hani kartlar aldık ya ihtiyaçın...sanki onun gibi bişi...kitaplaştırılmış hali ve ayrıntı tabi...
soru var..altındada maddeler halinde cevapları var
Bende aldım o kitabı yarın olacak elimdeHu hu kizlar nasıyorsunuz bakim
bak ben fotoğrafını çektm şmdi :) e sizde aldıklarınızı çekin yollayın
netten sadece kapağını görüp karar vermkte zorluk çekebiliyorum şahsen ben..içeriğini görmk isterm
Eki Görüntüle 400064 Eki Görüntüle 400065
Yarın kitap elimde olacak benimde kargoya verildi bugunOjenide beğendim pembe dımı
valla ben muhteşem yüzyılı izlemeden ders çalışmam arkadaş...
biliyormusunuz 5 gün önce aldığım tavşanım öldü bugün(( alışmıştımda az da olsa...
Bende izliyorum pekse heyecanlı yaKocamla bir paket çekirdek bir paket cipsi goturduk gelsin sivilceler
Bende aldım o kitabı yarın olacak elimdeHu hu kizlar nasıyorsunuz bakim
biliyormusunuz 5 gün önce aldığım tavşanım öldü bugün(( alışmıştımda az da olsa...
slm kızlar qu önlisans sınavı 120 soru olacak diye biliyorum ve buna göre çalışıyorum bi duyumun ya da herhangi başka bir bilgin var mı ?
Hadi bakalım kızar bu gece 300 soruyu tamamlamadan yatmak yokBen 180 coğrafya 60 tarih çözdüm 240sorulayım dizi bitsin 30 ar soruluk 2turkce test çözücem Bugün coğrafyanın 2. Konusunda bitirdim cuma 3. Konuya geciyorum ins. Siz neler çalıştınız bugün hergüne neler çalıştık hepimiz yazalım buraya dahamda motive oluruz
Hadi bakalım kızar bu gece 300 soruyu tamamlamadan yatmak yokBen 180 coğrafya 60 tarih çözdüm 240sorulayım dizi bitsin 30 ar soruluk 2turkce test çözücem Bugün coğrafyanın 2. Konusunda bitirdim cuma 3. Konuya geciyorum ins. Siz neler çalıştınız bugün hergüne neler çalıştık hepimiz yazalım buraya dahamda motive oluruz
Ben liseye giderken bizde almıştık ama yıkadık diye olmuştu bizimkide sonra budana aldik kuş kafesinde duruyordu çok büyüdü sığmıyordu bahçede gezsin diye salmıştık çalmışlar çok üzülmüştük
valla canım nette okuduklalrıma göre yazdım ben.başvuru tarihinde belli oluyomuş.ama 120 olması 2010 yılında kış saati uygulaması ve doğu bölgelerindeki elektrik arızasındanmış.okuduklarımı ekliyim bak bunlar canım
2012 Kpss Önlisans Soru Sayısı
KPSS,2012 KPSS Lisans,Önlisans,Ortaöğretime dair ne varsa » KPSS 2012 Önlisans/Ortaöğretim’de kaç soru sorulacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?