2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

a*b = a/2 + b2 (b kare ) işlemi veriliyor.
4*3 = -10 * x olduğuna göre ,x kaçtır ? (şıklar :1-2-3-4-6 )

4/2 + 3^2 = -10/2 + x^2
11 = -10/2 + x^2
x^2 = 32/2
x^2 = 16 ==> x = 4

4/2 + 3^2 = -10/2 + x^2
11 = -10/2 + x^2
x^2 = 32/2
x^2 = 16 ==> x = 4

Canım teşekkürler, neden bazı şeyleri düşünemiyorum, çok garip. Matematiğin oldukça iyi gözüküyor, Mat. Öğrt. mezunu musun ?

tamam canım ellerine saglık anladım

en son 10!açtın ya hani
2345678910
tek tek çarpmaya gerek yok mu demek istedin
mesela 8*9 72 yi bulmak yeterlimidir tam bölündüğüne

425 sayfalık cevap içinde teyşekkür ederim
sağol
yani mesela 72 yi içlerindeki sayılardan elde ediyor isek tek tek 9 sayıyı da çarpmaya gerek yokmudur

Son düzenleme:

ben 1098765432 tek tek oturur çarpardım herhelde

4/2 + 3^2 = -10/2 + x^2
11 = -10/2 + x^2
x^2 = 32/2
x^2 = 16 ==> x = 4

burdada sanırım a*b =
4*3=

olduğundan a=4
b=3
mü oldu

Aksam câya misafir geleçek ya calisamiycam aksam millet ne çok seviyor bana oturmaya gelmeyi

geldim yoklama yaptım çıktım kızlar
paralar kazandım geldim ama çok yoruldum
yarın gelriim kızlar hepinize bol çalışmalar iyi geceler

geldim yoklama yaptım çıktım kızlar
paralar kazandım geldim ama çok yoruldum
yarın gelriim kızlar hepinize bol çalışmalar iyi geceler

Çok yoruyorlar seni bunlar güzelde dinlen yarın çok çalışalım Yarın esimizde öğleye kadar mesaisi varmış salı gnü nöbetçi

hoşbulduk bakalım kaç gündür ders çalısıyom size yetişcem diye kaptırdım gidiyom hırs yaptım:) ama siz nasıl çalısıyonuz ben program yapamadım daha karışık gidiyom

Canım biz 5 aydır çalışıyoruz konuların bitmesi normal ama programlı çalışırsan yetişirsin sende üzülme yeterli çalış

hoşbulduk bakalım kaç gündür ders çalısıyom size yetişcem diye kaptırdım gidiyom hırs yaptım:) ama siz nasıl çalısıyonuz ben program yapamadım daha karışık gidiyom

Ben mat türkce bir arada çalıştım. Sonra tarihe geçtim tarih bitti cografyadayim önümüzdeki hafta gecicem ins. Vatandaşlık kaldı benim tarihi tekrar ediyorum 10 günde bir haftasonumu tarihe ayırdım bakalimSen hangi dersten başladın canım? Bitirdiğim derslerden soru coZuyorum karışık haftada 2 veya 3 deneme yapıyorum benim calışma seklim boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…