Bende kek yani bitti kocamın canı çekmiş kaç gündür istiyor erimeli tali yapicam ama muhallebi yerine Puding sürücüm üzerine donunuzda kremini ve cevizYazık kaç gündür istiyor bugün yemek falan var temizliğimde Pazartesi yaptım çok isim yok diye yapicam Camlar silinecek ama onlar bir kaç gun daha bekleyebilir
hoşbulduk tatlım...güzeldi ya..arkadşımn arabası vardı, dımtıs dımtıs bol bol gezdik..karşıyaka-forum bornova filan ..
bugün 5de dershanem var..gece hiç uyuyamadım..herhalde birazdan güzellik uykusuna yatabilirm
ders çalışabilirsem bugün eğitime bakıcam.. ben eğitimi bitrdkten sonra tarihe devam edicem..çok unutuyorum çnkü
yap tabi bak kaç gündür canı çekmiş adamın demek
bırak camları
İyi olmuş canım kafa dağıttın şimdi tam gaz calisirsinÜzülme tarihinde halledersin bol soru çözerek
Başlıyorum yapmaya hadi görüşürüz sen neye karar verdin hangi yalıyı yapican
ne bilim ya tarih kapağını açınca kapamak geliyo içimden
ihtiyaç tarih çözücem şimdi görüşürüz kızlar el mahkum sınavda çıkıcak
Günaydın canım hosgeldin nasıldı memleket ?
Ben ortalığı topladım şimdi beyaz çamaşırları makinaya atıcım yemek var ama kocam etimek tatlısı istedi tatlı yapıp başlıcam calismaya
havuçlu tarçınlı kek yapıcam malzemeleri kontrol ettim var
guin
hani bir soru sormuştun
sonuc 49 çıkan
onda 0 almak sayılardan bir tanesini doğrumudur
hani o zaman 6 sayı değilde 5 tane sayının toplamı olmuş olmazmı
sayı denilince 0 alınıyor muydu
çok tuhaf poffffffffff:26:
Doğal sayı dediği için alınıyor tatlım
bakarmısınız kızlar
vahdettin in halife unvanıyla ingilizlerin yardımıyla istanbul dan ayrılması üzerine tbmm nin , halifeligi kaldırmayarak yeni bir halife aatamasının nedeni , aşagıdakileren hangisidir
a.anadoluda halifeliğin değerini kormakta olması
b, abdülmecid efendinin kişiliğinden yararlanılmaz istenmesi
c. halifelik kanalıyla dünya müslümanlarından yardım sağlama düşüncesi
d. yönetim biçimindin kesinlikle belirlehleli
oylabı
e, vahdettin in kişiliğinde ,ingiltere nin haliifeliği sömürmesinin önlenmek istenmesi
bu hafta sonu kociş bizi asos a götürdü
ama yol oyle dik ki
çok korktum limanına inerken
mesela yukardaa **dik ki **nasıl yazılır birleşik mi
ayrık mı
selam kızlar bende bugün başladım ders çalışmaya yalnız sizin konuları bitirdiğinizi görünce 1-0 yenik başladımm ya
bakarmısınız kızlar
vahdettin in halife unvanıyla ingilizlerin yardımıyla istanbul dan ayrılması üzerine tbmm nin , halifeligi kaldırmayarak yeni bir halife aatamasının nedeni , aşagıdakileren hangisidir
a.anadoluda halifeliğin değerini kormakta olması
b, abdülmecid efendinin kişiliğinden yararlanılmaz istenmesi
c. halifelik kanalıyla dünya müslümanlarından yardım sağlama düşüncesi
d. yönetim biçimindin kesinlikle belirlehleli
oylabı
e, vahdettin in kişiliğinde ,ingiltere nin haliifeliği sömürmesinin önlenmek istenmesi
selam kızlar bende bugün başladım ders çalışmaya yalnız sizin konuları bitirdiğinizi görünce 1-0 yenik başladımm ya
E olması gerek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?