2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sen hep uzuna ayarla canım ama bütün yorumlar 150 sorunun daha yi olduğunu gösteriyo bilmiyorum ama

yok ya bir daha canlı bişey almak ufakken civciv fln bakıoduk ölüoduda...
bu sefer farklı oldu ya
ilk ve son hayvanım olsun...
belki ileride köpek alırım bahçem olursa...

Bizim 5 tane balığımız var esim çok meraklı tayinimiz bu yıl çıkmazsa büyük akvaryum alıcak hayalini kuruyor ins. Çıkmaz tayin bir yıl daha burda çalışır ne güzel annelere aynı sehirdeyim

sen hep uzuna ayarla canım ama bütün yorumlar 150 sorunun daha yi olduğunu gösteriyo bilmiyorum ama

Guiet hep denemeleri 120 soru hazırlamışlar Hayirlisi olsun ya 30 soru fazladan yaparızKaçırdığımız soruda ortalamayı daha az etkiler belki

Guiet hep denemeleri 120 soru hazırlamışlar Hayirlisi olsun ya 30 soru fazladan yaparızKaçırdığımız soruda ortalamayı daha az etkiler belki

2010 dada 1 ay kalamı ne karar vermişler
öle canım hayırlısı olsun zaten çalışıyosunuz 30 soru az çok fark etmez aynı sorular çıkıcak bilinmedk konular olmıcak o yüzden çok takılmayın

kızlar selam:103: şuan internetten konu anlatımlı kitap alıcam , sizce hangi yayın yada varmı önerdiğiniz bi site

q teşekkürler yorumun için araştırman ve ilgin için . . . bakalım bekleyip göreceğiz . . .

akvaryuma bayılırım bende ileride evime alacağım ilk obje . . .

evet denemeler genellikle 120 soru aslında konudan yana sıkıntımız olmaz lakin sınav zamanı ve alıştığımız vakitten farklı bir süreyle karşılaşmak bizi yorabilir sınavda diye düşünüyorum . . . 120 soruluk sınavda bile son 20 dakikada dikkatimi toplamakta çok zorlanıyorum . . .

2010 dada 1 ay kalamı ne karar vermişler
öle canım hayırlısı olsun zaten çalışıyosunuz 30 soru az çok fark etmez aynı sorular çıkıcak bilinmedk konular olmıcak o yüzden çok takılmayın

tabi olumsuz düşünmemek lazım evet . . .​

teşekkürlerimi sunuyorum yardımlar için ben ihtiyaç yayınları için yetersiz yorumları okumuştum demekki öyle bi durum yokk hatta seti var şuan indirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…