madde madde okuyunca çok korkunç ve ezberlenmesi imkansız görünüyor zaten ezberlemiyeceğizde bol tekrar ve bol soruyla gr gr öğreneceğiz inşallah . . . vatandaşlık sorularının standart sapması yani getirisi çok yüksek hele hele anayasanın . . .:13:
Ben coğrafyanın ilk konusunda anlamamıştım sıkılmıştım sonradan zevkli gelmeye başladı Buda öyle olur ins.
anlasılır anlatan bi video falan varmıdır kı
inşallah cnm . . .Ben coğrafyanın ilk konusunda anlamamıştım sıkılmıştım sonradan zevkli gelmeye başladı Buda öyle olur ins.
çok güzel anlatan kaynaklar var cnm kitap tabi bunlar onlardan bir tane edinebilirsin ... yeteneği kullanıyorum ben gereksiz detaya girmeden güzel anlatmış . . . çokta araştırmadım aslında dershanenin verdiği kaynak sen araştırarak sana hitap edeni edinebilirsin . . .
inşallah cnm . . .
cnm pekiştirmek adına bende bir soru sorayım ;
aşağıdakilerden hangisi mevzu hukukun içerisinde yer almaz ?
a kanunlar
b bakanlar kurulu kararları
c tüzükler
d uluslararası antlaşmalar
e yargı kararları
D diyorum
çok güzel anlatan kaynaklar var cnm kitap tabi bunlar onlardan bir tane edinebilirsin ... yeteneği kullanıyorum ben gereksiz detaya girmeden güzel anlatmış . . . çokta araştırmadım aslında dershanenin verdiği kaynak sen araştırarak sana hitap edeni edinebilirsin . . .
inşallah cnm . . .
cnm pekiştirmek adına bende bir soru sorayım ;
aşağıdakilerden hangisi mevzu hukukun içerisinde yer almaz ?
a kanunlar
b bakanlar kurulu kararları
c tüzükler
d uluslararası antlaşmalar
e yargı kararları
yeteneğin küçük ince kitabı mı?
Sizin dershane hangı yayını verdi pekı?
D diyorum:26:
Kızlar su soru nasıl çözülüyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bir miktar esya hammala veya araba ile tasınacaktı. Hamal her gidiste 5 koli tasıyabilmektedir ve 20 tl almaktadır. Araba ise her gidiste 10 koli taşıyabilmekte ve 30 tl almaktadır.
Toplam 101 koli en az kaç liraya tasıtabilir?
320 tl mi cnm doğruysa anlatim . . . bizim mat profersörümüz q kardeşama o bu akşam yok yarın gelir ama . . .
oky de yapar bu soruyu . . .
320 tl mi cnm doğruysa anlatim . . . bizim mat profersörümüz q kardeşama o bu akşam yok yarın gelir ama . . .
oky de yapar bu soruyu . . .
dogru canım nasıl buldun
cnm öncelikle kendin taşıtacakmış gibi düşünen karlı nasıl çıkabilirim bu işin içinden diye . . .
5 koli 20 tl ise 10 koli 40 tl ye taşır hamal
e ben zaten arabayla 10 koliyi 30 tl ye taşıtabiliyorum
böylece hamal ihtimali bi dursun köşede
100 koliden 10 koli taşıyarak araba 10 sefer yapar ve benden de 10 sefer için 300 tl mi alır
e kaldı 1 kolim 1 koliyi kime taşıtmak daha karlı 1 seferi 30 tl ye yapan arabaya mı 1 seferi 20 tl ye yapan hamala mı
hamala da 1 sefer 1 koli için parası olan 20 tl yi verir işimi görürüm . . . 300 artı 20 320
aslında bana kalsa hiç 1 koli için hamal tutmam alırım sırtıma doğru yola . . .
bende aynısını yapardım. Çok tesekkurederım canım super anlattın .ben cıkıyorum iyi geceler canım.
(625)2+(243)3+(64)2
parantez dışında kala 2 , 3 ve 2 üs dür
toplamın dokuza bölümüden kalan kaçtır..
z l y-4
---------
y+5
----
5
aslında soru bölünen bölen kalan seklinde ama klavyede böyle yazabildim. z nin y-4 e bölümünde sonuç y+5 ,kalan 5 dir
z nin en küçük değeri kaçtır
80 84 90 92 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?