinasını beğendim daha dogrusu elektrikli cezve Bakalım annemle birlikte alıcam arzum tefal ve korkmaz var kalite ve uygun fiyata göre değerlendiricem 50-60 tl arası bisi buluncam
A.s canım ihtiyaçtan calisiyorum Türkiye'nin fiziki özelliklerine çalıştım bende soru bankası çok hepsinden çalıştığım konuları tarıyorum öyle ilerliyorum 600 soru yapıyor en az konu basına dün gece coğrafya öğreten soru bankası sipariş verdim ayrıca elimde yediiklim yargı pegem data Nobel akademi tüm dersleri iceren soru bankası
Beyaz kalem uzman kariyer ihtiyac bunlarında soru bankası seti var her dersten bir kitap var setin icinde
Esim saymış gecen gun toplam 41 kitabım varmış şimdi 2 kitap daha aldım oldu 43
kızlar son dönemeçteyim,lütfen artık beni yanılz bırakmayın yardım edin,motivasyonum düşüyor,çalışmalyım devamlı kontrol edin lütfen
Boş sayfa çıkıyor bakamadım canim:26:
hadi bakalım inş olur:)
bn sanada quitede dua ediyorum:)
sizde bize edin inş:)
kızlar son dönemeçteyim,lütfen artık beni yanılz bırakmayın yardım edin,motivasyonum düşüyor,çalışmalyım devamlı kontrol edin lütfen
inşallah aralıkta başka bi ilden yazıyo olurum canım
canım böle demekle olmaz ama
birinin seni takip etmesi önemli değil senin kendini kontrol etmen lazım.bak sölediklerimi yanlış anlama.biz ağustostan beri çabalıyoruz kimseyede takip edin demedik
öle bi pskolojiye girmen lazım ki bu topice girmediğinde ada ders çalışmadığında vicdan azabı çekmen lazım
bi aralar biz akşam 8 oldumu burda soru çözüyoduk 5 dak geç kalınca vicdan azabı çekiyoduk
önemli olan senin ben hazırım yapıcam demen.arkadan birilerinin itmesi değil senin koşman gerekiyo
quit hala devam ediyormu akşamları soru çözümü:)
valla canım matı çoğumuz bitirdik ya ondan yok soru çözümü çok kişi sözelde.zaten onlarada bi kere daha okuyup kitap karıştırınca öğreniyosun.ama cins sorular var yine
ama bu demek değil soru çözümü olmıcak biz hazırız soruları olanlar yazsın
zaten mayıs sonundan sonra sürekli sorular olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?