2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

q evet bi belirsizlik var kendimi hep 120 soru biçiminde ayarladım aslında fakat geç değil tabi . . .

hızlı okuma teknikleri öğrenmek lazım 150 soru demek çok paragraf sorusu demek . . .
120 soru olacağını düşünüp hızlı okuma öğrenme planımı rafa karlırmıştım . . .​

sen hep uzuna ayarla canım ama bütün yorumlar 150 sorunun daha yi olduğunu gösteriyo bilmiyorum ama :31:

yok ya bir daha canlı bişey almak :( ufakken civciv fln bakıoduk ölüoduda...
bu sefer farklı oldu ya :(
ilk ve son hayvanım olsun...
belki ileride köpek alırım bahçem olursa...

Bizim 5 tane balığımız var esim çok meraklı tayinimiz bu yıl çıkmazsa büyük akvaryum alıcak hayalini kuruyor ins. Çıkmaz tayin bir yıl daha burda çalışır ne güzel annelere aynı sehirdeyim :27:

sen hep uzuna ayarla canım ama bütün yorumlar 150 sorunun daha yi olduğunu gösteriyo bilmiyorum ama :31:

Guiet hep denemeleri 120 soru hazırlamışlar :27:Hayirlisi olsun ya 30 soru fazladan yaparız:31:Kaçırdığımız soruda ortalamayı daha az etkiler belki

Guiet hep denemeleri 120 soru hazırlamışlar :27:Hayirlisi olsun ya 30 soru fazladan yaparız:31:Kaçırdığımız soruda ortalamayı daha az etkiler belki

2010 dada 1 ay kalamı ne karar vermişler :31:
öle canım hayırlısı olsun zaten çalışıyosunuz 30 soru az çok fark etmez aynı sorular çıkıcak bilinmedk konular olmıcak o yüzden çok takılmayın :34:

kızlar selam:103: şuan internetten konu anlatımlı kitap alıcam , sizce hangi yayın yada varmı önerdiğiniz bi site :16:

q teşekkürler yorumun için araştırman ve ilgin için . . . bakalım bekleyip göreceğiz . . .

Bizim 5 tane balığımız var esim çok meraklı tayinimiz bu yıl çıkmazsa büyük akvaryum alıcak hayalini kuruyor ins. Çıkmaz tayin bir yıl daha burda çalışır ne güzel annelere aynı sehirdeyim :27:

akvaryuma bayılırım bende ileride evime alacağım ilk obje . . .

evet denemeler genellikle 120 soru aslında konudan yana sıkıntımız olmaz lakin sınav zamanı ve alıştığımız vakitten farklı bir süreyle karşılaşmak bizi yorabilir sınavda diye düşünüyorum . . . 120 soruluk sınavda bile son 20 dakikada dikkatimi toplamakta çok zorlanıyorum . . .

2010 dada 1 ay kalamı ne karar vermişler :31:
öle canım hayırlısı olsun zaten çalışıyosunuz 30 soru az çok fark etmez aynı sorular çıkıcak bilinmedk konular olmıcak o yüzden çok takılmayın :34:

tabi olumsuz düşünmemek lazım evet . . .​

teşekkürlerimi sunuyorum yardımlar için ;):41::41: ben ihtiyaç yayınları için yetersiz yorumları okumuştum demekki öyle bi durum yokk hatta seti var şuan indirimde :37:

Back
X