Ben mat türkce bir arada çalıştım. Sonra tarihe geçtim tarih bitti cografyadayim önümüzdeki hafta gecicem ins. Vatandaşlık kaldı benim tarihi tekrar ediyorum 10 günde bir haftasonumu tarihe ayırdım bakalimSen hangi dersten başladın canım? Bitirdiğim derslerden soru coZuyorum karışık haftada 2 veya 3 deneme yapıyorum benim calışma seklim boyle
Benimde bir çıkıyor bir düşüyor ne olcak bu halimiz böyle ya
ben şimdi mat ve coğ. çalısıyorum daha hiç deneme çözmedim ya tüm bilgileri öğrenmeye çalıstıkça konular uzuyo bitmek bilmiyo nasıl olcak böyle bir de ev ve bebek var uff.(
canım yıne senin zamanın var benim az kaldı sınava kafayı yıcem nerde hata yapıyorum bilmiyorum ki:18::18:
Benimde tarih netlerim 2 sınav oldu düşük çıkıyor insan stres oluyor ya artık relaks olucam ins
canım relaks ol cünkü tekrar yapacak zamanın var
Evet çok şükür tekrar edecek zamanım varSınava 2 ay kala bende tutusurum:18:
tamam canım ellerine saglık anladım
en son 10!açtın ya hani
2345678910
tek tek çarpmaya gerek yok mu demek istedin
mesela 8*9 72 yi bulmak yeterlimidir tam bölündüğüne
425 sayfalık cevap içinde teyşekkür ederim
sağol
yani mesela 72 yi içlerindeki sayılardan elde ediyor isek tek tek 9 sayıyı da çarpmaya gerek yokmudur
burdada sanırım a*b =
4*3=
olduğundan a=4
b=3
mü oldu
Canım bende tarihi çalışırken öyle oluyordu sayfalar bitmek bilmiyordu yaBende evliyim 7 aylık Tarih netlerim artmıştı düştü unutmuştum konuları bu haftasonu tekrar edicem ins. Sen lisanstanmi gireceksin canım ben onlisanstan giricem
Cnm bende 7aylik evliyim:)) Onlisanstan girecegim sinava da. Bolumun nedir peki senin?
Çok yoruyorlar seni bunlar güzelde dinlen yarın çok çalışalımYarın esimizde öğleye kadar mesaisi varmış salı gnü nöbetçi
İnşaat teknikleriyim ama bilgisayar sertifikam var bilgisayar işletmeciliğimde yazabiliyorum sanirimDemek sende yeni evlisin taze geliniz ikimizde Sen hangi sehirdeyim canım ben Çanakkaledeyim
dün 130 tane işlem yaptım cuma namazasından çıkan bankaya geldi
günaydın kızlar
maşallah buluşmuşsunuz taze gelinler bende istiyom yaaaaaa
Günaydın canım seneye sende katılican aramıza ins.bu yıl bizim tayin yokmuş ay çok mutluyum bir yıl daha kalıyoruz
İnşaat teknikleriyim ama bilgisayar sertifikam var bilgisayar işletmeciliğimde yazabiliyorum sanirimDemek sende yeni evlisin taze geliniz ikimizde Sen hangi sehirdeyim canım ben Çanakkaledeyim
:)) Taze gelin ewt. 3.ayimdan beri ders calisiyorum ama:)) Ben turkiyede degilim cnm, yurtdisinda yasiyorum.
Bende Ekim'de evlendim Kasım sonu ders çalısmaya başladım ins. Hayirlisiyla yerleşiriz bir yerlere
Ekimin kacinda:)) Masallah diyeyim cnm, benden de azimliymissin. Denemelerin nasil peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?